Β. Πατουλίδου: «Για να φτάσουν Τεντόγλου και Ντρισμπιώτη στα χρυσά μετάλλια, πόση αντοχή χρειάζεται»
13:12 - 17/08/2022
Στις θυσίες αλλά και τις αγωνίες των Ελλήνων πρωταθλητών μέχρι να καταφέρουν να ανέβουν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, σε ευρωπαϊκές αλλά και παγκόσμιες διοργανώσεις, αναφέρθηκε η χρυσή Ολυμπιονίκης της Βαρκελώνης και αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, με αφορμή τα δύο χρυσά μετάλλια του Μίλτου Τεντόγλου στο μήκος και της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη στο βάδην.
«Τα χάρηκα τόσο πολύ τα δύο παιδιά μας. Και στον αγώνα που έδωσαν και στις δηλώσεις που έκαναν. Χάρηκα όλη τους την παρουσία, τον αυθορμητισμό και το αστείρευτο, δουλεμένο ταλέντο τους. Και μόνο που έχουν τόση ζέση για ζωή, τόση αντοχή, υπομονή και ξεκάθαρους στόχους λες πως υπάρχουν νέα παιδιά που δείχνουν τον δρόμο και ξεχωρίζ
Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πατουλίδου: Για να φτάσουν Τεντόγλου και Ντρισμπιώτη στα χρυσά μετάλλια... Θεέ μου, πόση αντοχή χρειάζεται
Στις θυσίες αλλά και τις αγωνίες των Ελλήνων πρωταθλητών μέχρι να καταφέρουν να ανέβουν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, σε ευρωπαϊκές αλλά και παγκόσμιες διοργανώσεις, αναφέρθηκε η χρυσή Ολυμπιονίκης της Βαρκελώνης και αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, με αφορμή τα δύο χρυσά μετάλλια του Μίλτου Τεντόγλου στο μήκος και της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη στο βάδην.
Διαβάστε το στο thebest.grΠατουλίδου: «Για να φτάσουν Τεντόγλου και Ντρισμπιώτη στα χρυσά μετάλλια… Θεέ μου, πόση αντοχή χρειάζεται»
Στις θυσίες αλλά και τις αγωνίες των Ελλήνων πρωταθλητών μέχρι να καταφέρουν να ανέβουν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, σε ευρωπαϊκές αλλά και παγκόσμιες διοργανώσεις, αναφέρθηκε η χρυσή Ολυμπιονίκης της Βαρκελώνης και αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου.Στις θυσίες αλλά και τις αγωνίες των Ελλήνων πρωταθλητών μέχρι να καταφέρουν να ανέβουν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, σε ευρωπαϊκές αλλά και παγκόσμιες διοργανώσεις, αναφέρθηκε η χρυσή Ολυμπιονίκης της Βαρκελώνης και αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου.«Τα χάρηκα τόσο πολύ τα δύο παιδιά μας. Και στον αγώνα που έδωσαν και στις δηλώσεις που έκαναν. Χάρηκα όλη […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΒούλα Πατουλίδου για Τεντόγλου και Ντρισμπιώτη: «Για να φτάσουν στα χρυσά μετάλλια… Θεέ μου, πόση αντοχή χρειάζεται»
Η Βούλα Πατουλίδου με αφορμή τα δύο χρυσά μετάλλια, του Μίλτου Τεντόγλου στο μήκος και της
To άρθρο Βούλα Πατουλίδου για Τεντόγλου και Ντρισμπιώτη: «Για να φτάσουν στα χρυσά μετάλλια… Θεέ μου, πόση αντοχή χρειάζεται» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr