Σίσσυ Χρηστίδου: «Που να φανταζόμουν πως θα ανοιγοκλείσω τα μάτια μου και θα έχουν περάσει 14 χρόνια»

12:36 - 13/08/2022

Μια πολύ τρυφερή ανάρτηση έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου στο Instagram, καθώς ο ένας από τους γιους της, ο Φίλιππος, έχει […] The post Σίσσυ Χρηστίδου: «Που να φανταζόμουν πως θα ανοιγοκλείσω τα μάτια μου και θα έχουν περάσει 14 χρόνια» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σίσσυ Χρηστίδου: Που να φανταζόμουν πως θα ανοιγοκλείσω τα μάτια μου και θα έχουν περάσει 14 χρόνια

Η τρυφερή ανάρτηση που έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου στα social media! Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φαίνεται πως θέλησε η Σίσσυ Χρηστίδου να… “λιώσει” τα social media με αφορμή τα γενέθλια του αγαπημένου της γιου, Φίλιππου. Έτσι, η παρουσιάστρια του Μεγάλου Καναλιού προχώρησε σε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση!         ... Περισσότερα To άρθρο Σίσσυ Χρηστίδου: Που να φανταζόμουν πως θα ανοιγοκλείσω τα μάτια μου και θα έχουν περάσει 14 χρόνια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Χρηστίδου: Που να φανταζόμουν πως θα ανοιγοκλείσω τα μάτια μου και θα έχουν περάσει 14 χρόνια

Ο γιος της Σίσσυς Χρηστίδου, Φίλιππος, έχει γενέθλια, με την παρουσιάστρια να μοιράζεται τη χαρά της με τους ακολούθους της στο Instagram μέσα από μία τρυφερή ανάρτηση. «Σήμερα γιορτάζουμε την ευλογημένη ημέρα που ήρθες στον κόσμο. Που να φανταζόμουν πως θα ανοιγοκλείσω τα μάτια μου και θα έχουν περάσει 14 χρόνια… 14 χρόνια! Μη μου θυμώνεις που μέσα μου δεν μεγαλώνεις.. Όσο και να προσπαθώ, δεν αλλάζει αυτό.. Σ´αγαπώ Φίλιππε.. με μια αγάπη ανίκητη, απόκοσμη.. Χρόνια πολλά γλυκέ μου έφηβε.. τώρα αρχίζουν όλα..», έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο