Δανάη Μπάρκα: Ποζάρει σαν αληθινή γοργόνα πάνω στα βράχια φορώντας μόνο με τα απαραίτητα

18:14 - 04/08/2022

Η Δανάη Μπάρκα συνεχίζει τις καλοκαιρινές διακοπές της και συχνά μοιράζεται με τους ακόλουθούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στιγμιότυπα από την παραλία. Στην τελευταία της ανάρτηση, η παρουσιάστρια και ηθοποιός ανέβασε μία ακόμη φωτογραφία σαν αληθινή γοργόνα πάνω στα βράχια φορώντας μόνο με τα απαραίτητα. Στο συγκεκριμένο στογμιότυπο, η ίδια έχει ξαπλώσει πάνω σε βράχια και απολαμβάνει […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λάκης Γαβαλάς: Ποζάρει γυμνός στον καθρέφτη φορώντας μόνο μια μπαντάνα

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε ο σχεδιαστής μόδας στο Instagram και το μήνυμα που έστειλε στους διαδικτυακούς του φίλους

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή