Αλέξης Κούγιας: Έχω καρκίνο, σε εμβρυακό στάδιο, στους λεμφαδένες

20:08 - 31/07/2022

Λεπτομέρειες για την περιπέτεια υγείας του έδωσε μέσω ανακοίνωσής του ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας. Όπως αποκάλυψε, διαγνώστηκε με καρκίνο, σε εμβρυακό στάδιο, στους λεμφαδένες.

Διαβάστε Περισσότερα στο mononews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλέξης Κούγιας: Η μάχη με τον καρκίνο και η σπάνια εξομολόγησή του

Με καρκίνο διαγνώσθηκε πριν από λίγο καιρό ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, τον οποίο -όπως ο ίδιος γνωστοποίησε- κατάφερε να εντοπίσει σε αρχικό στάδιο

Διαβάστε το στο tovima

Κούγιας: “Έχω καρκίνο στους λεμφαδένες”

Ο Αλέξης Κούγιας με επίσημη δήλωση του ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του λέγοντας πως διαγνώσθηκε με καρκίνο στους λεμφαδένες σε αρχικό στάδιο και τόνισε πως υποβλήθηκε σε εγχείρηση όπου αφαιρέθηκε με ρομποτική μέθοδο οι καρκινογόνοι λεμφαδένες. The post Κούγιας: “Έχω καρκίνο στους λεμφαδένες” appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Αλέξης Κούγιας: «Πού έχω καρκίνο. Γιατί το έκρυψα από τα παιδιά μου». Σχέση με δίκη Λιγνάδη

Ποια η αλήθεια για τον καρκίνο του Αλέξη Κούγια; Μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει η είδηση ότι ο Αλέξης Κούγιας έχει καρκίνο. Ούτε ο γνωστός ποινικολόγος ξέφυγε από την επάρατο νόσο. Με καρκίνο διαγνώσθηκε πριν από μερικούς μήνες ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, τον οποίο κατάφερε να εντοπίσει σε αρχικό στάδιο και να αντιμετωπίσει επιτυχώς. Όπως επισημαίνει […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Αλέξης Κούγιας: «Πού έχω καρκίνο. Γιατί το έκρυψα από τα παιδιά μου». Σχέση με δίκη Λιγνάδη.

Διαβάστε το στο fimes.gr

Αλέξης Κούγιας: Έχω καρκίνο στους λεμφαδένες – Σώθηκα από θαύμα, με βοηθάει ο Θεός

Με καρκίνο διαγνώσθηκε πριν από λίγο καιρό ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, τον οποίο κατάφερε να εντοπίσει σε αρχικό στάδιο. Το άρθρο Αλέξης Κούγιας: Έχω καρκίνο στους λεμφαδένες – Σώθηκα από θαύμα, με βοηθάει ο Θεός εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Αλέξης Κούγιας: «Ο καρκίνος προσέβαλε τους λεμφαδένες μου»

Μία προσωπική εξομολόγηση για την περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του μοιράστηκε με το ευρύ κοινό ο Αλέξης Κούγιας με ανακοίνωση που εξέδωσε. Ο γνωστός ποινικολόγος αποκάλυψε πως εμφάνισε καρκίνο στους λεμφαδένες και αναγκάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. «Ποτέ δεν περίμενα ότι η υγεία μου θα ενδιέφερε τόσα εκατομμύρια ανθρώπους και θα ήταν πρώτη είδηση […] The post Αλέξης Κούγιας: «Ο καρκίνος προσέβαλε τους λεμφαδένες μου» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ mononews.gr

ΥΠΑ: Ιστορικά ρεκόρ στην επιβατική κίνηση σε πολλά από τα 24 κρατικά αεροδρόμια το 2025

ΔΕΗ Xmas West Park: Η δική μας γιορτινή γειτονιά

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Στις 5/1 η καταβολή των τόκων στους δικαιούχους του ομολογιακού δανείου

Santo Wines: Πώς το ελληνικό οινοποιείο μπήκε στο αποκλειστικό βιβλίο της Rolls-Royce για τα 100 χρόνια Phantom

Σαράντης: Ανοδικό περιθώριο για τον τίτλο και αυξανόμενο μέρισμα για τους μετόχους,  με τιμή στόχο τα €15,22 ανά μετοχή

Ένα μυθικό ον να μας φυλάει –Το γούρι της Πολίνας Έλλις για το 2026