ΚΚΕ Φθιώτιδας: “Άκρως επικίνδυνη η κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας για τη ζωή και την υγεία του λαού της Φθιώτιδας”

22:34 - 08/08/2022

Η ανακοίνωση από το ΚΚΕ Φθιώτιδας για την κατάσταση του Νοσοκομείου Λαμίας – Ζητά ο λαός να διεκδικήσει νέες προσλήψεις Άκρως επικίνδυνη η κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας για τη Ζωή και την Υγεία του λαού της Φθιώτιδας. Υπό κατάρρευση βρίσκεται το Γενικό νοσοκομείο Λαμίας με τρομερές ελλείψεις σε ιατρικό και λοιπό προσωπικό που καθιστούν την λειτουργία πολλών κλινικών και τμημάτων έως και αδύνατη. Οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου καλούνται να εργασθούν μέσα σε άθλιες εργασιακές συνθήκες, με τεράστιο όγκο δουλειάς, με κομμένες άδειες, σε πολλές περιπτώσεις χωρίς ρεπό, με παραπάνω εφημερίες, πράγμα που βάζει τεράστια εμπόδια στην παροχή υπηρεσιών. Μέσα σε αυτές τις συνθήκες το τελευταίο χ

Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΚΚΕ Φθιώτιδας: “Άκρως επικίνδυνη η κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας ”

Άκρως επικίνδυνη χαρακτηρίζει την κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας για τη Ζωή και την Υγεία του λαού της Φθιώτιδας,το ΚΚΕ Φθιώτιδας. Στην ανακοίνωση περιγράφεται αναλυτικά η κατάσταση σε μια προς μια τις κλινικές: Υπό κατάρρευση βρίσκεται το Γενικό νοσοκομείο Λαμίας με τρομερές ελλείψεις σε ιατρικό και λοιπό προσωπικό που καθιστούν την λειτουργία πολλών κλινικών και […] The post ΚΚΕ Φθιώτιδας: “Άκρως επικίνδυνη η κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας ” appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε το στο lamiafm1.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lamianow.gr

«Θρυλικό» break στην Βαρκελώνη

Λαμία : “Που πήγαν 16.5 εκατομμύρια ευρώ;” – διαχειριστικό έλεγχο για την προηγούμενη δημοτική αρχή ανακοίνωσε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου (Βίντεο)

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Στα ύψη η τιμή των πρώιμων κερασιών από το Φραντζή / Τι λέει ο Πρόεδρος των παραγωγών – BINTEO

Στα ύψη η ενδοοικογενειακή βία στην Εύβοια: Μόνο στη Χαλκίδα σημειώθηκαν 22 περιστατικά – ΒΙΝΤΕΟ

Τσικνής: “Θα έπρεπε να είναι εκτός πινάκων ο Κατσικογιάννης – Μας γυρίζει στα πέτρινα χρόνια η σημερινή διαιτησία”