#Διαζύγιο

Διαζύγιο βόμβα : Γιατί χώρισαν Νικόλαος Γλύξμπουργκ – Τατιάνα Μπλάτνικ. Ο γάμος και τα παιδιά

fimes.gr
Γιατί χώρισαν Νικόλαος Γλύξμπουργκ – Τατιάνα Μπλάτνικ; Πλήγμα για την πρώην βασιλική οικογένεια. Όπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας: “Ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η Πριγκίπισσα Τατιάνα μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους. Και οι δύο εκφράζουν τη δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και σεβασμό που […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Διαζύγιο βόμβα : Γιατί χώρισαν Νικόλαος Γλύξμπουργκ – Τατιάνα Μπλάτνικ. Ο γάμος και τα παιδιά.
10:37 22/04/2024

Νικόλαος - Τατιάνα Μπλάτνικ: Διαζύγιο μετά από 14 χρόνια γάμου - H επίσημη ανακοίνωση

thebest.gr
Διαζύγιο μετά από 14 χρόνια γάμου παίρνουν οι Νικόλαος, γιος του αείμνηστου τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας, και η Τατιάνα Μπλάτνικ.
21:00 19/04/2024

«Διαζύγιο» Τζόρτζια Μελόνι-Μαρίν Λεπέν, για τα «μάτια» της Φον ντερ Λάιεν

naftemporiki.gr
Όταν η Τζόρτζια Μελόνι ανέλαβε τα ηνία της Ιταλικής κυβέρνησης τον Οκτώβριο του 2022, οι Ευρωπαίοι φιλελεύθεροι έτρεμαν. Το κόμμα της Μελόνι-οι Fratelli d` Italia- έχει τις ρίζες του στον… «Διαζύγιο» Τζόρτζια Μελόνι-Μαρίν Λεπέν, για τα «μάτια» της Φον ντερ Λάιεν - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
07:00 30/03/2024

Διαζύγιο βόμβα στην ελληνική σόουμπιζ: Ποιο γνωστό ζευγάρι με παιδιά χωρίζει μετά από 18 χρόνια

fimes.gr
Ποιο γνωστό ζευγάρι ηθοποιών παίρνει διαζύγιο μετά από 18 χρόνια; Δρόμους χωριστούς φαίνεται πως αποφάσισαν από κοινού να ακολουθήσουν η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Γιάννης Νταλιάνης ύστερα από 18 χρόνια κοινής πορείας. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη στο εξώφυλλο της Real life, η κρίση στη σχέση για τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου και […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Διαζύγιο βόμβα στην ελληνική σόουμπιζ: Ποιο γνωστό ζευγάρι με παιδιά χωρίζει μετά από 18 χρόνια.
14:37 10/03/2024

Ανδρέας Παπανδρέου junior: Πώς από βελονιστής μπήκε στο ΔΣ του Εθνικού κήπου. Διαζύγιο, βιογραφικό

fimes.gr
Ποιος είναι ο Ανδρέας Παπανδρέου junior και πώς κατάφερε πραγματικά να μπει στο ΔΣ του Εθνικού Κήπου; Την ώρα που ο Δήμος Αθηναίων και ο Χάρης Δούκας έχουν μπει στο στόχαστρο πολλών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον διορισμό του Ανδρέα Γ. Παπανδρέου, γιου του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Κήπου, […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Ανδρέας Παπανδρέου junior: Πώς από βελονιστής μπήκε στο ΔΣ του Εθνικού κήπου. Διαζύγιο, βιογραφικό.
21:37 01/03/2024

Διαζύγιο Φελίπε-Λετίθια: Ποια η συμφωνία που υπέγραψε η βασίλισσα παρά τη θέλησή της

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά Θέμα χρόνου θεωρείται στην Ισπανία η επίσημη ανακοίνωση του διαζυγίου του βασιλικού ζεύγους Φελίπε και Λετίθια, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες ζουν ήδη χωριστές ζωές, μετά τις αποκαλύψεις περί εξωσυζυγικής σχέσης της βασίλισσας. Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, η 51χρονη Λετίθια αναγκάστηκε να βάλει την υπογραφή της στο διαζύγιο, καθώς λίγο πριν την εκπνοή του […] Το άρθρο Διαζύγιο Φελίπε-Λετίθια: Ποια η συμφωνία που υπέγραψε η βασίλισσα παρά τη θέλησή της εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
16:00 01/03/2024

Μαρίνα Ασλάνογλου – Δημοσθένης Πέππας: Διαζύγιο – «βόμβα» μετά από οκτώ χρόνια γάμου

tlife.gr
Η Μαρίνα Ασλάνογλου και ο σύζυγός της Δημοσθένης Πέππας αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο, ύστερα από οκτώ To άρθρο Μαρίνα Ασλάνογλου – Δημοσθένης Πέππας: Διαζύγιο – «βόμβα» μετά από οκτώ χρόνια γάμου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 10/02/2024

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Διαζύγιο φωτιά με πασίγνωστους πρωταγωνιστές

sportime.gr
Διαβάστε όλες τις εξελίξεις που φέρνουν νέο διαζύγιο στη σειρά Παγιδευμένοι. Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
17:46 25/01/2024

Jason Momoa: Διαζύγιο από τη Lisa Bonet μέσα σε μια ημέρα

instyle.gr
Ο Jason Momoa και η Lisa Bonet πήραν το διαζύγιό τους. Η Bonet, 56 ετών, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τη Δευτέρα. Σύμφωνα με το PEOPLE, τα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν στο Ανώτατο Δικαστήριο της Καλιφόρνια την Τρίτη, επιβεβαιώνουν τη λύση του γάμου τους. Ο 44χρονος σταρ και η πρώην σύζυγός του φαίνεται ότι είχαν επεξεργαστεί τους […] The post Jason Momoa: Διαζύγιο από τη Lisa Bonet μέσα σε μια ημέρα appeared first on InStyle.
19:46 10/01/2024

Paul Walker: Διαζύγιο για την κόρη του, Meadow, μετά από δύο χρόνια γάμου

tlife.gr
Λίγο πριν την εκπνοή του 2023 η κόρη του Πολ Γουόκερ, Μίντοου αποφάσισε να χωρίσει με To άρθρο Paul Walker: Διαζύγιο για την κόρη του, Meadow, μετά από δύο χρόνια γάμου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 29/12/2023

“Διαζύγιο” με αιχμές από τον Αστέρα Τρίπολης για τον Βίκο που βρίσκεται κοντά στην Κόρδοβα

pressaris.gr
Ο Αστέρας Τρίπολης εξέδωσε ανακοίνωσε με αιχμές για τον Φέντε Βίκο ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο της Κόρδοβα. The post “Διαζύγιο” με αιχμές από τον Αστέρα Τρίπολης για τον Βίκο που βρίσκεται κοντά στην Κόρδοβα appeared first on pressaris.gr.
16:09 28/12/2023

Διαζύγιο Βίκο- Αστέρα Τρίπολης με… μπηχτή: «Μηδαμινή η προσφορά του»

pressaris.gr
Παρελθόν από τον Αστέρα Τρίπολης αποτελεί και τυπικά ο Φέδε Βίκο, με τους Αρκάδες να ανακοινώνουν το διαζύγιο με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή με μια… μπηχτή για την μηδαμινή προσφορά του. Παρελθόν από τον Αστέρα Τρίπολης αποτελεί και τυπικά ο Φέδε Βίκο. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ήρθε στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου ως ένας ποδοσφαιριστής με πλούσιες […] The post Διαζύγιο Βίκο- Αστέρα Τρίπολης με… μπηχτή: «Μηδαμινή η προσφορά του» appeared first on pressaris.gr.
20:09 19/12/2023

Σε αναζήτηση προπονητή η Νεάπολη- "Διαζύγιο" με Παπαδόπουλο

thebest.gr
Έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Νεάπολης Πατρών για προσωπικούς λόγους ο προπονητής Θανάσης Παπαδόπουλος.
22:00 01/12/2023

Διαζύγιο: Πώς να το διαχειριστούν οι γονείς τις πρώτες μέρες των γιορτών

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό Η ψυχολόγος, Μανουσία Κυπραίου, αναλύει πώς μπορούν οι γονείς να διαχειριστούν τις πρώτες μέρες των γιορτών μετά το διαζύγιο και αναφέρει τι επιπτώσεις μπορεί να έχει στην ψυχολογία των παιδιών. Όπως εξηγεί η ψυχολόγος, Μανουσία Κυπραίου, οι πρώτες γιορτές των παιδιών χωριστά από τους γονείς μπορεί να προκαλέσουν αντιφατικά συναισθήματα. «Μπορεί οι γονείς να πιστεύουν […] Το άρθρο Διαζύγιο: Πώς να το διαχειριστούν οι γονείς τις πρώτες μέρες των γιορτών εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
03:00 30/11/2023

Η Γη της Ελιάς: «Διαζύγιο από εμένα δεν θα δεις ποτέ»

youfly.com
Ανατρεπτικές οι εξελίξεις στη Γη της Ελιάς με τον Δημοσθένη να απειλεί την Ασπασία ότι δεν πρόκειται να της δώσει ποτέ το διαζύγιο. The post Η Γη της Ελιάς: «Διαζύγιο από εμένα δεν θα δεις ποτέ» appeared first on Youfly.
10:58 29/11/2023

Έσπερος Λαμίας: Διαζύγιο με Πολυτάρχου

lamianow.gr
Παρελθόν από τη Λαμία και τον τοπικό Έσπερο αποτελεί από σήμερα (21/11) ο Μιχάλης Πολυτάρχου, με τον έμπειρο αθλητή να λύνει την κοινή του πορεία με την ομάδα της Ελίτ Λίγκ κοινή συναινέσει. Σε επτά ματς τη φετινή σεζόν πρόλαβε να μετρήσει 8 πόντους, 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ αλλά και ένα κλέψιμο κατά μέσο όρο με τα χρώματα των νεοφώτιστων στη δεύτερη τη τάξει εθνική λίγκας. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας: Η Διοικούσα Επιτροπή τμήματος καλαθοσφαίρισης του Εσπερος ΓΣ Λαμίας,ανακοινώνει την λύσης της αγωνιστικής συνεργασίας,κοινή συναινέσει,με τον αθλητή Πολυτάρχου Μιχάλη….. Η Διοικούσα Επιτροπή καλαθοσφαίρισης The post Έσπερος Λαμίας: Διαζύγιο με Πολυτάρχου appeared first on Lamianow.gr
21:37 22/11/2023

Εύα Αντωνοπούλου – Παναγιώτης Αρκουμανέας: Διαζύγιο «βόμβα» ύστερα από 10 χρόνια γάμου!

govastileto.gr
Η Εύα Αντωνοπούλου και ο Παναγιώτης Αρκουμανέας ύστερα από δέκα χρόνια έγγαμου βίου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους. Το διαζύγιο «βόμβα» αποκάλυψε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου στη Super Κατερίνα και όπως ανέφερε η δημοσιογράφος στον Alpha, οι δυο τους αποφάσισαν να χωρίσουν αθόρυβα. Μάλιστα η αλλαγή στην προσωπική ζωή της παρουσιάστριας του ειδήσεων […]
12:00 17/11/2023

Kim Kardashian: Διαζύγιο-βόμβα για τον διάσημο hairstylist της έπειτα από μόλις έξι μήνες γάμου

instyle.gr
Ο διάσημος hairstylist της Kim Kardashian παίρνει διαζύγιο από τον σύζυγό του έπειτα από μόλις έξι μήνες γάμου. Ο 40χρονος Chris Appleton και ο 28χρονος Lukas Gage αναφέρουν “αγεφύρωτες διαφορές” στα έγγραφα του διαζυγίου. Το ζευγάρι είπε το “I do” πριν από έξι μήνες στο Λας Βέγκας. Σύμφωνα με το TMZ, ο Appleton κατέθεσε αίτηση […] The post Kim Kardashian: Διαζύγιο-βόμβα για τον διάσημο hairstylist της έπειτα από μόλις έξι μήνες γάμου appeared first on InStyle.
12:46 14/11/2023

“Διαζύγιο” και με τον γιατρό μετά την… κροτίδα στον Ολυμπιακό

pressaris.gr
Τον γιατρό Χρήστο Θέο τον εμπιστευόντουσαν με κλειστά μάτια στον Ολυμπιακό. Όμως μετά το συμβάν με την κροτίδα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό φαίνεται πως τα πράγματα άλλαξαν με αποτέλεσμα να διακόψουν μέχρι και τη συνεργασία μαζί του. The post “Διαζύγιο” και με τον γιατρό μετά την… κροτίδα στον Ολυμπιακό appeared first on pressaris.gr.
12:09 09/11/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load