Τζο Μπαίντεν: «Είμαι αισιόδοξος, εργαζόμαστε σκληρά, για την απελευθέρωση της Γκράινερ»
15:46 - 06/08/2022
Τζο Μπαίντεν: «Είμαι αισιόδοξος, εργαζόμαστε σκληρά, για την απελευθέρωση της Γκράινερ»
06/08/2022
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν δήλωσε ότι η κυβέρνησή του εργάζεται σκληρά για να εξασφαλίσει την απελευθέρωση της φυλακισμένης Αμερικανίδας σταρ του μπάσκετ, Μπρίτνεϊ Γκράινερ από τη Ρωσία, και είναι αισιόδοξος.
«Είμαι αισιόδοξος. Εργαζόμαστε σκληρά», είπε στους δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο, ενώ η Μόσχα έχει δηλώσει έτοιμη να συζητήσει την προοπτική ανταλλαγής κρατουμένων.
Όπως είναι γνωστό ρωσικό δικαστήριο καταδίκασε την Αμερικανίδα σταρ του μπάσκετ, Μπρίτνεϊ Γκράινερ, σε ποινή φυλάκισης εννέα ετών, καθώς την έκρινε ένοχη ότι έφερε σκόπιμα φυσίγγια
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπάιντεν: «Είμαι αισιόδοξος για την απελευθέρωση της Γκράινερ»
Όπως είναι γνωστό ρωσικό δικαστήριο καταδίκασε την Αμερικανίδα σταρ του μπάσκετ, Μπρίτνεϊ Γκράινερ, σε ποινή φυλάκισης εννέα ετών.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΜπρίτνεϊ Γκράινερ: «Αισιόδοξος» για την απελευθέρωσή της δηλώνει ο Τζο Μπάιντεν
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, δηλώνει ότι η κυβέρνησή του εργάζεται σκληρά για να εξασφαλίσει την απελευθέρωση της φυλακισμένης Αμερικανίδας σταρ του μπάσκετ, Μπρίτνεϊ Γκράινερ από τη Ρωσία, και είναι αισιόδοξος. «Είμαι αισιόδοξος. Εργαζόμαστε σκληρά», είπε στους δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο, ενώ η Μόσχα έχει δηλώσει έτοιμη να συζητήσει την προοπτική ανταλλαγής κρατουμένων. Ρωσικό δικαστήριο καταδίκασε την Πέμπτη την Μπρίντεϊ Γκράινερ σε ποινή φυλάκισης εννέα ετών για «κατοχή και λαθρεμπόριο ναρκωτικών». Η Αμερικανίδα σταρ του WNBA είχε συλληφθεί από τις ρωσικές αρχές με λιγότερο από ένα γραμμάριο ελαίου κάνναβης στις αποσκευές της στο διεθνές αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο της Μόσχας στις
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜπάιντεν: «Είμαι αισιόδοξος, εργαζόμαστε σκληρά, για την απελευθέρωση της Γκράινερ»
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν δήλωσε ότι η κυβέρνησή του εργάζεται σκληρά για να εξασφαλίσει την απελευθέρωση της φυλακισμένης Αμερικανίδας σταρ του μπάσκετ, Μπρίτνεϊ Γκράινερ από τη Ρωσία, και είναι αισιόδοξος.
Διαβάστε το στο real.gr