Μπούργος: «Απλά τέλειωσε το πρώτο ημίχρονο...»

22:50 - 04/08/2022

Μπούργος: «Απλά τέλειωσε το πρώτο ημίχρονο...» 04/08/2022 Ο Χερμάν Μπούργος παραδέχθηκε ότι ο Άρης παρουσίασε στον αγώνα με την  Μακάμπι Τελ Αβίβ κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που περίμενε, αλλά δεν έχασε την αισιοδοξία του. «Το παιχνίδι δεν μας πήγε καλά αν και στο τέλος είχαμε κάποιες ευκαιρίες, για να σημειώσουμε ένα γκολ. Νιώθω ήρεμος με την ομάδα μου και ξέρω ότι απλά τελείωσε το πρώτο ημίχρονο. Τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για το δεύτερο στην έδρα μας». Ο Χερμάν Μπούργος ρωτήθηκε γι’ αυτά που πρέπει να αλλάξει ο Άρης στον δεύτερο αγώνα. «Πρέπει να βρούμε τον τρόπο ώστε να κερδίσουμε το παιχνίδι στην έδρα μας», είπε και συμπλήρωσε ότι η ομάδα τ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπούργος: «Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο»

Την ποιότητα της Μακάμπι παραδέχτηκε o Χερμάν Μπούργος, με την ολοκλήρωση της αποψινής αναμέτρησης του Άρη στο Τελ Αβίβ, για τον 3ο...

Διαβάστε το στο Zougla

Μπούργος: Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο

Την ποιότητα της Μακάμπι παραδέχτηκε o Χερμάν Μπούργος, με την ολοκλήρωση της αποψινής αναμέτρησης του Άρη στο Τελ Αβίβ, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League, και το 2-0 υπέρ των Ισραηλινών. 

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)