Έγκλημα στην Κρήτη: «Ρώτησε τον πατέρα μου για το ενοίκιο και τον πυροβόλησε εν ψυχρώ»- Τι λέει ο γιος του θύματος
10:48 - 16/01/2020
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στις Μοίρες της Κρήτης, μετά το έγκλημα που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, με θύμα έναν ηλικιωμένο άνδρα,
The post Έγκλημα στην Κρήτη: «Ρώτησε τον πατέρα μου για το ενοίκιο και τον πυροβόλησε εν ψυχρώ»- Τι λέει ο γιος του θύματος appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Φονικό στην Κρήτη: Βρήκαν τον δολοφόνο να κοιμάται – Τι λέει ο γιος του θύματος
Στη σύλληψη ενός 51χρόνου από την περιοχή του Ζαρού Ηρακλείου, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία σε βάρος 79χρονου και απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ακόμα τεσσάρων ατόμων -μιας 65χρονης και τριών ανηλίκων- προχώρησε σήμερα το πρωί η αστυνομία. Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ το βράδυ της Τετάρτης, σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, ύστερα από ολιγόλεπτη συνομιλία μεταξύ… Read more »
The post Φονικό στην Κρήτη: Βρήκαν τον δολοφόνο να κοιμάται – Τι λέει ο γιος του θύματος appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr«Ρώτησε τον πατέρα μου για το ενοίκιο και τον πυροβόλησε εν ψυχρώ»- Τι λέει ο γιος του θύματος
Χειροπέδες φόρεσαν σήμερα το πρωί οι αστυνομικοί στον 50χρονο δράστη του απίστευτου φονικού στις Μοίρες με θύμα έναν 79χρονο, ενώ η 65χρονη σύζυγός του νοσηλεύεται τραυματισμένη. Οι λεπτομέρειες συγκλονίζουν, καθώς όπως όλα δείχνουν ο ηλικιωμένος έχασε χθες το βράδυ για ασήμαντη αφορμή τη ζωή του. “Ο πατέρας μου δεν τον ήξερε ούτε τον είχε ξαναδεί […]
Διαβάστε το στο irafina.gr