Θάσος: «Έβαλα τη φωτιά για να γελάω» – Προκλητικός ο 65χρονος κατηγορούμενος

11:34 - 19/08/2022

Λίγο πριν από τις 10 το πρωί της Παρασκευής προσήλθε στο Δικαστικό Μέγαρο Καβάλας ο κατηγορούμενος για εμπρησμό στη Θάσο, όπου η φωτιά κατέκαψε μεγάλη έκταση του νησιού.

Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φωτιά στη Θάσο: «Εγώ έβαλα τη φωτιά για να γελάω» – Τι είπε ο κατηγορούμενος για εμπρησμό μπροστά στις κάμερες

Ο κατηγορούμενος για φωτιά στη Θάσο οδηγήθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Δικαστικό Μέγαρο Καβάλας

Διαβάστε το στο

Φωτιά στη Θάσο: «Εγώ έβαλα τη φωτιά για να γελάω» - Τι είπε ο 65χρονος κατηγορούμενος για εμπρησμό

Ο κατηγορούμενος για φωτιά στη Θάσο οδηγήθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Δικαστικό Μέγαρο Καβάλας

Διαβάστε το στο tanea.gr

Φωτιά στη Θάσο: «Εγώ έβαλα τη φωτιά για να γελάω» – Τι είπε ο κατηγορούμενος για εμπρησμό μπροστά στις κάμερες

Διαβάστε το στο tovima

Πυρκαγιά στη Θάσο: «Έβαλα τη φωτιά για να γελάω», κατέθεσε ο 65χρονος

Η διάθεσή του απέναντι στον ανακριτή ήταν μάλλον περιπαικτική καθώς ακόμα και τώρα ο άνδρας αρνείται τις κατηγορίες. Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Διαβάστε το στο euro2day.gr

Η φωτιά ξέσπασε στις 10 Αυγούστου στην περιοχή Σκάλα Ποταμιάς της Θάσου και προκάλεσε μεγάλη καταστροφή καθώς ορεινή δασική έκταση μετατράπηκε σε στάχτη ενώ έκαιγε για μέρες. Ύποπτος για τον εμπρησμό ήταν ένας 65χρονος ο οποίος τελικά συνελήφθη. Λίγο πριν τις 10:00 το πρωί της Παρασκευής προσήλθε στο Δικαστικό Μέγαρο Καβάλας ενώ εντύπωση προκαλούν τα […]

Διαβάστε το στο larisanew.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thebest.gr

Αγρότες: Ο χάρτης των μπλόκων σε όλη την Ελλάδα- Ανοιχτά τα διόδια, αποκλεισμός των Τεμπών για φορτηγά τη Δευτέρα

Ουκρανία: Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι επιθυμεί τη συνέχεια των συζητήσεων με τους Ευρωπαίους για τον τερματισμό του πολέμου

Γιώργος Νινιός: Εάν σε μια δουλειά υπάρξουν προσβλητικές συμπεριφορές, το κόβω

Χειλάκης: Συνάδελφος έστειλε μήνυμα, «μην τον πάρεις είναι φίλος του Λιγνάδη»

Τζόκερ: Τα αποτελέσματα της κλήρωσης

Θρίλερ στην Αχαρνών: Εντοπίστηκαν δύο μαχαιρωμένοι σε απόσταση 150 μέτρων