Δώνης στους παίκτες: «Πολύ περήφανος που είμαι προπονητής σας»

13:08 - 16/01/2020

Βίντεο με είπε ο Γιώργος Δώνης στους παίκτες του στα αποδυτήρια μετά την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου δημοσίευσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. «Άλλη μια φορά έχω κλάψει για αγώνα. Είμαι πολύ περήφανος που είμαι προπονητής σας».

Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

H ομιλία Δώνη στους παίχτες του Παναθηναϊκού: Περήφανος που είμαι προπονητής σας - Δείτε βίντεο

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο με όσα είπε ο Γιώργος Δώνης στους παίκτες του μετά από την αγωνιώδη πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας

Διαβάστε το στο

Δώνης προς παίκτες : Νιώθω περήφανος που είμαι προπονητής σας

Βίντεο με όσα είπε ο Γιώργος Δώνης στους παίκτες του στα αποδυτήρια μετά την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου δημοσίευσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. «Άλλη μια φορά έχω κλάψει για αγώνα. Είμαι πολύ περήφανος που είμαι προπονητής σας»

Διαβάστε το στο

Δώνης στους παίκτες: «Πολύ περήφανος που είμαι προπονητής σας» [βίντεο]

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού συνεχάρη τους παίκτες του για την μεγάλη πρόκριση επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Η ομιλία Δώνη στα αποδυτήρια: «Πολύ περήφανος που είμαι προπονητής σας» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η συγκίνηση του Γιώργου Δώνη είναι εμφανής και στην ομιλία του προς τους παίκτες στα αποδυτήρια, μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού συνεχάρη τους παίκτες του για αυτό που κατάφεραν και δήλωσε υπερήφανος για αυτούς. «Συγχαρητήρια. Όχι απλώς γιατί ήταν μια πρόκριση στους “8”. Είναι γιατί ξέρω την προσπάθεια που […] The post Η ομιλία Δώνη στα αποδυτήρια: «Πολύ περήφανος που είμαι προπονητής σας» (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Δώνης στα αποδυτήρια: «Περήφανος που είμαι προπονητής σας» (video)

Η ένταση του αγώνα, η πίεση για το αποτέλεσμα και…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Δώνης στους παίκτες: «Είμαι πολύ περήφανος που είμαι προπονητής σας!» (vid)

Ο Γιώργος Δώνης στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του και δήλωσε περήφανος για αυτούς. Continue reading Δώνης στους παίκτες: «Είμαι πολύ περήφανος που είμαι προπονητής σας!» (vid) at Panathinaikos Kosmos.

Διαβάστε το στο panathinaikoskosmos.com

Παναθηναϊκός: Δώνης στους παίκτες: “Πολύ περήφανος που είμαι προπονητής σας!” (vid)

Lamianow.gr Παναθηναϊκός: Δώνης στους παίκτες: “Πολύ περήφανος που είμαι προπονητής σας!” (vid) Η ομιλία του Γιώργου Δώνη στα αποδυτήρια μετά την συγκλονιστική πρόκριση των “πρασίνων” -με ανατροπή- επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο Κύπελλο Ελλάδας. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός “ανέβασε” ένα video στο επίσημο κανάλι της στο YouTube, με την ομιλία του Γιώργου Δώνη από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, αμέσως, μετά τη δύσκολη πρόκριση της ομάδας στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο […] Παναθηναϊκός: Δώνης στους παίκτες: “Πολύ περήφανος που είμαι προπονητής σας!” (vid) Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Γ. Δώνης στα αποδυτήρια: «Περήφανος που είμαι προπονητής σας»

Η ένταση του αγώνα, η πίεση για το αποτέλεσμα και την πρόκριση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα κι ο εκνευρισμός από το ακυρωθέν γκολ του Ινσούα στο 34΄ (συναίσθημα που έπρεπε να καταπνίξει μέσα του, για να μπορέσει πρώτα απ’ όλα ηρεμήσει τους ποδοσφαιριστές του μέσα στα αποδυτήρια, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου), οδήγησαν στο ξέσπασμα και τα δάκρυα του Γιώργου Δώνη, το απόγευμα της Τετάρτης (15/1), αμέσως μετά το φινάλε της ρεβάνς με τους Γιαννιώτες. The post Γ. Δώνης στα αποδυτήρια: «Περήφανος που είμαι προπονητής σας» appeared first on analitis.gr.

Διαβάστε το στο analitis.gr

ΒΙΝΤΕΟ - Δώνης στους παίκτες του Παναθηναϊκού: «Πολύ περήφανος που είμαι προπονητής σας»

Μετά το τέλος της ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Γιώργος Δώνης συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του και δήλωσε περήφανος γι’ αυτούς.Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός τους είπε: «Σε άλλο ένα ματς έχω κλάψει σαν προπονητής, ήταν Champions League. Συγχαρητήρια. Όχι, γιατί απλώς είναι μία πρόκριση στους «8». Γιατί εγώ ξέρω την προσπάθεια που κάνουμε όλοι μας.Δεν υποτιμώ κανέναν, αλλά οι ποδοσφαιριστές μας επί 1,5 χρόνο παλεύουν παρά πολύ για να φέρουν την ομάδα σιγά σιγά εκεί που της αρμόζει. Η χαρά μου είναι για αυτό που μας δώσατε σήμερα πιο πολύ για εσάς. Είμαι πολύ περήφανος που είμαι προπονητής σας».Δείτε το βίντεο από το επίσημο κανάλι της Π

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ to10.gr

Χαμός στο φινάλε: Ένταση μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα (vid)

Live Streaming: Μεντιτεράνι – Ολυμπιακός

Τσιτσιπάς – Ντιμιτρόφ 1-2: Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος

LIVE: Ντιμίτροφ – Τσιτσιπάς

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο… ευδιάθετος Ντίας (pic)

«Δεν έπεσα σε αυτή την παγίδα…» – Χείμαρρος η Ευγενία Σαμαρά για τους Ράδιο Αρβύλα (vid)