Γυναίκα με γένια έβγαζε μούσι από 13 ετών – Ξυρίζονταν δύο φορές την ημέρα και έκανε εβδομαδιαία αποτρίχωση

18:46 - 05/08/2022

Μια γυναίκα από το Λας Βέγκας των ΗΠΑ αντιμετώπιζε πρόβλημα με την τριχοφυΐα στο πρόσωπο της, σε βαθμό που έπρεπε να ξυρίζεται δύο φορές την ημέρα, όπως πλέον έχει αποδεχτεί την εμφάνιση της και έχει αφήσει μούσι. Όπως αναφέρει η thesun.co.uk, η 30χρονη Dakota Cooke άρχισε να εμφανίζει από πολύ μικρή ηλικία τρίχες στο πρόσωπο της, όμως η κατάσταση επιδεινώθηκε εφόσον έγινε 13 ετών και ειδικά όταν μπήκε στην εφηβεία. «Το πρόσωπο μου ξεκίνησε να μοιάζει με ροδάκινο και το επισήμανε ένας φίλος της οικογένειας μου. Οπότε ο πατριός μου με πήγε στους γιατρούς για να κάνω εξετάσεις και μετά με πήγε στο κομμωτήριο όπου έκανα την πρώτη μου αποτρίχωση. Ήταν εξαιρετικά άβολο και εκείνη την εποχή, ήμ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας