Ο Λιονέλ Μέσι έγραψε ξανά ιστορία

10:40 - 07/08/2022

Μια  ασίστ για το 1-0 του Νεϊμάρ, μία...απλή προσπάθεια για το πρώτο του γκολ (4-0), και ένα ανάποδο ψαλίδι -το πρώτο στην καριέρα του σε επίσημο επαγγελματικό παιχνίδι-, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ (5-0) στη χθεσινή πρεμιέρα της Παρί Σεν Ζερμέν στη Ligue 1, επί της Κλερμόν.

Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Λιονέλ Μέσι έγραψε ξανά ιστορία (video-photo)

Μια  ασίστ για το 1-0 του Νεϊμάρ, μία…απλή προσπάθεια για το πρώτο του γκολ (4-0), και ένα ανάποδο ψαλίδι -το πρώτο στην καριέρα του σε επίσημο επαγγελματικό παιχνίδι-, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ (5-0) στη χθεσινή πρεμιέρα της Παρί Σεν Ζερμέν στη Ligue 1, επί της Κλερμόν. Ο Λιονέλ Μέσι έγραψε ξανά ιστορία,  αφού με το […] The post Ο Λιονέλ Μέσι έγραψε ξανά ιστορία (video-photo) appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Ο Λιονέλ Μέσι έγραψε ξανά ιστορία στον πρώτο θρίαμβο της Παρί Σεν Ζερμέν

Μια ασίστ για το 1-0 του Νεϊμάρ, μία…απλή προσπάθεια για το πρώτο του γκολ (4-0), και ένα ανάποδο ψαλίδι -το πρώτο στην καριέρα του σε επίσημο επαγγελματικό παιχνίδι-, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ (5-0) στη χθεσινή πρεμιέρα της Παρί Σεν Ζερμέν στη Ligue 1, επί της Κλερμόν. Ο Λιονέλ Μέσι έγραψε ξανά ιστορία, αφού με το […] Ο Λιονέλ Μέσι έγραψε ξανά ιστορία στον πρώτο θρίαμβο της Παρί Σεν Ζερμέν on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

ΒΙΝΤΕΟ - Ο Λιονέλ Μέσι έγραψε και πάλι ιστορία

ΒΙΝΤΕΟ - Ο Λιονέλ Μέσι έγραψε και πάλι ιστορία 07/08/2022 Μια  ασίστ για το 1-0 του Νεϊμάρ, μία...απλή προσπάθεια για το πρώτο του γκολ (4-0), και ένα ανάποδο ψαλίδι -το πρώτο στην καριέρα του σε επίσημο επαγγελματικό παιχνίδι-, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ (5-0) στη χθεσινή πρεμιέρα της Παρί Σεν Ζερμέν στη Ligue 1, επί της Κλερμόν. Ο Λιονέλ Μέσι έγραψε ξανά ιστορία,  αφού με το δεύτερο γκολ του ισοφάρισε τον Ρομάριο ως ο τρίτος κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία σύμφωνα με την Διεθνής Ομοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής Ποδοσφαίρου (IFFHS), φτάνοντας τα 772 επίσημα γκολ στην επαγγελματική του καριέρα, όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα Marca. Σύμφωνα με την

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ naftemporiki.gr

Wall: Απώλειες S&P 500 και Nasdaq για πέμπτη διαδοχική συνεδρίαση

Η ανώτερη Μπριζ έσβησε το όνειρο του ΠΑΟΚ

Ιρλανδία: Οι οικογένειες των θυμάτων μιας πυρκαγιάς σε κλαμπ δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια

Πολωνία: Σύλληψη άνδρα με την υποψία ότι σχεδίαζε την δολοφονία του Ζελένσκι σε συνεργασία με τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες

Basket League: Κανένα πρόβλημα με Προμηθέα ο Ολυμπιακός

Γ. Λαγός στο Naftemporiki TV: «Χρυσάφι» θα πληρώσουμε τη σοκολάτα από Σεπτέμβριο