Βόρεια Κορέα: Ανακοινώνει ότι όλοι οι ασθενείς με Covid έχουν «ιαθεί»
12:34 - 05/08/2022
Η Βόρεια Κορέα ανακοίνωσε μηδενικά περιστατικά ασθενών «με πυρετό» για έβδομη συνεχή ημέρα και δήλωσε ότι όλοι οι πολίτες που είχαν μολυνθεί από κορονοϊό στη χώρα έχουν πλέον ιαθεί.
Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κοροναϊός: Η Βόρεια Κορέα ανακοινώνει ότι όλοι οι ασθενείς έχουν «ιαθεί»
«Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς μια χώρα που δηλώνει ότι ο επιβεβαιωμένος αριθμός ασθενών ξαφνικά έφτασε στο μηδέν»
Διαβάστε το στο Η Βόρεια Κορέα υποστηρίζει ότι όλοι οι ασθενείς με κορωνοϊό έχουν ιαθεί
Η Βόρεια Κορέα ανακοίνωσε μηδενικά περιστατικά ασθενών «με πυρετό» για έβδομη συνεχή ημέρα.
Διαβάστε το στο thebest.grΗ Βόρεια Κορέα ανακοίνωσε ότι όλοι οι ασθενείς με κορωνοϊό έχουν «ιαθεί»
Τα κρούσματα είναι μηδενικά εδώ και επτά ημέρες, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία.
Διαβάστε το στο e-daily.grCovid-19: Η Βόρεια Κορέα ανακοινώνει ότι όλοι οι ασθενείς έχουν "ιαθεί"
Covid-19: Η Βόρεια Κορέα ανακοινώνει ότι όλοι οι ασθενείς έχουν "ιαθεί"vdounis
Παρ., 05/08/2022 - 22:20
Διαβάστε το στο sofokleousin.grΘαύμα στη Βόρεια Κορέα: Ανακοίνωσε ότι όλοι οι ασθενείς που είχαν μολυνθεί με κοροναϊό «έχουν ιαθεί»
Η Βόρεια Κορέα ανακοίνωσε μηδενικά περιστατικά ασθενών «με πυρετό» για έβδομη συνεχή ημέρα και δήλωσε ότι όλοι οι πολίτες που είχαν μολυνθεί από κοροναϊό στη χώρα έχουν πλέον ιαθεί.
«Κανένα νέο κρούσμα με πυρετό δεν καταγράφηκε την περασμένη εβδομάδα και όλοι όσοι είχαν λάβει θεραπεία ανάρρωσαν», ανέφερε σήμερα σε ανακοίνωση το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων KCNA.
Ο όρος «ασθενείς με πυρετό» χρησιμοποιήθηκε από τις αρχές της Βόρειας Κορέας για την περιγραφή προσώπων που μολύνθηκαν από τον κοροναϊό εξαιτίας, σύμφωνα με ορισμένους, της έλλειψης διαγνωστικών τεστ.
4,8 εκατ. μολύνσεις από τα τέλη Απριλίου
Η Βόρεια Κορέα, μια από τις πρώτες χώρες του κόσμου που έκλεισε τα σύνορά της τον Ιανουάρι
Διαβάστε το στο lamianow.gr