Αργίες 2022: Τα επόμενα τριήμερα μέχρι το τέλος του έτους

15:04 - 16/08/2022

Ο Δεκαπενταύγουστος τελείωσε και στις επόμενες δύο εβδομάδες αναμένεται να έχουν επιστρέψει οι περισσότεροι από τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Το 2022 έχει όμως τρεις ακόμη επίσημες αργίες. Η μία μάλιστα «πέφτει» Παρασκευή, δημιουργώντας ένα ιδανικό τριήμερο για μια σύντομη απόδραση από την καθημερινότητα. Πιο συγκεκριμένα: 28 Οκτωβρίου: ημέρα Παρασκευή: Επέτειος του «Όχι» (τριήμερο) 25 Δεκεμβρίου: ημέρα Κυριακή: Χριστούγεννα 26 Δεκεμβρίου: ημέρα Δευτέρα: 2η ημέρα των Χριστουγέννων – Σύναξη της Θεοτόκου (τριήμερο) The post Αργίες 2022: Τα επόμενα τριήμερα μέχρι το τέλος του έτους appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αργίες: Πόσα τριήμερα έχουν μείνει μέχρι το τέλος του 2022

Το 2022 έχει ακόμη τρεις επίσημες αργίες

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Αργίες: Πότε είναι το επόμενο τριήμερο του 2022

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, και δεν είναι λίγοι αυτοί που αναζητούν το επόμενο τριήμερο και τις επόμενες αργίες για το 2022. Το 2022 έχει ακόμη τρεις επίσημες αργίες. Η μία «πέφτει» Παρασκευή, δημιουργώντας ένα ιδανικό τριήμερο για μια σύντομη απόδραση από την καθημερινότητα. Συγκεκριμένα: 28 Οκτωβρίου: ημέρα Παρασκευή: Επέτειος του «Όχι» (τριήμερο) 25 Δεκεμβρίου: ημέρα Κυριακή: ... Περισσότερα To άρθρο Αργίες: Πότε είναι το επόμενο τριήμερο του 2022 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Αργίες: Πότε είναι το επόμενο τριήμερο του 2022

Μόλις πέρασε το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου αλλά δεν είναι λίγοι αυτοί που ήδη αναζητούν το επόμενο τριήμερο και τις επόμενες αργίες του 2022. Οι επίσημες αργίες που απομένουν για τη χρονιά είναι μόλις τρεις αλλά η μία, αυτή της 28ης Οκτωβρίου «πέφτει» Παρασκευή, οπότε λίγη υπομονή για το επόμενο τριήμερο και μια ανάσα ξεκούρασης. Συγκεκριμένα: 28 Οκτωβρίου: ημέρα Παρασκευή (τριήμερο) 25 Δεκεμβρίου: ημέρα Κυριακή 26 Δεκεμβρίου: ημέρα Δευτέρα (τριήμερο)

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Αργίες 2022: Ποιες είναι επόμενες, τα τριήμερα μέχρι το τέλος του έτους

Η Κοίμηση της Θεοτόκου, μια από τις μεγαλύτερες γιορτές της Χριστιανοσύνης, είναι μία από τις επίσημες αργίες του 2022.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Αργίες 2022: Πότε πέφτουν τα επόμενα τριήμερα, 28η Οκτωβρίου, Χριστούγεννα

Πότε πέφτουν οι επόμενες αργίες του 2022; Ημερομηνίες για 28η Οκτωβρίου, Χριστούγεννα 2022. Το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου μπορεί να πέρασε ωστόσο πολλοί είναι εκείνοι που αναζητούν την επόμενη αργία προκειμένου να «κλέψουν» μερικές στιγμές χαλάρωσης. Πάντως η αργία του Δεκαπενταύγουστου «αποζημίωσε» και όσους εργαζόμενους δεν έχουν άδεια αυτή την περίοδο, καθώς αφού φέτος «έπεσε» Δευτέρα, […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Αργίες 2022: Πότε πέφτουν τα επόμενα τριήμερα, 28η Οκτωβρίου, Χριστούγεννα.

Διαβάστε το στο fimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)