Μιχάλης Αεράκης: «Μου κάνουν πολλές προτάσεις στο Instagram, μέχρι και να εξομολογήσω»
14:48 - 17/08/2022
Ο Μιχάλης Αεράκης μίλησε στην Secret και στην Σπυριδούλα Τριάντου και μίλησε για το γεγονός πως ο κόσμος τον έχει […]
The post Μιχάλης Αεράκης: «Μου κάνουν πολλές προτάσεις στο Instagram, μέχρι και να εξομολογήσω» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σασμός - Μιχάλης Αεράκης: «Μου κάνουν πολλές προτάσεις στο Instagram, μέχρι και να εξομολογήσω»
«Μου έχει γίνει πρόταση να με χειροτονήσουν παπά» πρόσθεσε ο τηλεοπτικός παπά-Μιχάλης
Διαβάστε το στο Μιχάλης Αεράκης: Μου έχουν κάνει πρόταση μέχρι και να με χειροτονήσουν παπά
“Με έχουν καλέσει κάποιες κυρίες να παντρέψω τις κόρες τους ή κάποιοι άλλοι να βαφτίσω τα εγγόνια τους” δήλωσε ο Μιχάλης Αεράκης. Ο Μιχάλης Αεράκης μίλησε στη Secret των Παραπολιτικών και στην Σπυριδούλα Τριάντου για το ρόλο του στον Σασμό και τις προτάσεις που έχει δεχθεί λόγω αυτού. Όταν τον βλέπουν να κυκλοφορεί χωρίς ράσα, ... Περισσότερα
To άρθρο Μιχάλης Αεράκης: Μου έχουν κάνει πρόταση μέχρι και να με χειροτονήσουν παπά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Μιχάλης Αεράκης: «Στο Instagram μου κάνουν πολλές προτάσεις, μέχρι και να εξομολογήσω»
Ο Μιχάλης Αεράκης μίλησε στην Secret και στην Σπυριδούλα Τριάντου και μίλησε για το γεγονός πως ο κόσμος τον έχει ταυτίσει τόσο πολύ με το ρόλο του στον Σασμό ως παπα-Μιχάλη, που του κάνουν διάφορες προτάσεις στα social media.
Διαβάστε το στο thebest.grΜιχάλης Αεράκης: Μου κάνουν πολλές προτάσεις στο Instagram μέχρι και να εξομολογήσω
«Μού έχουν πει μέχρι να με χειροτονήσουν και παπά»
Διαβάστε το στο news.gr