Μετά την Νάνσι Πελόζι, τώρα προγραμματίζουν επίσκεψη στην Ταϊβάν και Γερμανοί βουλευτές

21:00 - 05/08/2022

Μετά την επίσκεψη της προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών Νάνσι Πελόζι στην Ταϊβάν, αντίστοιχο ταξίδι προετοιμάζουν, όπως φαίνεται, περί τα τέλη Οκτωβρίου και Γερμανοί βουλευτές. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν γερμανικά μέσα, πρόκειται για βουλευτές πιθανώς και από τις έξι κοινοβουλευτικές ομάδες της γερμανικής βουλής, οι οποίοι μετέχουν στην Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Μπούντεσταγκ. […]

Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ταϊβάν: Μετά την Νάνσι Πελόζι, προγραμματίζουν επίσκεψη και Γερμανοί βουλευτές

Η επίσκεψη της Νάνσι Πελόζι στην Ταϊβάν μπορεί να ολοκληρώθηκε και να έχει δημιουργήσει σοβαρές αντιδράσεις στην Κίνα, όμως φαίνεται ότι τα ταξίδια δυτικών πολιτικών προς το συγκεκριμένο κράτος μόλις ξεκίνησαν. Σύμφωνα με την dw.com, ο γερμανικός Τύπος αναφέρει πως Γερμανοί βουλευτές θα επισκεφτούν την συγκεκριμένη χώρα της Ασίας τον Οκτώβριο, σε ένα ταξίδι που φέρεται να είναι προγραμματισμένο πριν από εκείνο της αντιπροέδρου της αμερικανικής Βουλής. Έτσι, φαίνεται να πρόκειται για βουλευτές πιθανώς και από τις έξι κοινοβουλευτικές ομάδες της γερμανικής βουλής, οι οποίοι μετέχουν στην Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Μπούντεσταγκ. Μάλιστα αναμένεται δύο βουλευτές να προέρχονται από το

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ταϊβάν: Μετά την Νάνσι Πελόζι, προγραμματίζουν επίσκεψη και Γερμανοί βουλευτές

Η επίσκεψη της Νάνσι Πελόζι στην Ταϊβάν μπορεί να ολοκληρώθηκε και να έχει δημιουργήσει σοβαρές αντιδράσεις στην Κίνα, όμως φαίνεται ότι τα ταξίδια δυτικών πολιτικών προς το συγκεκριμένο κράτος μόλις ξεκίνησαν.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Προγραμματίζουν επίσκεψη στην Ταϊβάν και Γερμανοί βουλευτές μετά την Πελόζι

Μετά την επίσκεψη της προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών Νάνσι Πελόζι στην Ταϊβάν, αντίστοιχο ταξίδι προετοιμάζουν, όπως φαίνεται, σύμφωνα με την Deutsche Welle, περί τα τέλη Οκτωβρίου και Γερμανοί βουλευτές.

Διαβάστε το στο mononews.gr

Μετά την Πελόζι, τις βαλίτσες τους για Ταϊβάν ετοιμάζουν Γερμανοί βουλευτές

Γερμανοί βουλευτές προετοιμάζουν, όπως φαίνεται, περί τα τέλη Οκτωβρίου, αντίστοιχο ταξίδι με αυτό της προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών Νάνσι Πελόζι, στην Ταϊβάν. Βάσει πληροφοριών που μεταδίδουν γερμανικά μέσα, πρόκειται για βουλευτές πιθανώς και από τις έξι κοινοβουλευτικές ομάδες της γερμανικής βουλής, οι οποίοι μετέχουν στην Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Μπούντεσταγκ. Το Το άρθρο Μετά την Πελόζι, τις βαλίτσες τους για Ταϊβάν ετοιμάζουν Γερμανοί βουλευτές εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ dete.gr

Πάτρα: Ένα μεγάλο ουράνιο τόξο υπέροχο και μοναδικό (φωτό)

Γιώργος Παπανδρέου:  «Η Δημοκρατία Κινδυνεύει»

Κάστανο – το superfood: Η θρεπτική αξία και οι ευεργετικές του ιδιότητες στον οργανισμό

Ηλεία: Πλημμύρισαν σπίτια και εκτάσεις στη Μυρτιά

Απτόητη η οικονομία των ΗΠΑ, ανάπτυξη 2,9% το δ’ τρίμηνο του 2022

Πάνω από 2.000 Βρετανοί έχουν αφήσει γράμμα σε νεκρούς αγαπημένους τους