Πέτρα έπεσε σε αυτοκίνητο στον Ταύγετο

07:56 - 18/08/2022

Βοήθησε η Παναγία, ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο και η μεγάλη πέτρα που έπεσε σε ΙΧ αυτοκίνητο στον εθνικό δρόμο Καλαμάτας - Σπάρτης, σε επικίνδυνο αφύλαχτο σημείο μετά τους “Πέντε Δρόμους”, προκάλεσε μόνο υλικές ζημιές. “Είμαστε τυχεροί. Μπορεί να έπεσε στο δικό μου αυτοκίνητο η πέτρα, όμως, εγώ και ο πεθερός μου που καθόμασταν μπροστά, δεν χτυπήσαμε. Την κράτησε το παμπρίζ”, μας είπε ο Καλαματιανός οδηγός του ΙΧ και σημείωσε: “Κάνουμε τον σταυρό μας, κεράκι θα πάμε να ανάψουμε”. Επεσήμανε, ωστόσο, ότι “αν έπεφτε σε μηχανή, οι επιβάτες της θα χτυπούσαν άσχημα”. Στο σημείο που έπεσε η πέτρα, υπάρχουν και άλλες πέτρες που έχουν κυλήσει από το βουνό, αλλά εκεί δεν έχει τοποθετηθεί προστατευτ

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftheriaonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τον χτύπησε με το αυτοκίνητο και τον άφησε αβοήθητο

Ένα ακόμα τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη του θύματος, απασχολεί την Τροχαία και την Αστυνομία στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα ΙΧ αυτοκίνητο χτύπησε ένα δίκυκλο στο οποίο επέβαινε ένας άνδρας και εγκατέλειψε το σημείο, αφήνοντας αβοήθητο το θύμα! Το περιστατικό σημειώθηκε νωρίτερα το απόγευμα (18/8) στη Χερσόνησο. Από την πτώση του στο οδόστρωμα ο οδηγός […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftheriaonline.gr

ΗΠΑ: Υπάρχουν 50% πιθανότητες το 2023 να είναι η πιο ζεστή χρονιά που έχει καταγραφεί ποτέ, τονίζει αμερικανική υπηρεσία

Πρόγραμμα «Σπίτι μου»: Ξεκινούν οι αιτήσεις για νέους 25-39 ετών (Βίντεο)

Γεραπετρίτης: Η ελληνική δικαιοσύνη θα κρίνει αμερόληπτα και με σεβασμό των δικαιωμάτων των προφυλακισθέντων

Τζανάκης: Η παραλλαγή ERIS θα επιφέρει μια αναστάτωση ακόμη μεγαλύτερη το φθινόπωρο (Βίντεο)

Μεσσηνία: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προς τη μονή Βουλκάνου

Νικόλαος Γιαλούρης