Δολοφονία στο Περιστέρι: Ξέσπασε ο πατέρας της 17χρονης – Ποιος θα φέρει πίσω το παιδί μου;
00:52 - 07/08/2022
Ξέσπασε μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο πατέρας της 17χρονης Νικολέττας που δολοφονήθηκε άγρια από τον 22χρονο σύντροφό της. Ο Σίμος Καρολίδης είπε φανερά συγκινημένος για την κόρη του. «Για μένα είναι ένα ξεχωριστό κορίτσι, μια μικρή ψυχή, αδικοχαμένη», είπε. Όταν τον ρώτησαν τι θα έλεγε στον 22χρονο, είπε: «Ντροπή του. Όταν λες σε έναν άνθρωπο ότι τον αγαπάς και μετά τού φέρεται έτσι; Πώς γίνεται αυτό; Τι σόι αγάπη είναι αυτή;». Η Νικολέτα έδειχνε χαρούμενη και ευτυχισμένη. Όμως πλέον, το μόνο που έχει μείνει για την οικογένειά της είναι οι φωτογραφίες της. «Από το πρωί φωτογραφίες και βίντεο έβλεπα. Μαζί που ήμασταν, όλοι μαζί και με τα παιδιά. Ήταν ευτυχισμένη, χαρούμενη. Μόνο
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Περιστέρι: Σε σοκ ο πατέρας και τα αδέλφια της Νικολέτας - 'Ποιος θα φέρει πίσω το παιδί μου' [βίντεο]
"Έβλεπα φωτογραφίες και βίντεο που ήμασταν μαζί. Μόνο αυτό έμεινε", δήλωσε ο πατέρας της 17χρονης Νικολέτας που βρήκε φρικτό θάνατο από τον 22χρονο σύντροφό της
Διαβάστε το στο thetoc.grΞέσπασε ο πατέρας της 17χρονης Νικολέτας: «Ποιος θα φέρει πίσω το παιδί μου; - Έμειναν μόνο οι φωτογραφίες»
Συγκλονίζει ο πατέρας της 17χρονης Νικολέτας, η οποία δολοφονήθηκε από τον 22χρονο Πακιστανό σύντροφό της στο σπίτι της στο Περιστέρι.
Διαβάστε το στο lykavitos.grΔολοφονία στο Περιστέρι: «Ποιος θα φέρει πίσω το παιδί μου;»: Ξεσπά ο πατέρας της 17χρονης
«Τι θα του έλεγα; Ντροπή του! Όταν λες σε έναν άνθρωπο ότι τον αγαπάς και μετά του φέρεσαι έτσι; Πώς γίνεται αυτό; Τι σόι αγάπη ήταν αυτή;»
Διαβάστε το στο news.grΞεσπά ο πατέρας της Νικολέτας: «Ποιος θα φέρει πίσω το παιδί μου;»
Ξεσπά ο πατέρας της 17χρονης που πέθανε από τα χέρια του 22χρονου συντρόφου της, μετά τη σύλληψή του χθες στα Σκόπια. «Είναι μια ανακούφιση, αλλά δεν παύει να έχει ‘φύγει’ …ποιος θα το φέρει πίσω; Θα το φέρει πίσω κανένας; …για μένα είναι ένα ξεχωριστό κορίτσι, μια μικρή ψυχή, αδικοχαμένη», δήλωσε, στον ΑΝΤ1, ο οποίος […]
Διαβάστε το στο irafina.grΓυναικοκτονία στο Περιστέρι: Ξεσπά ο πατέρας της Νικολέτας – «Ντροπή του!»
«Ντροπή του. Όταν λες σε έναν άνθρωπο ότι τον αγαπάς και μετά τού φέρεται έτσι; Πώς γίνεται αυτό; Τι σόι αγάπη είναι αυτή;».
Διαβάστε το στο neolaia.grΞεσπά ο πατέρας της 17χρονης μετά τη σύλληψη του συντρόφου της-«Ποιος θα φέρει πίσω το παιδί μου;» (VIDEO)
«Είναι μια ανακούφιση, αλλά δεν παύει να έχει ‘φύγει’ …ποιος θα το φέρει πίσω; Θα το φέρει πίσω κανένας; …για μένα είναι ένα ξεχωριστό κορίτσι, μια μικρή ψυχή, αδικοχαμένη», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο πατέρας της 17χρονης Νικολέτας, μετά τη σύλληψη του συντρόφου της ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της.
Ο πατέρας της 17χρονης Νικολέτας, παρακολούθησε την προσαγωγή του φερόμενου ως δολοφόνου του παιδιού του από την τηλεόραση. Τον είδε με σκυφτό κεφάλι να φτάνει στον εισαγγελέα, έμαθε ότι ομολόγησε το άγριο έγκλημά του. Δηλώνει ανακουφισμένος που τελικά οι αρχές τον εντόπισαν και έτσι δεν κατάφερε να ξεφύγει όπως σχεδίαζε, αλλά γρήγορα αυτή η ανακούφιση, πνίγεται από τον πόνο της απώλειας.
Ερωτηθε
Διαβάστε το στο grtimes.gr