Δώνης: «Για εμένα ο Παναθηναϊκός δεν είναι μια επαγγελματική δουλειά»

21:20 - 15/01/2020

Ο Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη τύπου μετά την πρόκριση επί του ΠΑΣ, στάθηκε στην… ορμητική εμφάνιση του Παναθηναϊκού μετά την ανάπαυλα, σχολίασε τη στήριξη του κόσμου σήμερα και επανέλαβε ότι η σχέση του με τους «πράσινους» δεν είναι απλώς επαγγελματική.

Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δώνης: Για εμένα ο Παναθηναϊκός δεν είναι μια επαγγελματική δουλειά

Ο Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη τύπου μετά την πρόκριση επί του ΠΑΣ, στάθηκε στην… ορμητική εμφάνιση του Παναθηναϊκού μετά την ανάπαυλα, σχολίασε τη στήριξη του κόσμου σήμερα και επανέλαβε ότι η σχέση του με τους «πράσινους» δεν είναι απλώς επαγγελματική

Διαβάστε το στο

Δώνης: "Για εμένα ο Παναθηναϊκός δεν είναι μια επαγγελματική δουλειά"

Ο Γιώργος Δώνης αναφέρθηκε στην πρόκριση του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΣ, αλλά και στον πολυσύνθετο ρόλο που έχει στους πράσινους τονίζοντας ότι δεν είναι απλά προπονητής της ομάδας.

Διαβάστε το στο Sport24

Δώνης: Για εμένα ο Παναθηναϊκός δεν είναι μια επαγγελματική δουλειά

Ο Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη τύπου μετά την πρόκριση επί του ΠΑΣ, στάθηκε στην… ορμητική εμφάνιση του Παναθηναϊκού μετά την ανάπαυλα, σχολίασε τη στήριξη του κόσμου σήμερα και επανέλαβε ότι η σχέση του με τους «πράσινους» δεν είναι απλώς επαγγελματική

Διαβάστε το στο tanea.gr

Δώνης: «Ο Παναθηναϊκός για εμένα δεν είναι απλά μια δουλειά»

Συναισθηματικά φορτισμένος ο Γιώργος Δώνης μετά την πρόκριση επί του…

Διαβάστε το στο onsports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ to10.gr

Χαμός στο φινάλε: Ένταση μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα (vid)

Live Streaming: Μεντιτεράνι – Ολυμπιακός

Τσιτσιπάς – Ντιμιτρόφ 1-2: Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος

LIVE: Ντιμίτροφ – Τσιτσιπάς

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο… ευδιάθετος Ντίας (pic)

«Δεν έπεσα σε αυτή την παγίδα…» – Χείμαρρος η Ευγενία Σαμαρά για τους Ράδιο Αρβύλα (vid)