Περιστέρι: «Την σκότωσε γιατί του ζήτησε να χωρίσουν» – Τι λέει η μητέρα της Νικολέτας
20:48 - 04/08/2022
Η Νικολέτα δέχονταν απειλές από τον Πακιστανό σύντροφο της και πριν από λίγες μέρες του ζήτησε να χωρίσουν και αυτός την σκότωσε υποστηρίζει η μητέρα της άτυχης 17χρονης που βρέθηκε δολοφονημένη στο Περιστέρι.
Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Alpha η μητέρα της Νικολέτας ανέφερε ότι «Δεν καβγαδίζανε. Ήταν καλά, αλλά το τελευταίο διάστημα ήθελε να χωρίσει. Δεν ήθελε άλλο». Συνεχίζοντας δεν κρύβει την οργή της τονίζοντας: «Θέλω μόνο να βρουν αυτό το καθίκι. Μου σκότωσε το παιδί μου και μου πήρε την ψυχή. Ζητάω μόνο δικαίωση».
Όσον αφορά την ώρα της δολοφονίας αποκαλύπτει: «Εγώ ήμουν στην δουλειά, δουλεύαμε μαζί. Την έπαιρνα στο τηλέφωνο και δεν το σήκωνε. Δεν απαντούσε. Έστειλα τα παιδιά από
Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Περιστέρι: «Η Νικολέττα του είπε να χωρίσουν και αυτός τη σκότωσε», καταγγέλλει η μητέρα της
Η μητέρα της 17χρονης Νικολέτας μίλησε για τη δολοφονία της κόρης της στο Περιστέρι.
Διαβάστε το στο Περιστέρι: «Η Νικολέττα του είπε να χωρίσουν και αυτός τη σκότωσε», καταγγέλλει η μητέρα της
Η μητέρα της 17χρονης Νικολέτας μίλησε για τη δολοφονία της κόρης της στο Περιστέρι.
Διαβάστε το στο tanea.grΠεριστέρι: «Ήθελε να χωρίσουν και την σκότωσε», λέει η μητέρα της 17χρονης που δολοφονήθηκε
Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στην 17χρονη που δολοφονήθηκε στο Περιστέρι, με την μητέρα της να ξεσπά και να τονίζει πως θεωρεί ο δολοφόνος είναι ο σύντροφος της κόρης της. Η γυναίκα μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha και ανέφερε ότι «δεν καβγαδίζανε. Ήταν καλά, αλλά το τελευταίο διάστημα ήθελε να χωρίσει. Δεν ήθελε άλλο». «Θέλω μόνο να βρουν αυτό το καθίκι. Μου σκότωσε το παιδί μου και μου πήρε την ψυχή. Ζητάω μόνο δικαίωση», πρόσθεσε στη συνέχεια. Επίσης, είπε πως «εγώ ήμουν στην δουλειά, δουλεύαμε μαζί. Την έπαιρνα στο τηλέφωνο και δεν το σήκωνε. Δεν απαντούσε. Έστειλα τα παιδιά από το μαγαζί να δούνε γιατί δεν ήρθε στην δουλειά και γιατί δεν απαντούσε. Δεν μπορούσαμε
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΔολοφονία στο Περιστέρι: «Την σκότωσε γιατί του ζήτησε να χωρίσουν» - Τι λέει η μητέρα της άτυχης 17χρονης
Σύμφωνα με πληροφορίες, δεκάδες απειλητικά μηνύματα φέρεται να είχε δεχτεί στο κινητό τηλέφωνό της η 17χρονη Νικολέτα από τον 21χρονο σύντροφό της, βασικό ύποπτο για την άγρια δολοφονία της.
Διαβάστε το στο thebest.grΠεριστέρι: «Την σκότωσε γιατί του ζήτησε να χωρίσουν» λέει η μητέρα της 17χρονης Νικολέτας
Η Νικολέτα δέχονταν απειλές από τον Πακιστανό σύντροφο της και πριν από λίγες μέρες του ζήτησε να χωρίσουν και αυτός την σκότωσε υποστηρίζει η μητέρα της άτυχης 17χρονης που βρέθηκε δολοφονημένη στο Περιστέρι. Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Alpha η μητέρα της Νικολέτας ανέφερε ότι «Δεν καβγαδίζανε. Ήταν καλά, αλλά το τελευταίο διάστημα ήθελε να χωρίσει. Δεν ήθελε άλλο». Συνεχίζοντας […]
Το άρθρο Περιστέρι: «Την σκότωσε γιατί του ζήτησε να χωρίσουν» λέει η μητέρα της 17χρονης Νικολέτας εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr