Όλυμπος: Χάθηκαν δύο ορειβάτες

22:24 - 14/08/2022

Σύμφωνα με την Εθνική Ομάδα Διάσωσης οι δύο ορειβάτες κάλεσαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία ότι έχουν χαθεί στον Όλυμπο. Πρόκειται για δύο Έλληνες περιπατητές οι οποίοι ξεκίνησαν από την περιοχή «Κρεβάτια» με κατεύθυνση προς την περιοχή «Πετρόστρουγκα». Σύμφωνα με τις πληροφορίες του grtimes.gr, έχουν χάσει το μονοπάτι αλλά είναι καλά στην υγεία τους.   Για τον […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Όλυμπος: ζευγάρι χάθηκε στο βουνό

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια για ζευγάρι ορειβατών που, το απόγευμα της Κυριακής, τηλεφώνησε στην Πυροσβεστική και δήλωσε ότι έχει χαθεί κάπου στον βόρειο Όλυμπο. Το ζευγάρι επεσήμανε ότι είναι καλά στην υγεία του, αλλά δεν ξέρει που ακριβώς βρίσκεται. Οι Έλληνες ορειβάτες, άντρας και γυναίκα, που έχασαν τον προσανατολισμό τους και βγήκαν από το […] The post Όλυμπος: ζευγάρι χάθηκε στο βουνό appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Όλυμπος: Σώοι εντοπίστηκαν οι δύο ορειβάτες (video)

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια δύο ορειβατών που χάθηκαν στον Όλυμπο, καθώς εντοπίστηκαν σώοι και αβλαβείς. Eντοπίστηκαν καλά στην υγεία τους οι δύο Έλληνες περιπατητές από άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και αναμένεται να οδηγηθούν σε ασφαλές σημείο. Οι δύο ορειβάτες, οι οποίοι ξεκίνησαν από την περιοχή «Κρεβάτια» με κατεύθυνση […] The post Όλυμπος: Σώοι εντοπίστηκαν οι δύο ορειβάτες (video) appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Η προτροπή Αμπέλ σε παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός, ο ΠΑΟΚ όμως είναι ΙΔΕΑ!»

Πογέτ: «Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα με Ελλάδα, ούτε με Ιρλανδία»

Τα σημερινά αθλητικά πρωτοσέλιδα (pics)

Original ενόψει Άρη: «Το Σάββατο όλοι στο αεροδρόμιο – Μαζί θα το σηκώσουμε, ομάδα και κόσμος ένα!»

Άρης: Η επιστροφή του Γκάλινατ απέναντι στον Κολοσσό