Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η ρομαντική απόδραση με τον Σταθοκωστόπουλο και οι λιγούρες της εγκυμοσύνης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Γιορτάζουν δύο χρόνια σχέσης
Δείτε τη φωτογραφία που ανάρτησαν στο Instagram - «Χαρούμενη επέτειο αγάπη της ζωής μου», έγραψε η παρουσιάστρια
Διαβάστε το στο Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η νέα ολόσωμη φωτογραφία μετά τις φήμες για εγκυμοσύνη
Νέα ολόσωμη φωτογραφία της
Διαβάστε το στο Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε Βασίλη Σταθοκωστόπουλο: «Χαρούμενη επέτειο αγάπη της ζωής μου»
Πριν από δύο χρόνια ξεκίνησε η σχέση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Το ζευγάρι γιορτάζει την δεύτερη επέτειο της σχέσης του, αναμένοντας να έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Η γνωστή παρουσιάστρια, μοιράστηκε μια φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους, από το ρομαντικό δείπνο τους για να το γιορτάσουν. Η Σπυροπούλου κάθεται στην αγκαλιά του καλού της και ανταλλάσσει ένα τρυφερό φιλί στο στόμα με τον άντρα της ζωής της. «Χαρούμενη επέτειο αγάπη της ζωής μου. 22/8», έγραψε στη φωτογραφία που δημοσίευσε σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σπυροπούλου.
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΚωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Γιόρτασαν αγκαλιά την επέτειό τους
Γεμάτο όμορφες στιγμές και συγκίνηση είναι το φετινό καλοκαίρι για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η γνωστή παρουσιάστρια και ο σύντροφός της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος περιμένουν το πρώτο τους παιδί και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Οι δυο τους μάλιστα γιόρτασαν με ένα ξεχωριστό δείπνο την επέτειό τους και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε μια τρυφερή ανάρτηση για τον καλό […]
The post Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Γιόρτασαν αγκαλιά την επέτειό τους appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr