Η Ρωσία προσκαλεί παρατηρητές να επισκεφθούν το εργοστάσιο της Ζαπορίζια

14:36 - 08/08/2022

Η Ρωσία δήλωσε ότι είναι έτοιμη να υποδεχθεί διεθνείς παρατηρητές στον πυρηνικό σταθμό ηλεκτροπαραγωγής της Ουκρανίας στη Ζαπορίζια. Το εργοστάσιο δέχθηκε επίθεση την περασμένη εβδομάδα με αποτέλεσμα να επικρατήσει κλίμα ανησυχίας. 

Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τουρκία: Η εταιρεία παραγωγής Bayraktar θα κατασκευάσει εργοστάσιο στην Ουκρανία

Η τουρκική εταιρεία Baykar αγόρασε έκταση στην Ουκρανία και κατοχυρώθηκε ως νομικό πρόσωπο, με σκοπό την κατασκευή εργοστασίου παραγωγής μη επανδρωμένων αεροσκαφών Bayraktar. Την δήλωση αυτή έκανε ο Ουκρανός πρέσβης στην Τουρκία Βασίλι Μπόνταρ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «RBK-Ukraina». Σύμφωνα με τον Ουκρανό πρέσβη, η τουρκική εταιρεία εκπόνησε αυτοτελώς το σχέδιο κατασκευής του εργοστασίου […] Το άρθρο Τουρκία: Η εταιρεία παραγωγής Bayraktar θα κατασκευάσει εργοστάσιο στην Ουκρανία εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ naftemporiki.gr

Χρηματιστήριο: Επιλεκτικά ανοδικά με το βλέμμα στα εταιρικά μεγέθη

Παγκόσμιο Βαρόμετρο ManpowerGroup: Μόνο το 65% των εργαζομένων νιώθει εργασιακή ασφάλεια – Ένας στους 2 βιώνει καθημερινό άγχος

Ο Μπιλ Γκέιτς βγάζει στο σφυρί το «μυστικό» εκπληκτικό σούπερ γιοτ του

Μανώλης Μητσιάς – «Δεν ήσουν έρωτας»: Μία ανατρεπτική μουσική πρόταση

Τι προβλέπει η Axia Ventures για τα οικονομικά αποτελέσματα της Πειραιώς

Εκμεταλλευτείτε το καλοκαίρι για να βελτιώσετε τη στάση του σώματός σας – χωρίς γυμναστήριο