Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση θα συνεχίσει να εξαντλεί τα δημοσιονομικά περιθώρια

16:12 - 02/08/2022

Η κυβέρνηση θα εξακολουθεί να εξαντλεί τα δημοσιονομικά περιθώρια για να αντιμετωπίσουμε την εισβολή του πληθωρισμού που προκαλεί ανασφάλεια, τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης που προήδρευσε σε σύσκεψη στα γραφεία της Αντιπεριφέρειας Κεφαλληνίας στο Αργοστόλι. Ο κ. Μητσοτάκης επεσήμανε ότι η οικονομία στη χώρα μας αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς, ενώ στάθηκε και στο γεγονός ότι υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση από τους πολίτες για το Fuel Pass 2 που άνοιξε χθες. Μάλιστα, μιλώντας για το συγκεκριμένο θέμα, σημείωσε πως υπάρχει μεγάλη ανάγκη στήριξης των πολιτών και έδωσε έμφαση στη συνέπεια, όπως είπε, της κυβέρνησης, που έχει τα τεχνολογικά εργαλεία ώστε με διαφάνεια να μπορούν οι πολίτες να

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μητσοτάκης για πληθωρισμό: Θα εξαντλήσουμε τα δημοσιονομικά περιθώρια

Την εξάντληση των δημοσιονομικών περιθωρίων προκειμένου να στηρίξει η κυβέρνηση τους πολίτες...

Διαβάστε το στο Zougla

Μητσοτάκης: Θα συνεχίσουμε να εξαντλούμε τα δημοσιονομικά περιθώρια για στήριξη των πολιτών

Την εξάντληση των δημοσιονομικών περιθωρίων προκειμένου να στηρίξει η κυβέρνηση τους πολίτες επανέλαβε ο πρωθυπουργός από την Κεφαλονιά, στη διάρκεια ευρείας σύσκεψης στην αντιπεριφέρεια, επισημαίνοντας παράλληλα τους «πολύ ισχυρούς ανέμους» που αντιμετωπίζει η παγκόσμια οικονομία.  

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Νέα…ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ προανήγγειλε ο Μητσοτάκης από Κεφαλονιά: «Θα εξαντλήσουμε τα δημοσιονομικά περιθώρια»

Την εξάντληση των δημοσιονομικών περιθωρίων προκειμένου να στηρίξει η κυβέρνηση τους πολίτες επανέλαβε ο Πρωθυπουργός Το άρθρο Νέα…ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ προανήγγειλε ο Μητσοτάκης από Κεφαλονιά: «Θα εξαντλήσουμε τα δημοσιονομικά περιθώρια» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση θα εξακολουθεί να εξαντλεί τα δημοσιονομικά περιθώρια για να στηρίξει τους πολίτες

Την εξάντληση των δημοσιονομικών περιθωρίων προκειμένου να στηρίξει η κυβέρνηση τους πολίτες επανέλαβε ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στην αντιπεριφέρεια Κεφαλονιάς, επισημαίνοντας παράλληλα τους «πολύ ισχυρούς ανέμους» που αντιμετωπίζει η παγκόσμια οικονομία. «Η οικονομία στη χώρα μας αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς σε μεγάλο βαθμό ως αποτέλεσμα της εξαιρετικής τουριστικής κίνησης αλλά Το άρθρο Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση θα εξακολουθεί να εξαντλεί τα δημοσιονομικά περιθώρια για να στηρίξει τους πολίτες εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)