#Νότιγχαμ Φόρεστ

Πρόστιμο στη Νότιγχαμ Φόρεστ για κακή συμπεριφορά των παικτών και του προσωπικού της

aek1924.gr
Η Νότιγχαμ Φόρεστ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 75.000 λιρών επειδή δεν διασφάλισε τη σωστή συμπεριφορά των παικτών και του προσωπικού της κατά τη διάρκεια του αγώνα της στην Premier League εναντίον της Λίβερπουλ,. Μετά το σφύριγμα της λήξης  στην ήττα με 1-0 από τη Λίβερπουλ στις 2 Μαρτίου δημιουργήθηκε χάος, όταν ο διαιτητής Πολ Τίρνεϊ περικυκλώθηκε […] The post Πρόστιμο στη Νότιγχαμ Φόρεστ για κακή συμπεριφορά των παικτών και του προσωπικού της appeared first on AEK1924.gr.
15:37 27/03/2024

Νότιγχαμ Φόρεστ: «Χυλόπιτα» από Σάρι!

aek1924.gr
Η Νότιγχαμ Φόρεστ πρότεινε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας στον Μαουρίτσιο Σάρι, την οποία ο Ιταλός τεχνικός απέρριψε χωρίς δεύτερη σκέψη. Παρότι έχει προπονητή (Νούνο Εσπίριτο Σάντο) η Νότιγχαμ φαίνεται ότι ψάχνει την αγορά για κάτι διαφορετικό. Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Αλφρέντο Πεντουλά, η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Μαουρίτσιο Σάρι, όμως εισέπραξε […] The post Νότιγχαμ Φόρεστ: «Χυλόπιτα» από Σάρι! appeared first on AEK1924.gr.
17:37 26/03/2024

Νότιγχαμ Φόρεστ: Στην... αντεπίθεση οι Ρεντς - Ασκούν έφεση και ελπίζουν στην άρση του -4

Gazzetta
Έφεση για την τιμωρία της και την αφαίρεση τεσσάρων βαθμών είναι έτοιμη να ασκήσει η Νότιγχαμ Φόρεστ, όπως μετέδωσε το Athletic.
20:00 25/03/2024

Πώς η Premier League δένει τη Νότιγχαμ Φόρεστ και το Βαγγέλη Μαρινάκη να μην κάνουν έφεση

sportime.gr
Τι λέει ο Κιθ Γουάινς, ο οποίος διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος στην Έβερτον μεταξύ 2004 και 2009. Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.
22:46 23/03/2024

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης υποδέχθηκε τον Ρίσι Σούνακ στο «City Ground»

matrix24.gr
Τον Βρετανό πρωθυπουργό Ρίσι Σούνακ υποδέχθηκε στο «City Ground» ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ, Βαγγέλης Μαρινάκης, στα αποκαλυπτήρια μία νέας πρωτοβουλίας της ομάδας της Premier League για την υγεία και τον αθλητισμό στο Nότιγχαμσαϊρ, προσκαλώντας τον κόσμο για άθληση τουλάχιστον [...]
23:46 22/03/2024

Κι άλλοι μπελάδες για τη Νότιγχαμ Φόρεστ που κινδυνεύει με νέα αφαίρεση βαθμών

aek1924.gr
Δύσκολη είναι η κατάσταση στη Νότιγχαμ Φόρεστ που απειλείται με νέα τιμωρία, αν δεν πουλήσει κάποιο από τα αστέρια της. Η αγγλική ομάδα τιμωρήθηκε με αφαίρεση τεσσάρων βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα και πια θα πρέπει να κάνει μεγάλη προσπάθεια για να αποφύγει τον υποβιβασμό, καθώς υποχώρησε στην… επικίνδυνη ζώνη. Μόνο που οι μπελάδες δεν […] The post Κι άλλοι μπελάδες για τη Νότιγχαμ Φόρεστ που κινδυνεύει με νέα αφαίρεση βαθμών appeared first on AEK1924.gr.
12:37 20/03/2024

Νότιγχαμ Φόρεστ: «Είμαστε απογοητευμένοι με την απόφαση της Premier League»

fosonline.gr
Η Νότιγχαμ Φόρεστ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταφέρεται εναντίον της Premier League για την τιμωρία που της επιβλήθηκε.
21:46 18/03/2024

Νότιγχαμ Φόρεστ: Επίσημη η αφαίρεση τεσσάρων βαθμών - Η νέα βαθμολογία στην Premier League

onsports.gr
Η Νότιγχαμ Φόρεστ τιμωρήθηκε με αφαίρεση τεσσάρων βαθμών λόγω παραβίασης…
19:17 18/03/2024

Premier League: Αφαίρεση 4 βαθμών από τη Νότιγχαμ Φόρεστ

matrix24.gr
Η ομάδα της Νότιγχαμ τιμωρήθηκε για παραβίαση των κανονισμών της Premier League για κερδοφορία και βιωσιμότητα - Θα ασκήσει έφεση το κλαμπ. Με αφαίρεση 4 βαθμών για παραβίαση των κανονισμών κερδοφορίας και βιωσιμότητας της Premier League τιμωρήθηκε η Νότιγχαμ Φόρεστ, [...]
18:46 18/03/2024

Premier League: «Καμπάνα» τεσσάρων βαθμών στην Νότιγχαμ Φόρεστ και πλέον βρίσκεται στην ζώνη υποβιβασμού!

thessports.gr
Η ανεξάρτητη επιτροπή τιμώρησε με αφαίρεση 4 βαθμών την Νότιγχαμ για οικονομικές παραβιάσεις, με την Φόρεστ να πέφτει στην 18η θέση και να βρίσκεται πλέον εντός της ζώνης του υποβιβασμού. «Καμπάνα» στην Νότιγχαμ Φόρεστ. Στην Αγγλία εκεί που όλα περνάνε από… κόσκινο η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη, που έκανε μεταγραφές με το «τσουβάλι» από όταν […]
16:53 18/03/2024

Νότιγχαμ Φόρεστ: Αφαίρεση τεσσάρων βαθμών για τις οικονομικές παραβιάσεις, κατρακύλησε στην επικίνδυνη ζώνη

aek1924.gr
Γνωστοποιήθηκε τη Δευτέρα (18/03) η εφέσιμη απόφαση για τις οικονομικές παραβιάσεις της Νότιγχαμ Φόρεστ, με τους Ρεντς να τιμωρούνται με αφαίρεση τεσσάρων βαθμών και να πέφτουν πλέον στη 18η θέση της Premier League. Ήταν αναμενόμενο και πλέον έγινε και επίσημο. Οι περιπέτειες της Νότιγχαμ Φόρεστ η οποία, καταπώς φαίνεται, παραβίασε τους οικονομικούς κανόνες βιωσιμότητας της […] The post Νότιγχαμ Φόρεστ: Αφαίρεση τεσσάρων βαθμών για τις οικονομικές παραβιάσεις, κατρακύλησε στην επικίνδυνη ζώνη appeared first on AEK1924.gr.
16:37 18/03/2024

«Ο Βλαχοδήμος θα πιέσει για να φύγει από την Νότιγχαμ Φόρεστ»

aek1924.gr
Δεδομένη θεωρούν την αποχώρηση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου το προσεχές καλοκαίρι από τη Νότιγχαμ από την στιγμή που ο Έλληνας διεθνής δεν συνιστά βασική επιλογή στην Φόρεστ. Σύμφωνα, μάλιστα, με τον ειδικό των τερματοφυλάκων, Ματ Πιζντρόφσκι, ο Βλαχοδήμος θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να πιέσει προς αυτή την κατεύθυνση. Όπερ σημαίνει να […] The post «Ο Βλαχοδήμος θα πιέσει για να φύγει από την Νότιγχαμ Φόρεστ» appeared first on AEK1924.gr.
23:37 17/03/2024

Premier League: Ήττα και κίνδυνος για τη Νότιγχαμ Φόρεστ, «γκέλα» με αυτογκόλ του Μαυροπάνου για τη Γουέστ Χαμ

Newsit
Η Νότιγχαμ Φόρεστ ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Μπράιτον και έμεινε μόλις τρεις βαθμούς πάνω από τη “ζώνη” του υποβιβασμού στην Premier League, δέκα αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν στην Αγγλία. Ένα αυτογκόλ στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετό για να “λυγίσει” τη Νότιγχαμ Φόρεστ στην έδρα της δυνατής και φέτος Μπράιτον, με αποτέλεσμα ... Περισσότερα To άρθρο Premier League: Ήττα και κίνδυνος για τη Νότιγχαμ Φόρεστ, «γκέλα» με αυτογκόλ του Μαυροπάνου για τη Γουέστ Χαμ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:00 10/03/2024

Τσιμίκας: Προστάτεψε τον διαιτητή Τίρνεϊ από… μαινόμενο οπαδό της Φόρεστ! (vid)

aek1924.gr
Ο Κώστας Τσιμίκας λειτούργησε αποτρεπτικά στο φινάλε του Νότιγχαμ Φόρεστ – Λίβερπουλ και προστάτεψε τον διαιτητή, Πολ Τίρνεϊ, από έναν οπαδό που είχε εισβάλλει στο γήπεδο. Η Λίβερπουλ κατάφερε να πανηγυρίσει κομβικό διπλό στο φινάλε απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ, καθώς με τον Ντάργουιν Νούνιες να σκοράρει σε νεκρό χρόνο λύγισε με 1-0 τους Reds και παρέμεινε στην κορυφή της Premier League. […] The post Τσιμίκας: Προστάτεψε τον διαιτητή Τίρνεϊ από… μαινόμενο οπαδό της Φόρεστ! (vid) appeared first on AEK1924.gr.
19:37 06/03/2024

«Ψάχνεται» για να φύγει από τη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Βλαχοδήμος

aek1924.gr
Μόλις μερικούς μήνες αφότου άφησε την Πορτογαλία και την Μπενφίκα για την Αγγλία και τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έχει αποφασίσει οριστικά να φύγει στο τέλος της σεζόν και να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του, καθώς έχει χάσει τη θέση του βασικού κάτω από τα δοκάρια Αυτό υποστηρίζουν αγγλικά ΜΜΕ τονίζοντας πως […] The post «Ψάχνεται» για να φύγει από τη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Βλαχοδήμος appeared first on AEK1924.gr.
11:37 05/03/2024

«Μαζί του ονειρευόμαστε» – Καθολική αποθέωση από τον κόσμο της Νότιγχαμ στον Βαγγέλη Μαρινάκη

tanea.gr
Οι οπαδοί της Νότιγχαμ Φόρεστ υποκλίθηκαν στον Βαγγέλη Μαρινάκη και μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την τεράστια επένδυση που έχει κάνει, αλλά και για την αφοσίωση του στον σύλλογο.
14:00 03/03/2024

Premier League – Νότιγχαμ: Δίκαιη δυσαρέσκεια Μαρινάκη για την διαιτησία με Λίβερπουλ

sportstonoto.gr
Σύμφωνα με ρεπόρτερ του BBC, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν έξαλλος με τον διαιτητή Τίρνεϊ μετά το Νότιγχαμ-Λίβερπουλ και τον κυνήγησε μέχρι τα αποδυτήρια, με αποτέλεσμα να τον απομακρύνει η ασφάλεια! «Τρίτο ημίχρονο» φαίνεται πως είχε η αναμέτρηση της Νότιγχαμ Φόρεστ με τη Λίβερπουλ στο «City Ground», η οποία ολοκληρώθηκε με το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ να νικάει στο 99΄! Συγκεκριμένα, […]
00:46 03/03/2024

Κλάτενμπεργκ για Μαρινάκη: «Είναι αναστατωμένος, έχει επενδύσει πολλά χρήματα»

thessports.gr
Μετά την ένταση με πρωταγωνιστή τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Μαρκ Κλάντεμπεργκ, που προσφάτως προσλήφθηκε από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, βγήκε… μπροστά. Ο πρώην αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ και αναλυτής διαιτησίας στη Νότιγχαμ αναφέρθηκε στο BBC στα όσα έγιναν με τη Λίβερπουλ με πρωταγωνιστή τον Μαρινάκη. Ο Βρετανός πρώην αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ και νυν αναλυτής διαιτησίας στη Νότιγχαμ […]
23:53 02/03/2024

Μαρινάκης προς τους διαιτητής: «Σεβαστείτε τους παίκτες»

matrix24.gr
Έντονα παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα με τη Λίβερπουλ έχει η Νότιγχαμ Φόρεστ, κατά τη σημερινή εντός έδρας ήττα της (0-1) στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων. Σύμφωνα, μάλιστα, με τον ρεπόρτερ του BBC, Ρομπ Σκόφιλντ, ανάμεσα σε αυτούς που [...]
22:46 02/03/2024

LIVE: Νότιγχαμ Φόρεστ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

in.gr
Παρακολουθήστε live στις 21:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Νότιγχαμ Φόρεστ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον 5ο γύρο του FA Cup.
22:00 28/02/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load