#Μπούντεσταγκ

Η Γερμανία θα αποκτήσει άλλα 4 συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας Patriot

Skai.gr
Κατόπιν εισήγησης της επιτροπής άμυνας, η επιτροπή προϋπολογισμού της Μπούντεσταγκ έδωσε χθες Τετάρτη την έγκρισή της για την προμήθεια των νέων αυτών συστημάτων, συνολικού κόστους 1,3 δις ευρώ.
03:37 21/03/2024

Γερμανία: H Μπούντεσταγκ ενέκρινε την αποστολή όπλων μεγάλου βεληνεκούς στην Ουκρανία, αλλά «ούτε λέξη» για τους Taurus

onalert.gr
Η γερμανική βουλή απέρριψε την πρόταση της αντιπολίτευσης να παραδοθούν άμεσα πύραυλοι μεγάλου βεληνεκούς Taurus στην Ουκρανία. The post Γερμανία: H Μπούντεσταγκ ενέκρινε την αποστολή όπλων μεγάλου βεληνεκούς στην Ουκρανία, αλλά «ούτε λέξη» για τους Taurus appeared first on OnAlert.
18:28 22/02/2024

Ο Αρκάς «ξαναχτυπά» και σχολιάζει τον θάνατο του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό Ο Αρκάς «ακουμπά» στην περίοδο των μνημονίων με αφορμή τον θάνατο Σόιμπλε. Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο βετεράνος Γερμανός πολιτικός, ο οποίος υπηρέτησε ως μέλος του κοινοβουλίου της Μπούντεσταγκ για περισσότερο από μισό αιώνα, πέθανε το βράδυ της Τρίτης σε ηλικία 81 ετών. Με ένα σκίτσο του σήμερα, ο Αρκάς αναφέρεται στον Σόιμπλε, κάνοντας το εξής […] Το άρθρο Ο Αρκάς «ξαναχτυπά» και σχολιάζει τον θάνατο του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
09:00 28/12/2023

Πέθανε ο Σόιμπλε

militaire.gr
Ο βετεράνος γερμανός πολιτικός Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος υπηρέτησε ως μέλος του γερμανικού κοινοβουλίου, της Μπούντεσταγκ, για περισσότερο από μισό αιώνα, απεβίωσε σε ηλικία 81 ετών, αναφέρουν σήμερα γερμανικά μέσα ενημέρωσης. Ο Σόιμπλε, ο οποίος πέρασε μεγάλο μέρος της σταδιοδρομίας του αφιερωμένος στην επανένωση της χώρας του και αργότερα υπηρέτησε ως υπουργός Οικονομικών της πρώην καγκελαρίου Άγγελα Μέρκελ στη διάρκεια της κρίσης χρέους της ευρωζώνης, πέθανε ειρηνικά αργά χθες, Τρίτη, το βράδυ, μετέδωσε το Γερμανικό Πρακτορείο. Ο Σόιμπλε ήταν από το 1965 μέλος των κεντροδεξιών Χριστιανοδημοκρατών και έγινε βουλευτής το 1972. Ήταν ένας από τους γερμανούς πολιτικούς με την πιο μακρά θητεία.
11:00 27/12/2023

Σολτς υπέρ Αλβανίας: Να ανταμειφθούν οι μεταρρυθμιστικές προσπάθειες των τελευταίων χρόνων

Newsit
Ο Γερμανός πρωθυπουργός Όλαφ Σολτς εμφανίστηκε υπέρ της Αλβανίας για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση κατά την ομιλία του στην Μπούντεσταγκ. «Όταν μια χώρα έχει προχωρήσει σε εκτεταμένες μεταρρυθμίσεις, όπως π.χ. στην περίπτωση της Αλβανίας, πρέπει αυτό να αναγνωρίζεται, διαφορετικά υπάρχει ο κίνδυνος για εκτεταμένες συνέπειες συνολικά στη διαδικασία διεύρυνσης, κάτι που δεν μπορούμε να επιτρέψουμε», ... Περισσότερα To άρθρο Σολτς υπέρ Αλβανίας: Να ανταμειφθούν οι μεταρρυθμιστικές προσπάθειες των τελευταίων χρόνων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:00 13/12/2023

Η Μπούντεσταγκ παρέτεινε τη συμμετοχή της Γερμανίας στην επιχείρηση Ειρήνη της ΕΕ για άλλον έναν χρόνο

Zougla
Η γερμανική κάτω Βουλή, η Μπούντεσταγκ, παρέτεινε χθες Τετάρτη τη συμμετοχή των ομοσπονδιακών ενόπλων δυνάμεων στην επιχείρηση Ειρήνη της ΕΕ...
03:10 27/04/2023

Ακτιβιστές ρίχνουν μαύρη μπογιά σε κτίρια στο Βερολίνο – «Έβαψαν» και τα γραφεία του FDP

in.gr
Πριν από περίπου ένα μήνα, έριξαν ένα υγρό που έμοιαζε με λάδι πάνω σε μνημείο όπου είναι χαραγμένα τα άρθρα του Συντάγματος της Γερμανίας, κοντά στο κτίριο της Μπούντεσταγκ, της Κάτω Βουλής στο Βερολίνο.
17:54 13/04/2023

Βασιλιάς Κάρολος: Η συνάντηση με τον Όλαφ Σολτς και η ιστορική ομιλία στη «Μπούντεσταγκ»

NewsBomb
Ιστορική επίσκεψη στο Βερολίνο πραγματοποιεί ο βασιλιάς Κάρολος, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Καμίλα.Περισσότερα...
12:38 30/03/2023

Ακτιβιστές έριξαν μαύρο υγρό σε μνημείο που είναι χαραγμένα τα άρθρα του Συντάγματος της Γερμανίας

Newsbeast.gr
Την οργή του πολιτικού κόσμου της Γερμανίας προκάλεσε το Σάββατο (4/3) η κίνηση ακτιβιστών για το κλίμα να ρίξουν ένα μαύρο υγρό στο μνημείο όπου είναι χαραγμένα τα άρθρα του Συντάγματος, κοντά στο κτίριο της Μπούντεσταγκ, της Κάτω Βουλής. «Ένα μνημείο με το Σύνταγμά μας κηλιδώθηκε. Αυτό με θυμώνει και δεν το κατανοώ καθόλου», είπε η πρόεδρρος της Μπούντεσταγκ, Μπέρμπελ Μπας, που προέρχεται από το Σοσιαλδημοκρατικό κόμμα. Νωρίτερα, η ομάδα «Letzte Generation» (Τελευταία γενιά), που έχει οργανώσει πολλές κινητοποιήσεις για να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες ενάντια στην κλιματική αλλαγή, ανάρτησε σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο που δείχνει ακτιβιστές ντυμένους με πορτοκαλί γιλέ
20:50 04/03/2023

Γερμανία: Ακτιβιστές έριξαν μαύρο υγρό σε μνημείο κοντά στη Bundestag

naftemporiki.gr
Ένα μαύρο υγρό έριξαν ακτιβιστές για το κλίμα στο μνημείο που είναι χαραγμένα τα άρθρα του Συντάγματος, κοντά στο κτίριο της Μπούντεσταγκ στην Γερμανία. Η πράξη αυτή έχει σηκώσει κύμα… Γερμανία: Ακτιβιστές έριξαν μαύρο υγρό σε μνημείο κοντά στη Bundestag - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
20:28 04/03/2023

Leopard 2: Επιφυλακτικός ο Ζελένσκι – Πιθανότατα σήμερα το οριστικό «πράσινο φως» για τα άρματα μάχης στην Ουκρανία

onalert.gr
Η απόφαση ενδέχεται να επισημοποιηθεί σήμερα, καθώς ο κ. Σολτς αναμένεται να εκφραστεί (στις 14:00 ώρα Ελλάδας) στην Μπούντεσταγκ, στη γερμανική κάτω Βουλή. The post Leopard 2: Επιφυλακτικός ο Ζελένσκι – Πιθανότατα σήμερα το οριστικό «πράσινο φως» για τα άρματα μάχης στην Ουκρανία appeared first on OnAlert.
05:06 25/01/2023

Ζελέσνκι: Επιφυλακτικός στις πληροφορίες πως θα σταλούν γερμανικά βαριά άρματα μάχης

ProtoThema.gr
Ο Ουκρανός πρόεδρος απαιτεί μεγάλο αριθμό Leopard 2 - Ο Σολτς αναμένεται να εκφραστεί στις 14:00 ώρα Ελλάδας στην Μπούντεσταγκ
04:30 25/01/2023

Γερμανία: Εγκρίθηκε ψήφισμα της Μπούντεσταγκ που αναγνωρίζει τη «γενοκτονία» των Γιαζίντι

Cnn.gr
Ψήφισμα για την αναγνώριση της «γενοκτονίας» που διαπράχθηκε το 2014 σε βάρος των Γιαζίντι του Ιράκ από την τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, ενέκρινε την Πέμπτη (19/1) το γερμανικό κοινοβούλιο.Περισσότερα...
22:16 19/01/2023

Σολτς: Θέλουμε όλα τα κράτη των Βαλκανίων στην ΕΕ

protagon.gr
Μία ημέρα πριν το Κόσοβο υποβάλει και επίσημα αίτημα ένταξης στην Ευρωπαϊκή Ενωση, ο γερμανός καγκελάριος τόνισε, μιλώντας στην Μπούντεσταγκ, ότι είναι προς το συμφέρον της Γερμανίας και της Ευρώπης να γίνουν μέλη και οι υπόλοιπες βαλκανικές χώρες, καθώς μόνο η Κροατία ανήκει στο μπλοκ προς το παρόν The post Σολτς: Θέλουμε όλα τα κράτη των Βαλκανίων στην ΕΕ appeared first on Protagon.gr.
17:00 14/12/2022

Οι «Πολίτες» αναστατώνουν το Ράιχ

eleftherostypos.gr
Σε αντίθεση με εμάς που το ρίξαμε ελαφρώς στο αστείο, στη Γερμανία έχουν πάρει την υπόθεση των «Πολιτών του Ράιχ”» (Reichsbuerger) πολύ σοβαρά. Προφανώς κάτι παραπάνω γνωρίζουν… Τη Δευτέρα στην Μπούντεσταγκ συνεδρίασαν ταυτόχρονα τρεις κοινοβουλευτικές επιτροπές, κεκλεισμένων των θυρών, για να συζητήσουν την προπαρασκευή πραξικοπήματος από τον εσμό των συλληφθέντων πρώην ευγενών, ακροδεξιών πολιτικών, αποστράτων, […] Το άρθρο Οι «Πολίτες» αναστατώνουν το Ράιχ εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
13:00 14/12/2022

Γερμανία-Πολίτες του Ράιχ: Θωρακίζεται η Μπούντεσταγκ - Αλλαγές στο μηχανισμό ασφαλείας

Cnn.gr
Η Μπούντεσταγκ ανακοίνωσε ότι επανεξετάζει το μηχανισμό ασφαλείας της μετά την εξάρθρωση του εξτρεμιστικού δικτύου που σχεδίαζε επίθεση κατά της γερμανικής Βουλής στο πλαίσιο πραξικοπήματος.Περισσότερα...
14:22 09/12/2022

Μπούντεσταγκ: Επανεξετάζει την ασφάλειά της μετά το σχέδιο επίθεσης από τους Πολίτες του Ράιχ»

onalert.gr
Η Μπούντεσταγκ ανακοίνωσε ότι επανεξετάζει το μηχανισμό ασφαλείας της μετά την εξάρθρωση του εξτρεμιστικού δικτύου που σχεδίαζε επίθεση. The post Μπούντεσταγκ: Επανεξετάζει την ασφάλειά της μετά το σχέδιο επίθεσης από τους Πολίτες του Ράιχ» appeared first on OnAlert.
14:22 09/12/2022

Γερμανία: Τον μηχανισμό ασφαλείας της επανεξετάζει η Μπούντεσταγκ

naftemporiki.gr
Τον μηχανισμό ασφαλείας της επανεξετάζει η Μπούντεσταγκ, μετά την εξάρθρωση του εξτρεμιστικού δικτύου που σχεδίαζε επίθεση κατά της γερμανικής Βουλής στο πλαίσιο πραξικοπήματος. «Θα εξετάσουμε με λεπτομέρειες ποια μέτρα ασφαλείας… Γερμανία: Τον μηχανισμό ασφαλείας της επανεξετάζει η Μπούντεσταγκ - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
14:04 09/12/2022

Γερμανία: Η Μπούντεσταγκ επανεξετάζει το μηχανισμό ασφαλείας μετά την εξάρθρωση του εξτρεμιστικού δικτύου

ProtoThema.gr
Χθες, ο καγκελάριος Ολαφ Σολτς εξέφρασε την ανησυχία του για τις σχέσεις του δικτύου με την AfD
13:38 09/12/2022

Γερμανία: Ο Πρίγκιπας του χαμένου Ράιχ και η ακροδεξιά τρομοκρατία

in.gr
«Το χειρότερο με τη συγκεκριμένη ομάδα είναι οι καλές προσβάσεις που είχε σε κεντρικούς θεσμούς, από την Μπούντεσταγκ μέχρι την Μπούντεσβερ»
13:58 08/12/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load