Ελεονώρα Μελέτη: Η αποστομωτική απάντησή της σε αρνητικά σχόλια γυναίκας – «Απέδωσε τον ποιητικό μου οίστρο στην εμμηνόπαυση»

10:08 - 01/08/2022

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και καθημερινά μοιράζεται σκέψεις της αλλά και To άρθρο Ελεονώρα Μελέτη: Η αποστομωτική απάντησή της σε αρνητικά σχόλια γυναίκας – «Απέδωσε τον ποιητικό μου οίστρο στην εμμηνόπαυση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελεονώρα Μελέτη: Η αποστομωτική απάντησή της σε προσβλητικό σχόλιο που δέχτηκε στο Instagram

«Το 23χρονο αυτό κορίτσι απέδωσε τον ποιητικό μου οίστρο στην εμμηνόπαυση...»

Διαβάστε το στο

Ελεονώρα Μελέτη: Η αποστομωτική απάντησή της σε follower που τη χαρακτήρισε “53χρονη σε εμμηνόπαυση”

Την έντονη αντίδραση της Ελεονώρας Μελέτη προκάλεσε ένα απαράδεκτο σχόλιο follower της στο Instagram. Συγκεκριμένα μια γυναίκα χαρακτήρισε την παρουσιάστρια 53χρονη και της είπε ότι περνάει εμμηνόπαυση. “Το 23χρονο αυτό κορίτσι απέδωσε τον ποιητικό μου οίστρο στην εμμηνόπαυση. Θεωρεί όπως λέει ότι είμαι 53 ετών! Μακάρι να τα φτάσω γιατί θα έχω πολλά να πω! […] The post Ελεονώρα Μελέτη: Η αποστομωτική απάντησή της σε follower που τη χαρακτήρισε “53χρονη σε εμμηνόπαυση” appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της