Βρετανία: Τη βασίλισσα ήθελε να σκοτώσει ο άνδρας που συνελήφθη με βαλλίστρα στο Κάστρο του Ουίνσδορ
14:36 - 17/08/2022
Ο άνδρας, που συνελήφθη οπλισμένος με βαλλίστρα στην κατοικία της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ στο Κάστρο του Ουίνδσορ πέρυσι τα Χριστούγεννα, είχε είπε κατά τη σύλληψή του πως “είμαι εδώ για να σκοτώσω τη βασίλισσα”, ανέφερε σήμερα ένα βρετανικό δικαστήριο. Ο Τζάσουαντ Σινγκ Τσάιλ, 20 ετών, στον οποίο έχουν απαγγελθεί κατηγορίες βάσει του βρετανικού Νόμου Περί […]
Το άρθρο Βρετανία: Τη βασίλισσα ήθελε να σκοτώσει ο άνδρας που συνελήφθη με βαλλίστρα στο Κάστρο του Ουίνσδορ εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τη βασίλισσα Ελισάβετ ήθελε να σκοτώσει αυτός που εισέβαλε στο Κάστρο του Ουίνσδορ τα Χριστούγεννα
Τη βασίλισσα Ελισάβετ ήθελε να σκοτώσει ο άνδρας που εισέβαλε στο Κάστρο του Ουίνδσορ τα Χριστούγεννα του 2021 οπλισμένος με βαλλίστρα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν. «Είμαι εδώ για να σκοτώσω τη βασίλισσα Ελισάβετ», είπε ο 20χρονος, Τζάσουαντ Σινγκ Τσάιλ, ο οποίος συνελήφθη οπλισμένος με βαλλίστρα στο Κάστρο του Ουίνσδορ ανήμερα ... Περισσότερα
To άρθρο Τη βασίλισσα Ελισάβετ ήθελε να σκοτώσει αυτός που εισέβαλε στο Κάστρο του Ουίνσδορ τα Χριστούγεννα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Βρετανία: Τη βασίλισσα Ελισάβετ ήθελε να σκοτώσει ο άνδρας που εισέβαλε στο Κάστρο του Ουίνδσορ τα Χριστούγεννα
Στη διάρκεια ακροαματικής συνεδρίασης σε βρετανικό δικαστήριο, ο 20χρονος σημείωσε ότι ήθελε «να εκδικηθεί το κατεστημένο»
Διαβάστε το στο Βρετανία: Τη βασίλισσα Ελισάβετ ήθελε να σκοτώσει ο άνδρας που εισέβαλε στο Κάστρο του Ουίνδσορ
Στη διάρκεια ακροαματικής συνεδρίασης σε βρετανικό δικαστήριο, ο 20χρονος σημείωσε ότι ήθελε «να εκδικηθεί το κατεστημένο»
Διαβάστε το στο tanea.grΒρετανία: «Ήθελε να σκοτώσει τη βασίλισσα» ο άνδρας που είχε συλληφθεί στο Ουίνδσορ
Ο άνδρας, που συνελήφθη οπλισμένος με βαλλίστρα στην κατοικία της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ στο Κάστρο του Ουίνδσορ πέρυσι τα Χριστούγεννα, είχε είπε κατά τη σύλληψή του πως «είμαι εδώ για να σκοτώσω τη βασίλισσα», ανέφερε σήμερα ένα βρετανικό δικαστήριο.Ο άνδρας, που συνελήφθη οπλισμένος με βαλλίστρα στην κατοικία της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ στο Κάστρο του Ουίνδσορ πέρυσι τα Χριστούγεννα, είχε είπε κατά τη σύλληψή του πως «είμαι εδώ για να σκοτώσω τη βασίλισσα», ανέφερε σήμερα ένα βρετανικό δικαστήριο.Ο Τζάσουαντ Σινγκ Τσάιλ, 20 ετών, στον οποίο έχουν απαγγελθεί κατηγορίες βάσει του βρετανικού Νόμου Περί Προδοσίας, […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΒρετανία: Τη βασίλισσα Ελισάβετ ήθελε να σκοτώσει ο άνδρας που εισέβαλε στο Κάστρο του Ουίνδσορ
O άνδρας, που συνελήφθη οπλισμένος με βαλλίστρα στην κατοικία της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ στο Κάστρο του Ουίνδσορ πέρυσι τα Χριστούγεννα, είπε κατά τη σύλληψή του πως «είμαι εδώ για να σκοτώσω τη βασίλισσα» ανέφερε σήμερα ένα βρετανικό δικαστήριο.
Ο Τζάσουαντ Σινγκ Τσάιλ, 20 ετών, στον οποίο έχουν απαγγελθεί κατηγορίες βάσει του βρετανικού Νόμου Περί Προδοσίας, εμφανίστηκε στο κτήμα του Κάστρου του Ουίνδσορ φορώντας κουκούλα και μάσκα, ειπώθηκε στο δικαστήριο. Ένας αστυνομικός είπε ότι έμοιαζε με ήρωα κινηματογραφικής ταινίας. Την ώρα του συμβάντος στις 25 Δεκεμβρίου η βασίλισσα βρισκόταν στο κάστρο με τον γιο της και διάδοχο του θρόνου πρίγκιπα Κάρολο, τη σύζυγό του Καμίλα και άλλα μέλη της σ
Διαβάστε το στο lamianow.gr