Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Μένει «πράσινος» ο Λευτέρης Μποχωρίδης

17:08 - 02/08/2022

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Στο «τριφύλλι» θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα…

Διαβάστε Περισσότερα στο onsports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Μένει «πράσινος» ο Λευτέρης Μποχωρίδης

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Στο «τριφύλλι» θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Λευτέρης Μποχωρίδης.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ο Παναθηναϊκός ανανέωσε με τον Μποχωρίδη

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Λευτέρη Μποχωρίδη για έναν ακόμη χρόνο.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε ανανέωση με Μποχωρίδη

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Λευτέρη Μποχωρίδη για έναν ακόμη χρόνο.Ο διεθνής μπασκετμπολίστας που είναι από το 2020 στον Παναθηναϊκό πέρσι αγωνίστηκε σε 19 παιχνίδια στην EuroLeague, έχοντας 2.1 πόντους, 1.3 ασίστ [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Παραμένει «πράσινος» ο Λευτέρης Μποχωρίδης

Παραμένει «πράσινος» ο Λευτέρης Μποχωρίδης 02/08/2022 Πράσινα θα φοράει τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2023 ο Λευτέρης Μποχωρίδης, καθώς ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοίνωσε πριν από λίγο την επέκταση της συνεργασίας του μαζί του. Ο Έλληνας γκαρντ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην προετοιμασία της εθνικής ομάδας και διεκδικεί θέση στη δωδεκάδα που θα αγωνιστεί στο EuroBasket 2022. "Είμαι πολύ χαρούμενος που έμεινα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Είμαι πολλά χρόνια στην ομάδα και έχω δεθεί μαζί της. Ήθελα πάρα πολύ να μείνω, ειδικά μετά την περσινή πολύ δύσκολη χρονιά, ώστε να μπορέσουμε να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ εκεί που ανήκει", δήλωσε στο «paobc.gr» ο διεθν

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ onsports.gr

ΑΕΚ - ΟΦΗ: Μόνο η... χριστουγεννιάτικη κατάρα την απειλεί - 13 «γκέλες» σε 14 ματς

Μπαρτσελόνα: Πλήγμα με Κλάιμπερν - Νοκ άουτ για μεγάλο διάστημα

A1 Γυναικών: Live Streaming Παναθηναϊκός - Πανσερραϊκός

Στα άκρα Βινίσιους και Ρεάλ: Η απάντηση του Βραζιλιάνου στις αποδοκιμασίες του «Μπερναμπέου» (vid)

Ολυμπιακός - Κολοσσός: Οι πρώτες ενέργειες του Μόντε Μόρις στο ΣΕΦ - Δείτε βίντεο

Ανδρέας Τεττέη: Πότε ενσωματώνεται στον Παναθηναϊκό και πότε κάνει ντεμπούτο