Μαίρη Συνατσάκη: Οι προληπτικές εξετάσεις πριν την εγκυμοσύνη – «Δεν μου απαγόρευσε τίποτα άλλο ο γιατρός μου»
13:28 - 03/08/2022
Η Μαίρη Συνατσάκη διανύει την πιο γλυκιά περίοδο της ζωής της, καθώς όπως ανακοίνωσε η ίδια
To άρθρο Μαίρη Συνατσάκη: Οι προληπτικές εξετάσεις πριν την εγκυμοσύνη – «Δεν μου απαγόρευσε τίποτα άλλο ο γιατρός μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαίρη Συνατσάκη: Οι προληπτικές εξετάσεις για τοξόπλασμα πριν την εγκυμοσύνη – «Δεν μου απαγόρευσε τίποτα άλλο ο γιατρός μου»
Η Μαίρη Συνατσάκη όπως ανακοίνωσε η ίδια είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί και τόσο η πρώην παρουσιάστρια και επιχειρηματίας όσο και ο σύντροφός της Ίαν Στρατής λατρεύουν τις γάτες και γι’ αυτό έχουν στο σπίτι τους τρία υπέροχα γατάκια!Η Μαίρη Συνατσάκη όπως ανακοίνωσε η ίδια είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί και τόσο η πρώην παρουσιάστρια και επιχειρηματίας όσο και ο σύντροφός της Ίαν Στρατής λατρεύουν τις γάτες και γι’ αυτό έχουν στο σπίτι τους τρία υπέροχα γατάκια!Δεν ήταν λίγοι οι διαδικτυακοί φίλοι της που ανησύχησαν μάλιστα για την εγκυμοσύνη της, καθώς υπάρχει […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜαίρη Συνατσάκη: Η εξέταση που επαναλαμβάνει τακτικά στην εγκυμοσύνη της – «Δεν μου απαγόρευσε τίποτα άλλο ο γιατρός»
Μια φωτογραφία της Μαίρης Συνατσάκη με έναν από τους γάτους που έχουν στο σπίτι του με τον Ίαν Στρατή προκάλεσε ένα κύμα ερωτήσεων από τους διαδικτυακούς της φίλους. Πολλοί ήταν εκείνοι που της επισήμαναν το τοξόπλασμα. Η τοξοπλασμάτωση είναι μια παρασιτική πάθηση που μπορεί να αποδειχθεί σοβαρή σε σχέση με την εγκυμοσύνη. Η Μαίρη Συνατσάκη […]
The post Μαίρη Συνατσάκη: Η εξέταση που επαναλαμβάνει τακτικά στην εγκυμοσύνη της – «Δεν μου απαγόρευσε τίποτα άλλο ο γιατρός» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr