Football Insider: «Η Νότιγχαμ παίρνει τον Γι Τζο Χουάνγκ και τον δίνει δανεικό στον Ολυμπιακό»
22:06 - 13/08/2022
Όπως αναφέρει το Football Insider, η Νότιγχαμ Φόρεστ συμφώνησε με τη Μπορντό για να αποκτήσει τον Γι Τζο Χουάνγκ και θα τον παραχωρήσει δανεικό στον Ολυμπιακό.
Διαβάστε Περισσότερα στο fosonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Football Insider: «Η Νότιγχαμ αγοράζει τον Χουάνγκ και τον δίνει δανεικό στον Ολυμπιακό»
Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του «Football Insider», ο Ολυμπιακός πρόκειται να αποκτήσει ως δανεικό τον Κορεάτη φορ, Ουί-Τζο Χουάνγκ από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία τον αγόρασε από την Μπορντό
Διαβάστε το στο «Η Νότιγχαμ Φόρεστ αγοράζει τον Χουάνγκ Ούι Τζο και τον δίνει δανεικό στον Ολυμπιακό»
Στον Ολυμπιακό αναμένεται να καταλήξει ο Χουάνγκ Ούι Τζο, τον οποίο και απέκτησε η Νότιγχαμ Φόρεστ έναντι 3,4 εκατομμυρίων λιρών από τη γαλλική Μπορντό. Αποκλειστικό δημοσίευμα του Football Insider αναφέρει ότι η αγγλική ομάδα σκοπεύει να δανείσει τον διεθνή Νοτιοκορεάτη επιθετικό στον Ολυμπιακό, λίγο μετά τη συμφωνία της με τους Γιρονδίνους. Ο Χουάνγκ αγωνίζεται τόσο ... Περισσότερα
To άρθρο «Η Νότιγχαμ Φόρεστ αγοράζει τον Χουάνγκ Ούι Τζο και τον δίνει δανεικό στον Ολυμπιακό» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Football Insider: «Η Νότιγχαμ αγοράζει τον Χουάνγκ και τον δίνει δανεικό στον Ολυμπιακό»
Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του «Football Insider», ο Ολυμπιακός πρόκειται να αποκτήσει ως δανεικό τον Κορεάτη φορ, Ουί-Τζο Χουάνγκ από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία έδωσε τα χέρια με την Μπορντό για την αγορά του.
Διαβάστε το στο Football Insider: «Η Νότιγχαμ αγοράζει τον Χουάνγκ και τον δίνει δανεικό στον Ολυμπιακό»
Football Insider: «Η Νότιγχαμ αγοράζει τον Χουάνγκ και τον δίνει δανεικό στον Ολυμπιακό»
13/08/2022
Μετά τον Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ, ο Ολυμπιακός φέρεται κοντά στο να προσθέσει τον συνεπίθετο Κορεάτη, Ουί Τζο Χουάνγκ με δανεισμό από τη Νότιγχαμ Φόρεστ!
Όπως προκύπτει από το αποκλειστικό δημοσίευμα του «Football Insider», ο αγγλικός σύλλογος του Βαγγέλη Μαρινάκη συμφώνησε με την Μπορντό για την απόκτηση του 29χρονου σέντερ φορ αντί τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ και πρόκειται να τον παραχωρήσει απευθείας στους Ερυθρόλευκους, οι οποίοι ψάχνουν πλέον τον αντικαταστάτη του Τικίνιο Σοάρες που πωλήθηκε στην Μποταφόγκο για ποσό ανώτερο της τάξης του 1,5 εκατ. ευρώ.
Ο ύψου
Διαβάστε το στο filathlos.gr