«Διαζύγιο» της Λαμίας με Μανουσάκη

17:20 - 10/08/2022

Την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου της με τον Γιώργο Μανουσάκη, μετά από μια χρονιά, ανακοίνωσε σήμερα (10/08) η Λαμία. Παρελθόν από τη Λαμία αποτελεί από σήμερα (10/08) ο Γιώργος Μανουσάκης. Με την ομάδα της Φθιώτιδας να ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τον 24χρονο επιθετικό, μετά από μία μόλις σεζόν, έχοντας κάνει πέρυσι […] The post «Διαζύγιο» της Λαμίας με Μανουσάκη appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Διαζύγιο» της Λαμίας με Μανουσάκη

Παρελθόν από τη Λαμία αποτελεί από σήμερα (10/08) ο Γιώργος Μανουσάκης. Με την ομάδα της Φθιώτιδας να ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τον 24χρονο επιθετικό, μετά από μία μόλις σεζόν, έχοντας κάνει πέρυσι 16 συμμετοχές. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με […] The post «Διαζύγιο» της Λαμίας με Μανουσάκη appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Παρελθόν από τον ΠΑΣ Λαμία ο Μανουσάκης

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Μανουσάκη. Ο 24χρονος επιθετικός ήρθε στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2021 και πραγματοποίησε 16 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα του Συλλόγου. Τον ευχαριστούμε θερμά για την μέχρι σήμερα συνεργασία και του ευχόμαστε να έχει υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek1924.gr

Νέα αποχή στην AEK Betsson: Δεν θέλουν να παίξουν με ΠΑΟΚ οι ξένοι!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ μας «βάζει» στο Μουσείο Ιστορίας (VIDEO)

Μουσείο ΑΕΚ: Τα κέρινα ομοιώματα (VIDEO + PICS)

Χάντμπολ: Να ρίξει… αυλαία με νίκη η ΑΕΚ

Match Money: Άσοι φόρμας-κινήτρου και γκολ

«Υποψήφιος για Τσίβας ο Πισάρο – Τελειώνει η θητεία του στην Ευρώπη»