Δανάη Μπάρκα: «Δεν προβληματίστηκα ποτέ για τη σεξουαλικότητά μου»
09:34 - 11/08/2022
Συνέντευξη στο περιοδικό Antivirus και τον Βασίλη Θανόπουλο έδωσε η Δανάη Μπάρκα. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε για το κομμάτι […]
The post Δανάη Μπάρκα: «Δεν προβληματίστηκα ποτέ για τη σεξουαλικότητά μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δανάη Μπάρκα: «Δεν είχα πρόβλημα ποτέ για τη σεξουαλικότητά μου»
Συνέντευξη στο περιοδικό Antivirus και τον Βασίλη Θανόπουλο έδωσε η Δανάη Μπάρκα.
Διαβάστε το στο thebest.grΤι εννοεί η Δανάη Μπάρκα: «Δεν προβληματίστηκα ποτέ για τη σεξουαλικότητά μου»
Η Δαναή Μπάρκα μίλησε στο περιοδικό Antivirus και τον Βασίλη Θανόπουλο. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε για το κομμάτι της σεξουαλικότητας, το θέμα της οικογένειας, αλλά και για τα ρατσιστικά σχόλια που η ίδια έχει ακούσει.
Η Δαναή Μπάρκα μίλησε στο περιοδικό Antivirus και τον Βασίλη Θανόπουλο. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε για το κομμάτι της σεξουαλικότητας, το θέμα της οικογένειας, αλλά και για τα ρατσιστικά σχόλια που η ίδια έχει ακούσει. Προβληματίστηκες ποτέ με τη σεξουαλικότητά σου; Σχετικά με το ποια άτομα σε ελκύουν; Δεν προβληματίστηκα, γιατί δεν το θεωρούσα […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr