Αγγλική σφυρίχτρα στο Παναθηναϊκός-Σλάβια Πράγας
18:56 - 05/08/2022
Αγγλική σφυρίχτρα στο Παναθηναϊκός-Σλάβια Πράγας
05/08/2022
Αφού ο έμπειρος τα έκανε… θάλασσα, η UEFA είπε να δώσει την ευκαιρία σε κάποιον χωρίς μεγάλη εμπειρία. Ο λόγος για τον Πίτερ Μπανκς, ο οποίος και θα διαιτητεύσει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Σλάβια Πράγας στη Λεωφόρο.
Ο Άγγλος ρέφερι δεν είναι ιδιαίτερα έμπειρος, καθώς ουσιαστικά βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο από το 2019. Την περασμένη σεζόν ορίστηκε σε αναμετρήσεις προκριματικών του Europa Conference League, ενώ διαιτήτευσε και κάποια ματς U19 και U21 αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων.
Βγάζει περίπου 4 κίτρινες ανά αγώνα και σε 30 ματς της περασμένη σεζόν υπέδειξε πέντε πέναλτι. Στην πατρ
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Άγγλος Πίτερ Μπανκς θα σφυρίξει το Παναθηναϊκός - Σλάβια Πράγας (11/8)
Η UEFA όρισε τον άπειρο Άγγλο Πίτερ Μπανκς για τον επαναληπτικό του Παναθηναϊκού με την Σλάβια Πράγας στην Λεωφόρο (11/8, 20.30).
Διαβάστε το στο fosonline.gr