Χρυσούλα Διαβάτη: Συγκινεί για την απώλεια της Ντίνας Κώνστα – Αυτή ήταν η τελευταία φορά που μίλησαν

08:40 - 18/08/2022

Σαράντα ημέρες συμπληρώθηκαν από τότε που έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη ηθοποιός, Ντίνα Κώνστα. Η ηθοποιός έσβησε στα 83 […] The post Χρυσούλα Διαβάτη: Συγκινεί για την απώλεια της Ντίνας Κώνστα – Αυτή ήταν η τελευταία φορά που μίλησαν appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Χρυσούλα Διαβάτη για το θάνατο της Ντίνας Κώνστα: Τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν πέρυσι

“Σχεδιάζαμε να κάνουμε κάτι από κοινού στο θέατρο. Τελικά δεν ευοδώθηκε κι ίσως είναι λίγο απωθημένο αυτό” ανέφερε η Χρυσούλα Διαβάτη. Η Χρυσούλα Διαβάτη μίλησε στην Espresso και στον Νίκο Νικόλιζα για την απώλεια της Ντίνας Κώνστα. Οι δυο τους έγραψαν ιστορία με τους ρόλους τους στη δημοφιλή σειρά “Δύο Ξένοι” κι η συνεργασία τους ... Περισσότερα To άρθρο Η Χρυσούλα Διαβάτη για το θάνατο της Ντίνας Κώνστα: Τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν πέρυσι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Χρυσούλα Διαβάτη: Συγκινεί μιλώντας για τον θάνατο της Ντίνας Κώνστα

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Espresso» παραχώρησε η Χρυσούλα Διαβάτη...

Διαβάστε το στο Zougla

Χρυσούλα Διαβάτη: Συγκινεί μιλώντας για τον θάνατο της Ντίνας Κώνστα

  Συνέντευξη στην εφημερίδα «Espresso» παραχώρησε η Χρυσούλα Διαβάτη, η οποία 40 ημέρες από τον θάνατο της Ντίνας Κώνστα, μίλησε για την απώλειά...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Χρυσούλα Διαβάτη: Συγκινεί για την απώλεια της Ντίνας Κώνστα

"Θα ήταν πολύ σπουδαίο να συνεργαστούμε ξανά. Γιατί δυστυχώς έφυγε η Ντίνα, θα φύγω κι εγώ σε λίγο και θα τελειώσει ο κύκλος αυτός!" δήλωσε η Χρυσούλα Διαβάτη.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Χρυσούλα Διαβάτη: Συγκινεί για την απώλεια της Ντίνας Κώνστα – Μου λείπουν τα γέλια που κάναμε στους «Δύο Ξένους»

Χρυσούλα Διαβάτη: Σαράντα ημέρες συμπληρώθηκαν από τότε που έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη ηθοποιός, Ντίνα Κώνστα. Η ηθοποιός έσβησε στα 83 της, παλεύοντας για ένα χρόνο με την άνοια. Η Χρυσούλα Διαβάτη μίλησε στην Espresso και στον Νίκο Νικόλιζα για την απώλειά της και την εμβληματική τους συνεργασία στους Δύο Ξένους, που έγραψε ιστορία. «Τόσο […] Το άρθρο Χρυσούλα Διαβάτη: Συγκινεί για την απώλεια της Ντίνας Κώνστα – Μου λείπουν τα γέλια που κάναμε στους «Δύο Ξένους» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Χρυσούλα Διαβάτη: Συγκινεί για τον θάνατο της Ντίνας Κώνστα – Η τελευταία φορά που μίλησαν

Για την απώλειά της Ντίνας Κώνστα και την επική συνεργασία στους Δύο Ξένους, που έγραψε ιστορία, μίλησε η Χρυσούλα Διαβάτη στην Espresso.Για την απώλειά της Ντίνας Κώνστα και την επική συνεργασία στους Δύο Ξένους, που έγραψε ιστορία, μίλησε η Χρυσούλα Διαβάτη στην Espresso.«Τόσο η Ντίνα όσο κι εγώ είμαστε δύο ηθοποιοί της παλιάς στόμφας που αυτοσχεδιάζαμε. Ήμασταν δύο ηθοποιοί που στους «Δύο Ξένους» ταιριάξαμε απόλυτα. Η χημεία ήταν εντυπωσιακή κι αυτό φαίνεται ακόμα και σήμερα που […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Χρυσούλα Διαβάτη: Συγκινεί μιλώντας για τον θάνατο της Ντίνας Κώνστα – «Σχεδιάζαμε να κάνουμε κάτι από κοινού»

Σαράντα ημέρες συμπληρώθηκαν από τη στιγμή που η αγαπημένη ηθοποιός Ντίνα Κώνστα έφυγε από τη ζωή To άρθρο Χρυσούλα Διαβάτη: Συγκινεί μιλώντας για τον θάνατο της Ντίνας Κώνστα – «Σχεδιάζαμε να κάνουμε κάτι από κοινού» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Χρυσούλα Διαβάτη: Συγκλονίζει για την απώλεια της Ντίνας Κώνστα – Η τελευταία φορά που μίλησαν

Συγκινεί η Χρυσούλα Διαβάτη για την απώλειά της Ντίνας Κώνστα, που έφυγε από τη ζωή πριν σαράντα μέρες σε ηλικία 83 χρονών. Η ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά για την συνεργασία τους στη σειρά του Mega, Δύο ξένοι: «Τόσο η Ντίνα όσο κι εγώ είμαστε δύο ηθοποιοί της παλιάς στόμφας που αυτοσχεδιάζαμε. Ήμασταν δύο ηθοποιοί που στους «Δύο Ξένους» ταιριάξαμε […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Χρυσούλα Διαβάτη: Τα σχέδια που έκαναν με την Ντίνα Κώνστα την τελευταία φορά που μίλησαν

Περίπου σαράντα ημέρες μετά τον θάνατο της Ντίνας Κώνστα, η ηθοποιός Χρυσούλα Διαβάτη θυμάται τη συνεργασία τους στη σειρά «Δύο Ξένοι» και τα σχέδια που έκαναν την τελευταία φορά που μίλησαν. «Τόσο η Ντίνα όσο κι εγώ είμαστε δύο ηθοποιοί της παλιάς στόφας που αυτοσχεδιάζαμε. Ήμασταν δύο ηθοποιοί που στους «Δύο Ξένους» ταιριάξαμε απόλυτα. Η […] The post Χρυσούλα Διαβάτη: Τα σχέδια που έκαναν με την Ντίνα Κώνστα την τελευταία φορά που μίλησαν appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Μπουρλότο στο Survivor με την ατάκα του για τις γυναίκες: «Μας είπε άχρηστες ρε φίλε»

Φώτης Σεργουλόπουλος «κόλαφος» για την… επιλογή των γυναικών στην κακοποίηση

Survivor: Τα νέα δεδομένα φέρνουν αναταράξεις στις δύο ομάδες

Σασμός: Τι εξελίξεις θα φέρει η επιστροφή του Ρούσσου στην Άνω Ποριά;

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας «καίει» τον Νίκο Μάνεση για τα νούμερα τηλεθέασης: «Τι αλαζονεία είναι αυτή;»

Άρης Καβατζίκης: «Δεν έχω θρηνήσει ακόμα τον αδελφό και τη μητέρα μου»