Πέθανε ο καθηγητής Διονύσης Σιμόπουλος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέθανε ο γνωστός αστροφυσικός Διονύσης Σιμόπουλος

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Πέθανε ο αστροφυσικός Διονύσης Σιμόπουλος

Ο Διονύσης Σιμόπουλος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών. Ήταν επίτιμος διευθυντής του Ευγενιδείου Πλανηταρίου και βραβευμένος για τη συνεισφορά του στην αστρονομική εκπαίδευση, με σημαντική συγγραφική και δημοσιογραφική δραστηριότητα στον Τύπο, στην τηλεόραση και σε θεάματα πολυμέσων και ως σεναριογράφος σε ενημερωτικές εκπομπές.Περισσότερα σε λίγο… To άρθρο Πέθανε ο αστροφυσικός Διονύσης Σιμόπουλος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Πέθανε ο σπουδαίος αστροφυσικός Διονύσης Σιμόπουλος

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών έπειτα από μάχη με τον καρκίνο, ο αστοφυσικός Διονύσης Σιμόπουλος, ο οποίος ήταν επίτιμος διευθυντής του Ευγενιδείου Πλανηταρίου.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Πέθανε ο σπουδαίος αστροφυσικός Διονύσης Σιμόπουλος

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών έπειτα από μάχη με τον καρκίνο, ο αστοφυσικός Διονύσης Σιμόπουλος. Ο επίτιμος διευθυντής του Ευγενιδείου Πλανηταρίου, ήταν βραβευμένος για τη συνεισφορά του στην αστρονομική εκπαίδευση, με σημαντική συγγραφική και δημοσιογραφική δραστηριότητα στον Τύπο, στην τηλεόραση και σε θεάματα πολυμέσων και ως σεναριογράφος σε ενημερωτικές εκπομπές. Μιλώντας το 2021 στην […] The post Πέθανε ο σπουδαίος αστροφυσικός Διονύσης Σιμόπουλος appeared first on Militaire.gr.

Διαβάστε το στο militaire.gr

Πέθανε ο αστροφυσικός Διονύσης Σιμόπουλος

Απεβίωσε σε ηλικία 79 ετών ο καθηγητής Διονύσης Σιμόπουλος. Ο αστροφυσικός και επίτιμος διευθυντής του Ευγενιδείου Πλανηταρίου έδινε μάχη με τον καρκίνο. Ο Διονύσης Σιμόπουλος έφυγε «ήσυχα, περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ίδρυμα Ευγενίδου. «Ο άνθρωπος που για περισσότερα από 50 χρόνια βρίσκονταν στο τιμόνι του Ευγενιδείου Πλανηταρίου, ως Διευθυντής […] The post Πέθανε ο αστροφυσικός Διονύσης Σιμόπουλος appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Πέθανε ο αστροφυσικός Διονύσης Σιμόπουλος

Απεβίωσε σε ηλικία 79 ετών ο καθηγητής Διονύσης Σιμόπουλος.

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Έφυγε από τη ζωή ο αστροφυσικός Διονύσης Σιμόπουλος

Σε ηλικία 79 ετών έφυγε από τη ζωή χτυπημένος από τον καρκίνο ο Διονύσης Σιμόπουλος, ο To άρθρο Έφυγε από τη ζωή ο αστροφυσικός Διονύσης Σιμόπουλος δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Απεβίωσε ο αστροφυσικός Διονύσης Σιμόπουλος

Ήταν επίτιμος διευθυντής του Ευγενιδείου Πλανηταρίου, βραβευμένος για τη συνεισφορά του στην αστρονομική εκπαίδευση.

Διαβάστε το στο euro2day.gr

Πέθανε ο Διονύσης Σιμόπουλος

Την τελευταία του πνοή άφησε την Κυριακή, σε ηλικία 79 ετών, ο επιφανής αστροφυσικός και επίτιμος διευθυντής του Ευγενιδείου Πλανηταρίου The post Πέθανε ο Διονύσης Σιμόπουλος appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Πέθανε ο αστροφυσικός Διονύσης Σιμόπουλος

Ο καθηγητής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών - Ήταν επίτιμος διευθυντής στο Ευγενίδειο Πλανητάριο

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Έτσι είπε αντίο στους φίλους του ο Διονύσης Σιμόπουλος

Τι ζήτησε να γράψουν τα παιδιά του στο Facebook

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Έφυγε απο τη ζωη ο αστροφυσικός Διονύσης Σιμόπουλος

Θλίψη σκόρπισε στην επιστημονική κοινότητα η είδηση του θανάτου του Διονύση Σιμόπουλου, σε ηλικία 79 ετών, ύστερα από μάχη με τον καρκίνο. Ο αστροφυσικός και επίτιμος διευθυντής του Ευγενιδείου Πλανηταρίου ήταν ένας άνθρωπος που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην προώθηση της αστρονομίας και γενικότερα της επιστήμης στην Ελλάδα. «Ο άνθρωπος που για περισσότερα από 50 χρόνια […] Έφυγε απο τη ζωη ο αστροφυσικός Διονύσης Σιμόπουλος - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr

Πέθανε ο αστροφυσικός Διονύσης Σιμόπουλος

Επί πολλά χρόνια επικεφαλής του Πλανηταρίου του Ιδρύματος Ευγενίδου

Διαβάστε το στο mononews.gr

Πέθανε ο Διονύσης Σιμόπουλος

Απεβίωσε σήμερα, σε ηλικία 79 ετών, ύστερα από μάχη με τον καρκίνο, ο Διονύσης Σιμόπουλος, ο εμβληματικός και επί πολλά χρόνια επικεφαλής του Πλανηταρίου του Ιδρύματος Ευγενίδου, ένας άνθρωπος που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην προώθηση της αστρονομίας και γενικότερα της επιστήμης στην Ελλάδα. Σε ανάρτηση του στο Facebook, το Ίδρυμα Ευγενίδου αναφέρει: «Ο άνθρωπος που Το άρθρο Πέθανε ο Διονύσης Σιμόπουλος εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Πέθανε ο αστροφυσικός Διονύσης Σιμόπουλος

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 79 ετών ο επιφανής αστροφυσικός και επίτιμος διευθυντής του Ευγενιδείου Πλανηταρίου, Διονύσης Σιμόπουλος. Η πορεία του «από τα Ψηλαλώνια στο Φεγγάρι», όπως την είχε αφηγηθεί ο ίδιος στην «Κ» το 2019. Το άρθρο Πέθανε ο αστροφυσικός Διονύσης Σιμόπουλος εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Πέθανε ο αστροφυσικός Διονύσης Σιμόπουλος

Πέθανε σε ηλικία 79 ετών ο αστροφυσικός και επίτιμος διευθυντής του Ευγενιδείου Πλανηταρίου Διονύσης Σιμόπουλος. Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Πέθανε ο σπουδαίος αστροφυσικός Διονύσης Σιμόπουλος

Ο<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Feugenides.found%2Fposts%2Fpfbid02dErH9C1aW3P3RB6UixfPi1DuQmnZPwLzKZqGvu8yB4AeL9gjmut5q8XNU9GUEdhHl&show_text=true&width=500″ width=”500″ height=”668″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share”></iframe>, ο επί πολλά χρόνια επικεφαλής του Πλανηταρίου του Ιδρύματος Ευγενίδου, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών χτυπημένος από τον καρκίνο. Ήταν ένας άνθρωπος που

Διαβάστε το στο irafina.gr

Πέθανε ο αστροφυσικός Διονύσης Σιμόπουλος

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών ο καθηγητής Διονύσης Σιμόπουλος. Ο αστροφυσικός και επίτιμος διευθυντής του Ευγενιδείου Πλανηταρίου έδινε μάχη με τον καρκίνο.Ποιος ήταν ο Διονύσης ΣιμόπουλοςΓεννήθηκε στα Γιάννενα στις 8 Μαρτίου 1943 αλλά μεγάλωσε στην [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Πέθανε ο Διονύσης Σιμόπουλος

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 79 ετών ο επιφανής αστροφυσικός και επίτιμος διευθυντής του Ευγενιδείου Πλανηταρίου, Διονύσης Σιμόπουλος.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Πέθανε ο αστροφυσικός Διονύσης Σιμόπουλος

Απεβίωσε σήμερα, σε ηλικία 79 ετών, ύστερα από μάχη με τον καρκίνο, ο Διονύσης Σιμόπουλος, ο εμβληματικός και επί πολλά χρόνια επικεφαλής του Πλανηταρίου του Ιδρύματος Ευγενίδου, ένας άνθρωπος που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην προώθηση της αστρονομίας και γενικότερα της επιστήμης στην Ελλάδα. Σε ανάρτηση του στο Facebook, το Ίδρυμα Ευγενίδου αναφέρει: «Ο άνθρωπος που […] The post Πέθανε ο αστροφυσικός Διονύσης Σιμόπουλος appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

COSMOTE HISTORY: Έτσι θα αποχαιρετήσει τον Διονύση Σιμόπουλο

Το κανάλι ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV για την ελληνική ιστορία και τον πολιτισμό, «αποχαιρετά» τον καθηγητή Διονύση Σιμόπουλο.Με αφορμή την πρόσφατη απώλεια του αστροφυσικού και επίτιμου διευθυντή του Ευγενιδείου Πλανηταρίου, την Τρίτη 09/08/2022 στις 21:00, θα προβληθεί εκτάκτως το δεύτερο επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ «ΚΟΡΥΦΕΣ», που είναι αφιερωμένο στο έργο και την συνεισφορά του στην […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Πέθανε ο αστροφυσικός Διονύσης Σιμόπουλος

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 79 ετών ο επιφανής αστροφυσικός και επίτιμος διευθυντής του Ευγενιδείου Πλανηταρίου, Διονύσης Σιμόπουλος. Ο ίδιος είχε μιλήσει προ μηνών, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ, για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο. «Ο καρκίνος στο πάγκρεας είναι πάρα πολύ δύσκολος. Όταν μου ανακοινώθηκε από τους γιατρούς, σκέφτηκα ότι θα έχω 2-3 μήνες ζωής, το πολύ. Ο γιατρός μου είπε αν δεν κάνω τίποτα θα ζήσω 6 μήνες, και αν κάνω αυτά που πρέπει θα ζήσω παραπάνω. Έχουν περάσει 3 χρόνια από τότε, κι εγώ ακόμα ζω και βασιλεύω και πιστεύω ότι θα δω και την τέλεια ανακαίνιση του πλανηταρίου το 2023», δήλωνε χαρακτηριστικά μόλις πριν από λίγους μήνες, τ

Διαβάστε το στο grtimes.gr

Έφυγε από τη ζωή ο αστροφυσικός Διονύσης Σιμόπουλος

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών ο αστροφυσικός Διονύσης Σιμόπουλος έπειτα από μάχη με τον καρκίνο. Ο Διονύσης Σιμόπουλος ήταν επίτιμος διευθυντής του Ευγενιδείου Πλανηταρίου, βραβευμένος για τη συνεισφορά του στην αστρονομική εκπαίδευση, με σημαντική συγγραφική και δημοσιογραφική δραστηριότητα στον Τύπο, στην τηλεόραση και σε θεάματα πολυμέσων καθώς επίσης και ως σεναριογράφος σε […] The post Έφυγε από τη ζωή ο αστροφυσικός Διονύσης Σιμόπουλος appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr

Πολύ σημαντική απώλεια: Πέθανε ο Διονύσης Σιμόπουλος

Ήταν επίτιμος διευθυντής του Ευγενιδείου Πλανηταρίου, βραβευμένος για τη συνεισφορά του στην αστρονομική εκπαίδευση, με σημαντική συγγραφική και δημοσιογραφική δραστηριότητα στον ΤύποΔιαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Κτηνωδία: Πυροβόλησαν και σκότωσαν δελφινάκι

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»

Super League: Στο +4 κι αγκαλιάζει τον τίτλο η ΑΕΚ

Σακελλαροπούλου από Χιλή: «Οι σχέσεις των δύο χωρών βρίσκονται σε άριστο επίπεδο»

Λασίθι: Περιπέτεια για 57χρονη πεζοπόρο που τραυματίστηκε στο φαράγγι του Ρίχτη

Γιώργος Λυγγερίδης: Το «φλασάκι» με τα 15 βίντεο από ανώνυμο πληροφοριοδότη ξεκλείδωσε την υπόθεση