Συγκινεί η Δέσποινα Μοιραράκη: «40 μέρες χωρίς εσένα αντρούλη μου»
17:30 - 04/08/2022
Η Δέσποινα Μοιραράκη θρηνεί για τον θάνατο του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη, ο οποίος στις 24
To άρθρο Συγκινεί η Δέσποινα Μοιραράκη: «40 μέρες χωρίς εσένα αντρούλη μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκινεί η Δέσποινα Μοιραράκη: «40 μέρες χωρίς εσένα αντρούλη μου»
Η Δέσποινα Μοιραράκη θρηνεί για τον θάνατο του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη, ο οποίος στις 24 Ιουνίου έφυγε από τη ζωή.Η Δέσποινα Μοιραράκη θρηνεί για τον θάνατο του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη, ο οποίος στις 24 Ιουνίου έφυγε από τη ζωή.Η γνωστή επιχειρηματίας, το πρωί της Κυριακής 31/7 βρέθηκε στον Ιερό Ναό Αγ. Κωνσταντίνου στην Γλυφάδα για το μνημόσυνο του Γιάννη Κοντούλη. Η Δέσποινα Μοιραράκη συγκινεί στη νέα της ανάρτηση «40 μέρες χωρίς εσένα,14 χρόνια […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣυγκινεί η Δέσποινα Μοιραράκη: «40 μέρες χωρίς εσένα αντρούλη μου»
Η Δέσποινα Μοιραράκη θρηνεί για τον θάνατο του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη, ο οποίος στις 24 Ιουνίου έφυγε από τη ζωή. Η γνωστή επιχειρηματίας, το πρωί της Κυριακής 31/7 βρέθηκε στον Ιερό Ναό Αγ. Κωνσταντίνου στην Γλυφάδα για το μνημόσυνο του Γιάννη Κοντούλη. Η Δέσποινα Μοιραράκη συγκινεί στη νέα της ανάρτηση «40 μέρες χωρίς εσένα,14 […]
Διαβάστε το στο irafina.gr