Σαλάτα ρόκα με προσούτο, ροδάκινο και μοτσαρέλα
11:22 - 16/08/2022
Υλικά 2 κ. σ. κουκουνάρι 115 γρ. μοτσαρέλα 1 ροδάκινο 2 χούφτες φύλλα ρόκας 60 γρ. προσούτο 5 φύλλα δυόσμου 2 κ. γλ. βαλσάμικο ξύδι 2 κ. γλ. ελαιόλαδο Εκτέλεση Καβουρδίστε ελαφρώς τα κουκουνάρια σε ένα στεγνό τηγάνι ή σε ένα ταψί στο γκριλ και αφήστε στην άκρη να κρυώσουν. Κόψτε τη μοτσαρέλα σε κομμάτια σε μέγεθος μπουκιάς και το ροδάκινο σε φέτες. Βάλτε τη ρόκα στον πάτο ενός μπολ σαλάτας ή μοιράστε τη σε δύο ατομικά μπολ. Τοποθετήστε από πάνω τη μοτσαρέλα και τις φέτες ροδάκινου. Πάρτε φέτες από το προσούτο και χωρίστε τις σε 2-4 κομμάτια, ώστε να μπορείτε να τυλίξετε τα κομμάτια σε σχήμα μικρού τριαντάφυλλου. Τοποθετήστε τα τριαντάφυλλα από προσούτο στη σαλάτα. Πασπαλίστε με τα καβουρδ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σαλάτα με μαυρομάτικα φασόλια
Από τις τροφές μεγάλης θρεπτικής αξίας τα όσπρια, των οποίων την αξία είχαν ανακαλύψει από παλιά οι άνθρωποι.
Διαβάστε το στο