Ακάρ κατά Ελλάδας: Απαράδεκτο να επιδιώκει να μην πουληθούν τα F16 στην Τουρκία

11:58 - 29/07/2022

Η Τουρκία και οι Τούρκικες Ένοπλες Δυνάμεις έχουν ανάγκη από 40 F-16 Βlock 70Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο eretikos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νέα επίθεση Ακάρ κατά της Ελλάδας: Απαράδεκτο να επιδιώκει την μη πώληση F-16 στην Τουρκία

«Η Ελλάδα θέλει να σταματήσει αυτή τη συμφωνία και στέλνει αίτημα στο Κογκρέσο», υποστηρίζει ο Τούρκος υπουργός Άμυνας

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Χουλουσί Ακάρ: Απαράδεκτο η Ελλάδα να επιδιώκει να μην πουληθούν τα F16 στην Τουρκία

Για όλους και για όλα μίλησε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Χουλουκί Ακάρ σε συνέντευξή στο δίκτυο Al Jazeera, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην Ελλάδα με αφορμή το «ναυάγιο» για τα F-35. Ο Τούρκος ΥΠΕΞ Χουλουσί Ακάρ ρωτήθηκε και για το θέμα των F-16 από τις ΗΠΑ και για το αν έχει υπάρξει ... Περισσότερα To άρθρο Χουλουσί Ακάρ: Απαράδεκτο η Ελλάδα να επιδιώκει να μην πουληθούν τα F16 στην Τουρκία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ακάρ: Απαράδεκτο να επιδιώκει να μην πουληθούν τα F-16 στην Τουρκία

Ο Ακάρ ρωτήθηκε και για το θέμα των F16 από τις ΗΠΑ και για το αν έχει υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Νέα πυρά Ακάρ κατά Ελλάδας για τα F-16: Απαράδεκτο να επιδιώκει μπλόκο στην πώλησή τους

Ο Ακάρ ρωτήθηκε και για το θέμα των F16 από τις ΗΠΑ και για το αν έχει υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα.

Διαβάστε το στο tovima

Ζητούν τα ρέστα οι Τούρκοι για τα F-16: Ξεσάλωσε ο Ακάρ – «Απαράδεκτο η Ελλάδα να επιδιώκει να μην πουληθούν στην Τουρκία»

Ακάρ-F-16: Για όλους και για όλα μίλησε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Χουλουκί Ακάρ σε συνέντευξή στο δίκτυο Al Jazeera, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην Ελλάδα με αφορμή το «ναυάγιο» για τα F-35. Ο Τούρκος ΥΠΕΞ Χουλουσί Ακάρ ρωτήθηκε και για το θέμα των F-16 από τις ΗΠΑ και για το αν έχει […] Το άρθρο Ζητούν τα ρέστα οι Τούρκοι για τα F-16: Ξεσάλωσε ο Ακάρ – «Απαράδεκτο η Ελλάδα να επιδιώκει να μην πουληθούν στην Τουρκία» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Ακάρ κατά Ελλάδας: Απαράδεκτο να επιδιώκει να μην πουληθούν τα F-16 στην Τουρκία

Ο Ακάρ ρωτήθηκε και για το θέμα των F16 από τις ΗΠΑ και για το αν έχει υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα. Το άρθρο Ακάρ κατά Ελλάδας: Απαράδεκτο να επιδιώκει να μην πουληθούν τα F-16 στην Τουρκία εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Ακάρ: Απαράδεκτο να επιδιώκει η Ελλάδα τη μη πώληση F-16 στην Τουρκία

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο Al Jazeera, κατηγόρησε τη χώρα μας ότι μπλοκάρει την πώληση των F-16 στην Άγκυρα. «Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν επιτεύχθηκε κάποιο αποτέλεσμα. Αυτή η διαδικασία συνεχίζεται. Όπως γνωρίζετε είχαμε ένα σχέδιο συνεργασίας για τα αεροσκάφη f-35. Αλλά διακόπηκε. Η Τουρκία και οι Τούρκικες Ένοπλες Δυνάμεις έχουν Το άρθρο Ακάρ: Απαράδεκτο να επιδιώκει η Ελλάδα τη μη πώληση F-16 στην Τουρκία εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Ακάρ: Απαράδεκτο η Ελλάδα να επιδιώκει να μην πουληθούν τα F16 στην Τουρκία

Για όλους και για όλα μίλησε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Χουλουκί Ακάρ σε συνέντευξή στο δίκτυο Al Jazeera, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην Ελλάδα με αφορμή το «ναυάγιο» για τα F-35. Το άρθρο Ακάρ: Απαράδεκτο η Ελλάδα να επιδιώκει να μην πουληθούν τα F16 στην Τουρκία εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Ακάρ: Απαράδεκτο η Ελλάδα να επιδιώκει να μην πουληθούν τα F-16 στην Τουρκία

«Μιλάμε για ένα συμμαχικό κράτος που θα πρέπει να συμβάλει στην ενδυνάμωσή μας...»

Διαβάστε το στο news.gr

Ακάρ κατά Ελλάδας: Απαράδεκτο να επιδιώκει να μην πουληθούν τα F16 στην Τουρκία

Σε αποκλειστική συνέντευξη του στο δίκτυο Al Jazeera ο Τούρκος ΥΠΕΞ Χουλουσί Ακάρ αναφέρθηκε κυρίως στη διαδικασία της μεταφοράς ουκρανικών σιτηρών μέσω των Στενών και στην λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου που άρχισε να λειτουργεί στην Κωνσταντινούπολη με τη συμμετοχή εκπροσώπων της Ρωσίας, της Ουκρανίας και του ΟΗΕ με την επίβλεψη της Τουρκίας. «Έχουμε εφαρμόσει τη συμφωνία για τη μεταφορά σιτηρών. Οι εργασίες φόρτωσης σιτηρών στο πρώτο πλοίο είναι ακόμη σε εξέλιξη. Πολύ σύντομα και αυτό μπορεί να γίνει σε λίγες ώρες, μπορεί να μάθουμε ότι το πλοίο αναχώρησε από το ουκρανικό λιμάνι», είπε. Ο Ακάρ ρωτήθηκε και για το θέμα των F16 από τις ΗΠΑ και για το αν έχει υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα. «Δε

Διαβάστε το στο grtimes.gr

Ακάρ: “Απαράδεκτο η Ελλάδα να επιδιώκει να μην πουληθούν τα F16 στην Τουρκία”

Σε συνέντευξη του στο δίκτυο Al Jazeera ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ μίλησε για όλα τα θέματα από τα F-16 έως τον πόλεμο στην Ουκρανία. Ο Τούρκος πολιτικός έριξε τα “βέλη” του προς τον Έλληνα Πρωθυπουργό. “Δεν μπορούσατε να καταλήξετε σε συμπέρασμα για το F-16;” ρωτά ο δημοσιογράφος.  “Δεν μπορούμε...

Διαβάστε το στο otavoice.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eretikos.gr

Ευρωεκλογές 2024: Υποψήφιες Βέφα Αλεξιάδου, Εύη Βατίδου και Αγγελική Ηλιάδη

Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»- Πλήθος κόσμου στο πάρτι της ελληνικής αποστολής με το Eurojackpot

Εγκλημα στα Τέμπη: Συγκλονιστικές εξελίξεις – Ανθρώπινα τα οστά που εντοπίστηκαν στο οικόπεδο που μεταφέρθηκε χώμα από τα Τέμπη!

Στέφανος Κασσελάκης: Σάλπαρε για 27 νησιά στο Αιγαίο

Καιρός: Μετά τις καταιγίδες επιστροφή στο…καλοκαίρι

Ο Στέφανος Κασσελάκης με τους 42 υποψήφιους σε μπαρ για ποτό