Κούγιας: Χειρουργήθηκα για καρκίνο στους λεμφαδένες-Ευτυχώς με βοηθάει ο Θεός και η αγάπη των χιλιάδων ανθρώπων που έχω βοηθήσει

20:10 - 31/07/2022

Πριν μερικά 24ωρα ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας είχε κάνει γνωστό πως δίνει άλλη μια μάχη για τη ζωή του και σήμερα, με δήλωσή του αποκαλύπτει πως υποβλήθηκε σε εξάωρη χειρουργική επέμβαση για αφαίρεση καρκίνου στους λεμφαδένες.Πριν μερικά 24ωρα ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας είχε κάνει γνωστό πως δίνει άλλη μια μάχη για τη ζωή του και σήμερα, με δήλωσή του αποκαλύπτει πως υποβλήθηκε σε εξάωρη χειρουργική επέμβαση για αφαίρεση καρκίνου στους λεμφαδένες.Ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρει ότι το ανακάλυψε κατά τη διάρκεια γενικού check up, όταν και διαπιστώθηκε ότι ο καρκίνος […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κούγιας: «Χειρουργήθηκα για καρκίνο στους λεμφαδένες- Ποτέ δεν περίμενα ότι η υγεία μου θα ενδιέφερε τόσα εκατομμύρια ανθρώπους»

Ο Αλέξης Κούγιας με ανακοίνωση του έκανε γνωστό ότι πριν από λίγο καιρό ανακάλυψε ότι έχει καρκίνο σε εμβρυακό στάδιο στους λεμφαδένες και στη συνέχεια προχώρησε σε επέμβαση για την αφαίρεσή τους.Στην ανακοίνωση του ο ποινικολόγος αναφέρει ότι παρά το γεγονός πως γνώριζε το πρόβλημα της υγείας του, δεν το γνωστοποίησε στους συνεργάτες και στην […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας