#Ντίνα Κώνστα

Μιχάλης Ρέππας: Το παίρνω ως ευλογία – Η Μίνα Αδαμάκη έφυγε από καρκίνο και ίσως να μην κατάλαβε

Newsbeast.gr
Ο Μιχάλης Ρέππας παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο και αναφέρθηκε στο λάθος που θεωρεί πως έγινε με την θρυλική σειρά «Τρεις Χάριτες» και την τελευταία επικοινωνία που είχε με την Μίνα Αδαμάκη η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από έναν χρόνο. «Άλλαξε η άποψή μας γιατί εκείνη την εποχή που είχαμε αυτήν την άποψη, είχαμε πιο μεγάλη οικονομική άνεση. Κάναμε λάθος και θα σου τι εννοώ. Είναι κρίμα που δεν τις ξέρουν τις Χάριτες εξίσου με το Κωνσταντίνου και Ελένης. Ήταν λάθος μας ότι εμείς με τα χέρια μας σβήσαμε την Γιολάντα και αφήσαμε την Ντίνα Κώνστα στη μνήμη του ελληνικού λαού μόνο ως Ντένη. Μετάνιωσα, αλλά δεν γυ
23:00 02/11/2023

Χρήστος Λούλης: Η απίστευτη συμβουλή από την Ντίνα Κώνστα σε θεατρική παράσταση

ieidiseis.gr
Ο Χρήστος Λούλης μίλησε για την οικογένειά του και τον τρόπο με τον οποίο βλέπει τις ανθρώπινες αξίες, ενώ σχολίασε τις κριτικές που έχει δεχτεί κατά καιρούς.Στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ1 ήταν καλεσμένος ο Χρήστος Λούλης κι έκλεισε την εβδομάδα της εκπομπής με μια ευχάριστη συνέντευξη στην οποία, μεταξύ άλλων, σχολίασε τη σχέση του με τα παιδιά του, αρχικά. Ο Χρήστος Λούλης συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην ανάγκη του να δημιουργήσει μια οικογένεια βασισμένη στην αγάπη και την όμορφη σχέση ανάμεσα στους γονείς και τα παιδιά. Για να το πετύχει αυτό τόνισε πως πρέπει να καταβάλεται καθημερινή προσπάθεια: «Δεν είναι ταινία το ξύπνημα με τα παιδιά, χαμόγελα, πρωινό στην κουζίνα. Δεν είναι έτσι, είναι μια μάχη.
18:57 21/04/2023

Τζούλη Σούμα: Η συμμετοχή στους Δύο Ξένους, ο Νίκος Σεργιανόπουλος και η Ντίνα Κώνστα

zappit.gr
Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» έδωσε συνέντευξη η Τζούλη Σούμα. Η ηθοποιός μίλησε για τη θρυλική σειρά Δύο Ξένοι, για τον […] The post Τζούλη Σούμα: Η συμμετοχή στους Δύο Ξένους, ο Νίκος Σεργιανόπουλος και η Ντίνα Κώνστα appeared first on Zappit.
13:08 10/04/2023

Ελισάβετ Μουτάφη: Η Ντίνα Κώνστα ήταν έξαλλη που έκανα τατουάζ τη χρονολογία γέννησής μου

ProtoThema.gr
«Μου λέει, το γράφεις και πάνω σου, είσαι ηλί@@α;» συμπλήρωσε η ηθοποιός 
18:26 31/01/2023

Ελισάβετ Μουτάφη: Αποκάλυψε το επικό σχόλιο που της είχε κάνει η Ντίνα Κώνστα για το τατουάζ της

instyle.gr
Η Ελισάβετ Μουτάφη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» το μεσημέρι της Τρίτης. Η γνωστή ηθοποιός, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά εποχής της ΕΡΤ “Το Βραχιόλι της Φωτιάς” μίλησε μεταξύ άλλων για τα τατουάζ που έχει στα χέρια της, αλλά και για το επικό σχόλιο που της είχε κάνει για ένα […] The post Ελισάβετ Μουτάφη: Αποκάλυψε το επικό σχόλιο που της είχε κάνει η Ντίνα Κώνστα για το τατουάζ της appeared first on InStyle.
17:56 31/01/2023

Ελισάβετ Μουτάφη για Ντίνα Κώνστα: «Πηγαίναμε 2 χρόνια κάθε μέρα 2 ώρες πριν και πίναμε καφέ μαζί στο καμαρίνι της»

tlife.gr
Η Ελισάβετ Μουτάφη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρία» της ΕΡΤ και μίλησε To άρθρο Ελισάβετ Μουτάφη για Ντίνα Κώνστα: «Πηγαίναμε 2 χρόνια κάθε μέρα 2 ώρες πριν και πίναμε καφέ μαζί στο καμαρίνι της» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:04 31/01/2023

Μιχάλης Ρέππας: Το τηλεφώνημα με τη Μίνα Αδαμάκη πριν ενάμιση χρόνο που τον ανησύχησε – «Δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε»

Newsbeast.gr
Καλεσμένος στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ βρέθηκε ο Μιχάλης Ρέππας προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, το απόγευμα της Τρίτης (03/01). Μεταξύ άλλων ο δημιουργός και ηθοποιός αναφέρθηκε στις πρόσφατες απώλειες της Ντίνας Κώνστα και της Μίνας Αδαμάκη. Πιο συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Ρέππας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η Μίνα ήταν από τους ανθρώπους που υπεραγαπάς αλλά δεν τους βλέπεις καθόλου συχνά. Αλλά με την μισή επαφή και με το που συναντιέσαι, αποκαθίσταται όλο αυτό. Κάποια στιγμή είπα στον Θανάση Παπαθανασίου, “δεν πρέπει να είναι πολύ καλά” γιατί με είχε πάρει ένα τηλέφωνο και δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε. Πολύ καιρό πριν πεθάνει, ενάμιση περίπου χρόνο.
18:34 03/01/2023

Η Ντίνα Κώνστα για την απόφαση της να μην κάνει παιδιά: «Έβλεπα τις άλλες κι έλεγα πώς σκλαβώνονται έτσι. Εμένα η φυλακή δεν μου πάει»

Newside.gr
Για όλες τις γνωστές και άγνωστες λεπτομέρειες της προσωπικής της ζωής μίλησε η Ντίνα Κώνστα σε πρόσφατη συνέντευξη της. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την οικογένειά της, στο πλούσιο βιογραφικό της, καθώς και για την απόφασή της να μη δημιουργήσει τη δική της οικογένεια. «Από τη μάνα μου δεν περιοριζόμουν. Έβλεπα τις άλλες κι έλεγα πώς σκλαβώνονται έτσι. Έκανε η […] The post Η Ντίνα Κώνστα για την απόφαση της να μην κάνει παιδιά: «Έβλεπα τις άλλες κι έλεγα πώς σκλαβώνονται έτσι. Εμένα η φυλακή δεν μου πάει» appeared first on NewSide.gr.
15:56 16/11/2022

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για Ντίνα Κώνστα: «Πλήρωσε τις επιλογές της, δεν είχε καμία σχέση με τη Ντένη Μαρκορά»

Newside.gr
Κυριολεκτικά «Δύο ξένοι» ήταν η Ντίνα Κώνστα με την Ντένη Μαρκορά αποκάλυψε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μιλώντας για την αείμνηστη ηθοποιό. Η Ντίνα Κώνστα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών τον περασμένο Ιούλιο, καθώς τους τελευταίους μήνες, η ηθοποιός είχε διαγνωστεί με άνοια και έδινε τη δική της μάχη. Τότε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» […] The post Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για Ντίνα Κώνστα: «Πλήρωσε τις επιλογές της, δεν είχε καμία σχέση με τη Ντένη Μαρκορά» appeared first on NewSide.gr.
15:28 23/10/2022

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Η Ντίνα Κώνστα δεν είχε καμία σχέση με την εικόνα της Ντένης Μαρκορά»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε συνέντευξη η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη […] The post Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Η Ντίνα Κώνστα δεν είχε καμία σχέση με την εικόνα της Ντένης Μαρκορά» appeared first on Zappit.
12:10 05/10/2022

Μιχάλης Ρέππας: «Δεν μας οφείλει η Ντίνα Κώνστα το ρόλο στο Δις εξαμαρτείν»

zappit.gr
Με τη σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» επανέρχονται ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου προσεχώς μέσα από τη συχνότητα του […] The post Μιχάλης Ρέππας: «Δεν μας οφείλει η Ντίνα Κώνστα το ρόλο στο Δις εξαμαρτείν» appeared first on Zappit.
21:28 01/10/2022

Αντώνης Λουδάρος για Ντίνα Κώνστα: «Όταν έμαθα για την απώλειά της, σφίχτηκε η καρδιά μου»

zappit.gr
Στο περιοδικό Hello και τον Γιάννη Βίτσα έδωσε συνέντευξη ο Αντώνης Λουδάρος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για […] The post Αντώνης Λουδάρος για Ντίνα Κώνστα: «Όταν έμαθα για την απώλειά της, σφίχτηκε η καρδιά μου» appeared first on Zappit.
14:54 09/09/2022

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 23ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Νέας Ορεστιάδας

alexpolisonline.com
Στην ιστορία πέρασε και το 23ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Νέας Ορεστιάδας, το οποίο ολοκληρώθηκε μετά από ένα οκταήμερο γεμάτο συγκινήσεις. Το Γκατζολάκι πείσμωσε και τα κατάφερε και φέτος, κόντρα σε κάθε κακοτοπιά. Με τον καιρό να μην είναι σύμμαχος, παρά τα προβλεπόμενα αλλά και τα απρόβλεπτα ξεσπάσματά του, το θεατρόφιλο κοινό της περιοχής ανταποκρίθηκε με θέρμη και φέτος, αγκαλιάζοντας την 23η διοργάνωση του θεσμού τόσο στο υπαίθριο θέατρο της πόλης, όσο και στο χειμερινό θέατρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ όταν οι καιρικές συνθήκες το απαίτησαν. Η έναρξη πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Αυγούστου με το αφιέρωμα στη Ντίνα Κώνστα, στην μνήμη της οποίας αφιερώθηκε φέτος το σύνολο της διοργάνωσης. Εκ
22:18 06/09/2022

Συγκινεί η Χρυσούλα Διαβάτη για την Ντίνα Κώνστα: Μου λείπουν τα γέλια που κάναμε στους «Δυο Ξένους»

Newsbeast.gr
«Από την Ντίνα μου λείπουν ήδη τα γέλια που κάναμε με τις ατάκες που ανταλλάσσαμε αυτοσχεδιάζοντας στους “Δυο Ξένους”» λέει συγκινημένη η Χρυσούλα Διαβάτη μιλώντας για την Ντίνα Κώνστα που πέθανε στα 83 της χρόνια στις αρχές Ιουλίου. «Τόσο η Ντίνα όσο κι εγώ είμαστε δύο ηθοποιοί της παλιάς στόφας που αυτοσχεδιάζαμε. Ήμασταν δύο ηθοποιοί που στους “Δύο Ξένους” ταιριάξαμε απόλυτα. Η χημεία ήταν εντυπωσιακή κι αυτό φαίνεται ακόμα και σήμερα που έχει περάσει μια 20ετία από τότε. Όλη αυτή η χημεία έγινε βέβαια μεταξύ μας κατόπιν σκληρής δουλειάς πάνω στους χαρακτήρες των σεναρίων» θυμάται η κυρία Διαβάτη μιλώντας στην εφημερίδα Espresso για τη συνεργασία της «Φλώρας» και της «Ντένης» που έγραψ
10:16 18/08/2022

Χρυσούλα Διαβάτη: Η τελευταία φορά που μίλησε με τη Ντίνα Κώνστα και τα σχέδια που έκαναν μαζί

ProtoThema.gr
Η ηθοποιός μίλησε για τη συνάδελφό της που έφυγε από τη ζωή και αναφέρθηκε στη συνεργασία τους στους «Δύο Ξένους», αλλά και στα σχέδια που έκαναν μαζί για ένα κοινό πρότζεκτ
09:40 18/08/2022

Χρυσούλα Διαβάτη: Συγκινεί για την απώλεια της Ντίνας Κώνστα – Αυτή ήταν η τελευταία φορά που μίλησαν

zappit.gr
Σαράντα ημέρες συμπληρώθηκαν από τότε που έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη ηθοποιός, Ντίνα Κώνστα. Η ηθοποιός έσβησε στα 83 […] The post Χρυσούλα Διαβάτη: Συγκινεί για την απώλεια της Ντίνας Κώνστα – Αυτή ήταν η τελευταία φορά που μίλησαν appeared first on Zappit.
08:40 18/08/2022

Όλα έτοιμα στην Ορεστιάδα για το 23ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου

alexpolisonline.com
Από 28 Αυγούστου έως και 4 Σεπτεμβρίου 2022 διοργανώνεται το 23ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Νέας Ορεστιάδας με το εμβληματικό... Γκατζολάκι του να δίνει το σύνθημα για την έναρξη και να πεισμώνει δημιουργικά για οκτώ μέρες γεμάτες συγκινήσεις, όπως κάθε χρόνο στο τέλος του καλοκαιριού. Θεατρικές παραστάσεις, αφιερώματα στα τιμώμενα πρόσωπα, ο διαγωνισμός, τα βραβεία, η επαφή, η επικοινωνία, το συναίσθημα, σε πρωταγωνιστικό ρόλο και φέτος, για να χαμογελάσουμε στη ζωή και να πάρουμε ενέργεια ώστε να κάνουμε λίγο ευκολότερο το χειμώνα που έρχεται.Το Φεστιβάλ αφιερώνεται στη μνήμη της Ντίνας ΚώνσταΜετά τη θλιβερή απώλεια της αγαπημένης ηθοποιού Ντίνας Κώνστα στις 3/7/2022 το Θεατρικό
16:10 13/08/2022

Η παράσταση «Σωτηρία με λένε» επιστρέφει αφιερωμένη στη μνήμη της Ντίνας Κώνστα

okmag.gr
Το έργο της αείμνηστης Σοφίας Αδαμίδου, «Σωτηρία με λένε» που παρουσιάστηκε πριν χρόνια στο Θέατρο Ήβη με την αείμνηστη Ντίνα Κώνστα στον ρόλο της Σωτηρίας Μπέλλου, επιστρέφει τη νέα θεατρική σεζόν στο Θέατρο Μικρό Χορν. Αυτή τη φορά με την Κάτια Γκουλιώνη θα ερμηνεύσει τον ομώνυμο ρόλο κάτω από τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιώργου Παπαγεωργίου. […] The post Η παράσταση «Σωτηρία με λένε» επιστρέφει αφιερωμένη στη μνήμη της Ντίνας Κώνστα appeared first on OK.
20:10 20/07/2022

Ντίνα Κώνστα: Αναβιώνει η επιτυχημένη παράσταση «Σωτηρία με λένε» αφιερωμένη στην ηθοποιό

tlife.gr
Θλίψη προκάλεσε η είδηση θανάτου της αγαπημένης ηθοποιού Ντίνας Κώνστα που έφυγε από τη ζωή σε To άρθρο Ντίνα Κώνστα: Αναβιώνει η επιτυχημένη παράσταση «Σωτηρία με λένε» αφιερωμένη στην ηθοποιό δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:40 20/07/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load