Λιόλιος: «Όποιος λέει πολλές κουβέντες κάνει λάθος - Καθοριστικός ο ρόλος των Ζήση, Ντικούδη»

14:08 - 06/08/2022

Λιόλιος: «Όποιος λέει πολλές κουβέντες κάνει λάθος - Καθοριστικός ο ρόλος των Ζήση, Ντικούδη» 06/08/2022 Ο Βαγγέλης Λιόλιος μιλώντας στην media day για την προσπάθεια της Εθνικής Ελλάδας στο Eurobasket 2022 τόνισε τον ρόλο που είχαν Νίκος Ζήσης και Δήμος Ντικούδης στο «χτίσιμο» της ομάδας, αλλά και για τον στόχο που πρέπει να επιτευχθεί βήμα-βήμα. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΟΚ: «Είναι η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας. Είμαστε χαρούμενοι που συμμετέχουμε στο τουρνουά. Θα προσπαθήσουμε ως διοίκηση να υποστηρίξουμε την ομάδα, να εργαστεί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα». Για τους στόχους της ομάδας: «Ξεκινάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Το βασικό είν

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λιόλιος για την Εθνική μπάσκετ: «Όποιος λέει πολλές κουβέντες κάνει λάθος – Είμαστε δίπλα στην ομάδα»

Ο Βαγγέλης Λιόλιος δήλωσε στη Media Day της Εθνικής μπάσκετ ότι η “Γαλανόλευκη” δεν θέτει ψηλά τον πήχη για το Eurobasket 2022 και ανέφερε ότι η διοίκηση της ΕΟΚ θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να βοηθήσει την “επίσημη αγαπημένη”. Παράλληλα, ο Βαγγέλης Λιόλιος στάθηκε στην παρουσία των Νίκου Ζήση και Δήμο ... Περισσότερα To άρθρο Λιόλιος για την Εθνική μπάσκετ: «Όποιος λέει πολλές κουβέντες κάνει λάθος – Είμαστε δίπλα στην ομάδα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Λιόλιος: «Όποιος λέει πολλές κουβέντες κάνει λάθος – Ως διοίκηση είμαστε δίπλα στην ομάδα»

Ο Βαγγέλης Λιόλιος δήλωσε στη Media Day της Εθνικής ότι δεν θέτει ψηλά τον πήχη για το Eurobasket 2022 η Εθνική ομάδα και πρέπει να κοιτάει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Λιόλιος: «Είναι η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας. Είμαστε χαρούμενοι που συμμετέχουμε στο τουρνουά. Θα προσπαθήσουμε ως διοίκηση να υποστηρίξουμε την […] The post Λιόλιος: «Όποιος λέει πολλές κουβέντες κάνει λάθος – Ως διοίκηση είμαστε δίπλα στην ομάδα» appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Λιόλιος για την Εθνική μπάσκετ: «Όποιος λέει πολλές κουβέντες κάνει λάθος – Είμαστε δίπλα στην ομάδα»

Τα όσα δήλωσε

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»