Η Ιωάννα Παλιοσπύρου για την 49χρονη που δέχτηκε επίθεση με χημικό υγρό: «Είμαι δίπλα της σε ό,τι χρειαστεί»

19:38 - 11/08/2022

Τρόμος για μια 49χρονη γυναίκα στην Μεσσήνη η οποία δέχτηκε επίθεση με χημικό υγρό από τον To άρθρο Η Ιωάννα Παλιοσπύρου για την 49χρονη που δέχτηκε επίθεση με χημικό υγρό: «Είμαι δίπλα της σε ό,τι χρειαστεί» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σοκαρισμένη η Ιωάννα Παλιοσπύρου για την επίθεση με καυστικό υγρό στη 49χρονη: «Είμαι δίπλα της»

Η Ιωάννα Παλαιοσπυρου ζητά αυστηροποίηση των ποινών για τους θύτες.

Διαβάστε το στο

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου για την 49χρονη που δέχτηκε επίθεση με χημικό υγρό: «Είμαι σοκαρισμένη»

Eπίθεση με  υδροχλωρικό οξύ δέχτηκε μία 49χρονη γυναίκα από άνδρα, τα ξημερώματα της Τετάρτης στην περιοχή Ανάληψη στη Μεσσήνη. Όλα έγιναν περίπου...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ιωάννα Παλιοσπύρου για την επίθεση στη Μεσσήνη: «Είμαι σοκαρισμένη, είμαι δίπλα της»

Τη συμπαράστασή της στη 49χρονη από τη Μεσσήνη που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό εξέφρασε η Ιωάννα Παλιοσπύρου θύμα ανάλογης αποτρόπαιας πράξης. «Είμαι σοκαρισμένη, ενημερώθηκα χθες, κάθε φορά που ακούω κάποιο παρόμοιο περιστατικό με ταράζει και ακόμα δεν καταλαβαίνω πως ένας άνθρωπος προβαίνει σε τέτοια πράξη», ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου στον Alpha. «Νιώθω ότι […] Το άρθρο Ιωάννα Παλιοσπύρου για την επίθεση στη Μεσσήνη: «Είμαι σοκαρισμένη, είμαι δίπλα της» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Μεσσήνη: Τα δραματικά λεπτά που έζησε η 49χρονη που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό – Τι λέει μέσα από το νοσοκομείο

Μάχη για να σώσει την όραση της δίνει στο νοσοκομείο Καλαμάτας η 49χρονη μητέρα 6 παιδιών η οποία δέχθηκε επίθεση καυστικό υγρό.Μάχη για να σώσει την όραση της δίνει στο νοσοκομείο Καλαμάτας η 49χρονη μητέρα 6 παιδιών η οποία δέχθηκε επίθεση καυστικό υγρό.Για την επίθεση κατηγορείται ο πρώην σύζυγος, ο οποίος φέρεται να της είχε στήσει καρτέρι πίσω από μια ελιά. Κρυμμένος στις φυλλωσιές, ξημερώματα, ο 50χρονος άνδρας παραφύλαγε την πρώην σύζυγό του στο σκοτάδι για […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ιωάννα Παλιοσπύρου για τη 49χρονη που δέχτηκε επίθεση με οξύ: «Είμαι δίπλα της»

Για τη επίθεση με οξύ σε γυναίκα στην Ανάληψη Μεσσηνίας, μίλησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.  Η Ιωάννα Παλιοσπύρου αντιμετωπίζει ακόμη τα τραύματά της από την επίθεση με βιτριόλι που είχε δεχθεί πριν από 2 χρόνια.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Ιωάννα Παλιοσπύρου για τη 49χρονη που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό: “Είμαι δίπλα της”

Δύσκολες στιγμές βιώνει 49χρονη στην Μεσσήνη, η οποία δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό από τον πρώην σύζυγό της. Το περιστατικό σε όλους θύμισε την επίθεση με βιτριόλι που είχε δεχθεί η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία μίλησε στον Alpha και στον Αλέξανδρο Κουβέλη. «Είμαι σοκαρισμένη, ενημερώθηκα χθες. Κάθε φορά που ακούω κάποιο παρόμοιο περιστατικό, η αλήθεια […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ιωάννα Παλιοσπύρου για τη 49χρονη που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό: «Είμαι δίπλα της»

Για τη επίθεση με καυστικό υγρό σε γυναίκα από τη Μεσσήνη, μίλησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία αντιμετωπίζει ακόμη τα τραύματά της από την επίθεση με βιτριόλι, της οποίας έπεσε θύμα. Υπενθυμίζεται, ότι ο πρώην σύζυγος της 49χρονης γυναίκας που νοσηλεύεται αυτή την ώρα, της έριξε υδροχλωρικό οξύ εξαιτίας οικονομικών διαφορών που είχαν. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Το μήνυμά της στην 49χρονη που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό (VIDEO)

Το περιστατικό με το καυστικό ξύπνησε τις μνήμες της φρικτής εκείνης μέρας που άλλαξαν για πάντα της ζωής της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Η ίδια μιλώντας στο Mega, θυμήθηκε την δική της επίθεση δύο χρόνια πριν και μάλιστα ζητά αυστηροποίηση των ποινών για τους δράστες. Μία στιγμή είναι αρκετή για να αλλάξει η ζωή ενός ανθρώπου… Μια στιγμή αρκεί και τίποτα πια δεν είναι δεδομένο. «Κάθε φορά που ακούω για κάποιο τέτοιο περιστατικό είναι το ίδιο τρομακτικό και το ίδιο σοκαριστικό για μένα. Κάθε φορά με εκπλήσσει δυσάρεστα. Δεν καταλαβαίνω πως ένας άνθρωπος μπορεί να προβεί σε μία τέτοια πράξη γνωρίζοντας ότι θέτει σε κίνδυνο τη ζωή του ανθρώπου που επιτίθεται… Γιατί απειλείται σοβαρά η ζωή του με μια τέτ

Διαβάστε το στο grtimes.gr

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μιλά για την επίθεση που δέχτηκε 49χρονη με χημικό υγρό: «Νιώθω ότι δεν είμαστε ασφαλείς»

Μια 49χρονη μητέρα έξι παιδιών στη Μεσσήνη δέχτηκε επίθεση με χημικό υγρό από τον εν διαστάσει σύζυγό της την ώρα που πήγαινε στη δουλειά. Ο δράστης συνελήφθη, ενώ η γυναίκα που δέχτηκε την επίθεση κινδυνεύει να χάσει το μάτι της. Η υπόθεση αυτή με τη 49χρονη έφερε στο μυαλό πολλών τον εφιάλτη που βίωσε η […] The post Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μιλά για την επίθεση που δέχτηκε 49χρονη με χημικό υγρό: «Νιώθω ότι δεν είμαστε ασφαλείς» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της