Δέσποινα Βανδή: Η Μελίνα Νικολαϊδη τραγουδάει και η μαμά «λιώνει» από περηφάνια

15:34 - 10/08/2022

Ένα υπέροχο βίντεο ανέβασε σήμερα η Δέσποινα Βανδή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και όπως καταλαβαίνουμε κι από τη […] The post Δέσποινα Βανδή: Η Μελίνα Νικολαϊδη τραγουδάει και η μαμά «λιώνει» από περηφάνια appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δέσποινα Βανδή: Η κόρη της τραγουδάει, τα likes πέφτουν «βροχή» και η ίδια «λιώνει» από υπερηφάνεια

Στις αρχές Ιουλίου η Μελίνα Νικολαΐδη αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών και τώρα ετοιμάζεται να ανοίξει τα… φτερά της για το Λονδίνο, προκειμένου να σπουδάσει υποκριτική. «Χάρηκα όταν η Μελίνα αποφάσισε να σπουδάσει υποκριτική στο Λονδίνο και να κυνηγήσει τα όνειρά της. Το παιδί μου έχει μια φωνή μέσα της που κάτι της λέει και είναι σημαντικό. Αρχίζει το ταξίδι της ζωής της. Εύχομαι να της έχω δώσει τα εφόδια που χρειάζεται. Θέλω να είναι ευτυχισμένοι άνθρωποι και τα δύο μου παιδιά. Είμαι η κλασική Ελληνίδα μάνα, θα πηγαινοέρχομαι στο Λονδίνο», είχε εξομολογηθεί η τραγουδίστρια μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι». Η κόρη της Δέσποινας Βανδή φαίνεται, πάντως να έχει κληρονομήσε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο