Στο νοσοκομείο ο Κούγιας: Δίνω άλλη μια μάχη στη ζωή μου
12:43 - 29/07/2022
Στο νοσοκομείο με σοβαρό πρόβλημα υγείας νοσηλεύεται ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας. Ο71χρονος ποινικολόγος υπεβλήθη σε επέμβαση και αναρρώνει. Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει αναφέρθηκε και ο ίδιος σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε την Παρασκευή. «Τις τελευταίες 15 ημέρες, μετά από μία απρόοπτη επιδείνωση της υγείας μου, νοσηλεύομαι στο νοσοκομείο, δίνοντας άλλη μία μάχη στη […]
Το άρθρο Στο νοσοκομείο ο Κούγιας: Δίνω άλλη μια μάχη στη ζωή μου εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsique.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στο νοσοκομείο ο Αλέξης Κούγιας: «Δίνω άλλη μια μάχη για τη ζωή μου»
Όπως τονίζει ο γνωστός ποινικολόγος η υγεία του τις τελευταίες 15 μέρες παρουσίασε απρόοπτη επιδείνωση
Διαβάστε το στο Στο νοσοκομείο ο Αλέξης Κούγιας: «Δίνω άλλη μια μάχη για τη ζωή μου»
Σε γνωστό ιδιωτικό νοσοκομείο νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, όπως ο ίδιος ανέφερε σε ανακοίνωση που εξέδωσε...
Διαβάστε το στο ZouglaΑλέξης Κούγιας: Στο νοσοκομείο με πρόβλημα υγείας – «Δίνω άλλη μια μάχη για τη ζωή μου»
Η ανακοίνωση του γνωστού ποινικολόγου
Διαβάστε το στο Στο νοσοκομείο ο Αλέξης Κούγιας - «Δίνω άλλη μια μάχη για τη ζωή μου, την οποία και θα κερδίσω»
Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια για την κατάσταση της υγείας τουΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΣτο νοσοκομείο ο Αλέξης Κούγιας – «Δίνω άλλη μία μάχη για τη ζωή μου»
Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, καθώς τις τελευταίες 15 ημέρες υπήρξε μία απρόοπτη επιδείνωση της υγείας του. Ο Αλέξης Κούγιας δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, ωστόσο μέσω ανακοίνωσής του αναφέρει μεταξύ άλλων: «Τις τελευταίες 15 ημέρες, μετά από μία απρόοπτη επιδείνωση της υγείας μου, νοσηλεύομαι στο νοσοκομείο, δίνοντας άλλη μία μάχη στη ζωή μου, την οποία και θα κερδίσω». Παράλληλα, ο ποινικολόγος σημειώνει ότι για τις σημαντικές υποθέσεις που έχει αναλάβει, θα υπάρχουν ενημερώσεις μέσω του δικηγορικού του γραφείου προς τα ΜΜΕ.
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣτο νοσοκομείο ο Αλέξης Κούγιας: «Δίνω άλλη μια μάχη για τη ζωή μου»
Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, όπως ο ίδιος ανέφερε σε ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωί της Παρασκευής. Στην ανακοίνωσή του, ο Αλέξης Κούγιας κάνει λόγο για μια μάχη που δίνει για τη ζωή του, την οποία σκοπεύει να κερδίσει. Αναλυτικά η ανακοίνωση του […]
Το άρθρο Στο νοσοκομείο ο Αλέξης Κούγιας: «Δίνω άλλη μια μάχη για τη ζωή μου» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΣτο νοσοκομείο ο Αλέξης Κούγιας: «Δίνω άλλη μια μάχη στη ζωή μου»
Στο νοσοκομείο με σοβαρό πρόβλημα υγείας νοσηλεύεται ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας.Στο νοσοκομείο με σοβαρό πρόβλημα υγείας νοσηλεύεται ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας.Ο 71χρονος ποινικολόγος υπεβλήθη σε επέμβαση και αναρρώνει. Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει αναφέρθηκε και ο ίδιος σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε την Παρασκευή (29/7). «Τις τελευταίες 15 ημέρες, μετά από μία απρόοπτη επιδείνωση της υγείας μου, νοσηλεύομαι στο νοσοκομείο, δίνοντας άλλη μία μάχη […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑλέξης Κούγιας: «Δίνω άλλη μία μάχη για τη ζωή μου, την οποία και θα κερδίσω»
Ο Αλέξης Κούγιας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο τις τελευταίες δυο εβδομάδες, λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει. Την είδηση έκανε γνωστή ο […]
The post Αλέξης Κούγιας: «Δίνω άλλη μία μάχη για τη ζωή μου, την οποία και θα κερδίσω» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΑλέξης Κούγιας: Στο νοσοκομείο ο γνωστός ποινικολόγος – «Δίνω άλλη μια μάχη για τη ζωή μου»
Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται τις τελευταίες δυο εβδομάδες ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, λόγω προβλήματος υγείας που
To άρθρο Αλέξης Κούγιας: Στο νοσοκομείο ο γνωστός ποινικολόγος – «Δίνω άλλη μια μάχη για τη ζωή μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΣτο νοσοκομείο ο Αλέξης Κούγιας: «Δίνω άλλη μια μάχη στη ζωή μου»
Στο νοσοκομείο με σοβαρό πρόβλημα υγείας νοσηλεύεται ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας.
Ο γνωστός ποινικολόγος υπεβλήθη σε επέμβαση και αναρρώνει.
Διαβάστε το στο lykavitos.grΣτο νοσοκομείο ο Αλέξης Κούγιας – Δίνω άλλη μια μάχη για τη ζωή μου, αναφέρει ο ποινικολόγος
Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες στο νοσοκομείο, λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, όπως ο ίδιος ανέφερε σε ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωί της Παρασκευής. Στην ανακοίνωσή του, ο κ. Κούγιας, κάνει λόγο για μια μάχη που δίνει για τη ζωή του, την οποία σκοπεύει να κερδίσει. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Τις
Το άρθρο Στο νοσοκομείο ο Αλέξης Κούγιας – Δίνω άλλη μια μάχη για τη ζωή μου, αναφέρει ο ποινικολόγος εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grΔύσκολες ώρες στο νοσοκομείο για τον Αλέξη Κούγια: «Δίνω άλλη μια μάχη…»
Ποιες οι δύσκολες στιγμές στο νοσοκομείο για τον Αλέξη Κούγια; Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται τις τελευταίες 15 ημέρες ο Αλέξης Κούγιας, λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, όπως ο ίδιος ανέφερε σε ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωί της Παρασκευής (29/7). Στην ανακοίνωση ο ποινικολόγος αναφέρει μάλιστα, πως θα απαντήσει με μήνυση στην υβριστική, όπως χαρακτηρίζει, ανακοίνωση του […]
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Δύσκολες ώρες στο νοσοκομείο για τον Αλέξη Κούγια: «Δίνω άλλη μια μάχη…».
Διαβάστε το στο fimes.grΑλέξης Κούγιας: Στο νοσοκομείο με πρόβλημα υγείας – «Δίνω άλλη μια μάχη για τη ζωή μου»
Η ανακοίνωση του γνωστού ποινικολόγου
Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, όπως ο ίδιος ανέφερε σε ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωί της Παρασκευής.
Στην ανακοίνωσή του, ο Αλέξης Κούγιας κάνει λόγο για μια μάχη που δίνει για τη ζωή του, την οποία σκοπεύει να κερδίσει.
Ολόκληρη η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια:
«Τις τελευταίες 15 ημέρες, μετά από μία απρόοπτη επιδείνωση της υγείας μου, νοσηλεύομαι στο νοσοκομείο, δίνοντας άλλη μία μάχη στη ζωή μου, την οποία και θα κερδίσω.
Σε αυτό το διάστημα που νοσηλεύομαι οι συνεργάτες του γραφείου μου, σε συνεργασία με τους εντολείς μας, προβαίνουν σε ανακοινώσει
Διαβάστε το στο lamianow.grΣτο νοσοκομείο ο Αλέξης Κούγιας: «Δίνω άλλη μια μάχη για τη ζωή μου»
Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται τις τελευταίες 15 ημέρες ο Αλέξης Κούγιας, λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, όπως ο ίδιος ανέφερε σε ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωί της Παρασκευής (29/7). Στην ανακοίνωση ο ποινικολόγος αναφέρει μάλιστα, πως θα απαντήσει με μήνυση στην υβριστική, όπως χαρακτηρίζει, ανακοίνωση του πρώην υπουργού Ναυτιλίας Θοδωρή Δρίτσα, ο οποίος έκανε επίσης μήνυση […]
Διαβάστε το στο irafina.grΣτο νοσοκομείο ο Αλέξης Κούγιας: Δίνω άλλη μια μάχη στη ζωή μου
Στο νοσοκομείο ο Αλέξης Κούγιας: Δίνω άλλη μια μάχη στη ζωή μου
29/07/2022
Στο νοσοκομείο με σοβαρό πρόβλημα υγείας νοσηλεύεται ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας.
Ο 71χρονος ποινικολόγος υπεβλήθη σε επέμβαση και αναρρώνει. Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει αναφέρθηκε και ο ίδιος σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε την Παρασκευή (29/7).
«Τις τελευταίες 15 ημέρες, μετά από μία απρόοπτη επιδείνωση της υγείας μου, νοσηλεύομαι στο νοσοκομείο, δίνοντας άλλη μία μάχη στη ζωή μου, την οποία και θα κερδίσω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας σε ανακοίνωση με αφορμή το δυστύχημα στην Αίγινα.
Διαβάστε το στο filathlos.grΣτο νοσοκομείο ο Αλέξης Κούγιας – «Δίνω άλλη μία μάχη στη ζωή μου»
Στο νοσοκομείο με σοβαρό πρόβλημα υγείας νοσηλεύεται ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας. Ο 71χρονος ποινικολόγος υπεβλήθη σε επέμβαση και αναρρώνει. Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει αναφέρθηκε και ο ίδιος σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε την Παρασκευή. «Τις τελευταίες 15 ημέρες, μετά από μία απρόοπτη επιδείνωση της υγείας μου, νοσηλεύομαι στο νοσοκομείο, δίνοντας άλλη μία μάχη […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.grΣτο νοσοκομείο ο Αλέξης Κούγιας: «Δίνω άλλη μια μάχη για τη ζωή μου»
Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, όπως ο ίδιος ανέφερε σε ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωί της Παρασκευής. Στην ανακοίνωσή του, ο κ. Κούγιας κάνει λόγο για μια μάχη που δίνει για τη ζωή του, την οποία σκοπεύει να κερδίσει. Αναλυτικά η ανακοίνωση του […]
The post Στο νοσοκομείο ο Αλέξης Κούγιας: «Δίνω άλλη μια μάχη για τη ζωή μου» appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.grΣτο νοσοκομείο ο Κούγιας: Δίνω άλλη μία μάχη για τη ζωή μου
Τις τελευταίες 15 ημέρες, μετά από μία απρόοπτη επιδείνωση της υγείας μου, νοσηλεύομαι στο νοσοκομείο,Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
Διαβάστε το στο eretikos.gr