Μονεμβασιά: Δείτε τι αλίευσαν από τη θάλασσα αυτοί οι ψαράδες και έμειναν με το «στόμα ανοιχτό» (φώτο)
10:18 - 16/01/2020
Ένα απρόσμενο θέαμα αντίκρισαν το περασμένο Σάββατο (11/1) τρεις φίλοι οι οποίο είχαν για ψάρεμα στην περιοχή της Μονεμβασιάς.
Η ώρα πέρναγε γρήγορα και χωρίς κάποια επιτυχία όταν ξαφνικά ένα από τα καλάμια άρχισε να λυγίζει επικίνδυνα.Οι τρεις άνδρες έδωσαν πραγματική μάχη με το θηρίο της θάλασσας έως ότου κατάφεραν τελικά να το κερδίσουν και να το ανεβάσουν στο σκάφος. Όπως αποδείχθηκε η ψαριά ήταν ένα θράψαλο 5 κιλών!
Τα κιλά πολλά, αλλά το θήραμα ένα…. Οι τρεις φίλοι δεν δυσκολεύτηκαν πολύ να αποφασίσουν τι θα κάνουν με την λεία τους. Τι ήταν αυτό; Να μοιραστούν την εξαίσια λιχουδιά με καλή παρέα σε μία ταβέρνα.
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr