Νίκος Βέρτης: Για το μόνο που μετανιώνω είναι που κλώτσησα τα λουλούδια από τα νεύρα μου

14:16 - 20/08/2022

Για το πρόσφατο περιστατικό με τον έλεγχο της Αστυνομίας σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης και την έντονη αντίδρασή του από πίστας μιλά ο Νίκος Βέρτης σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ! και τον Νίκο Γεωργιάδη. Όπως εξηγεί δεν ήταν ο έλεγχος αυτός καθ’ αυτός που τον ενόχλησε όσο οι «ψευδείς» καταγγελίες που εκείνο το βράδυ έπεφταν βροχή. Όπως λέει, «για το μόνο που μετανιώνω είναι που κλώτσησα τα λουλούδια από τα νεύρα μου». Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Βέρτης: Μια και το αναφέρεις, η αλήθεια είναι με παραξένεψε η αντίδρασή σου στην έφοδο της Αστυνομίας. Σε έχω για ιδιαίτερα ψύχραιμο άνθρωπο. Αναλαμβάνω τις ευθύνες μου και στο λάθος και στο σωστό. Όπως να υψώνω το ανάστημά μου όταν κάτι

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Νίκος Βέρτης για το περιστατικό στη σκηνή – Για το μόνο που μετανιώνω είναι που κλώτσησα τα λουλούδια από τα νεύρα μου

“Το βλέπεις και ως επιλεκτική δικαιοσύνη. Γιατί έρχεσαι τόσο επίμονα μόνο σε μένα;” ανέφερε ο Νίκος Βέρτης. Τη σιωπή του έσπασε ο Νίκος Βέρτης σε συνέντευξή του στο ΟΚ! και στον Νίκο Γεωργιάδη και μίλησε για την έντονη αντίδρασή του στη σκηνή, μετά από έλεγχο της Αστυνομίας σε νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν. Μια και το ... Περισσότερα To άρθρο Ο Νίκος Βέρτης για το περιστατικό στη σκηνή – Για το μόνο που μετανιώνω είναι που κλώτσησα τα λουλούδια από τα νεύρα μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας