Περιορίστηκε η φωτιά στην Κορινθία – Επιχείρησαν 40 πυροσβέστες

08:12 - 30/07/2022

Σε ύφεση είναι, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά που εκδηλώθηκε αργά χθες το βράδυ σε δασική έκταση στην περιοχή Λίμνη Δασίου στο Ξυλόκαστρο (Κορινθία). Καθ΄ όλη την διάρκεια της νύχτας επιχειρούσαν στην περιοχή ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής, που αποτελούνταν από 40 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 11 οχήματα, οι οποίες κατάφεραν να […] Το άρθρο Περιορίστηκε η φωτιά στην Κορινθία – Επιχείρησαν 40 πυροσβέστες εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαίνεται η φωτιά στο Βέλο Κορινθίας – Μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής

Σε εξέλιξη παραμένει η δασική φωτιά στην Κορινθία, στην περιοχή Ελληνοχώρι του Δήμου Βέλου – Βόχας. Σταμάτησαν, πλέον, τα εναέρια μέσα πυρόσβεσης. Ειδικότερα, στο σημείο που εξακολουθεί να μαίνεται η φωτιά επιχειρούν 51 πυροσβέστες με τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 12 οχήματα, ενώ από αέρος ρίψεις νερού πραγματοποίησαν τέσσερα πυροσβεστικά αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο. Υπενθυμίζεται ... Περισσότερα To άρθρο Μαίνεται η φωτιά στο Βέλο Κορινθίας – Μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]