Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η ρομαντική απόδραση με τον Σταθοκωστόπουλο και οι λιγούρες της εγκυμοσύνης

12:32 - 21/08/2022

Το ζευγάρι ζει ξέγνοιαστες στιγμές στα Ελληνικά νησιά, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο queen.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Γιορτάζουν δύο χρόνια σχέσης

Δείτε τη φωτογραφία που ανάρτησαν στο Instagram - «Χαρούμενη επέτειο αγάπη της ζωής μου», έγραψε η παρουσιάστρια

Διαβάστε το στο

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η νέα ολόσωμη φωτογραφία μετά τις φήμες για εγκυμοσύνη

Νέα ολόσωμη φωτογραφία της

Διαβάστε το στο

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε Βασίλη Σταθοκωστόπουλο: «Χαρούμενη επέτειο αγάπη της ζωής μου»

Πριν από δύο χρόνια ξεκίνησε η σχέση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Το ζευγάρι γιορτάζει την δεύτερη επέτειο της σχέσης του, αναμένοντας να έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Η γνωστή παρουσιάστρια, μοιράστηκε μια φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους, από το ρομαντικό δείπνο τους για να το γιορτάσουν. Η Σπυροπούλου κάθεται στην αγκαλιά του καλού της και ανταλλάσσει ένα τρυφερό φιλί στο στόμα με τον άντρα της ζωής της. «Χαρούμενη επέτειο αγάπη της ζωής μου. 22/8», έγραψε στη φωτογραφία που δημοσίευσε σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σπυροπούλου.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Γιόρτασαν αγκαλιά την επέτειό τους

Γεμάτο όμορφες στιγμές και συγκίνηση είναι το φετινό καλοκαίρι για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η γνωστή παρουσιάστρια και ο σύντροφός της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος περιμένουν το πρώτο τους παιδί και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Οι δυο τους μάλιστα γιόρτασαν με ένα ξεχωριστό δείπνο την επέτειό τους και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε μια τρυφερή ανάρτηση για τον καλό […] The post Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Γιόρτασαν αγκαλιά την επέτειό τους appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ queen.gr

Το απόλυτο casual winter look της Σοφίας Καρβέλα: Μακριά γούνα & effortless στυλ

Η τέχνη του να λες «όχι» με χάρη μέσα στον χαμό των γιορτών

Η ισχύς εν τη ενώσει: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου και η γιατρός της, Μαρία Καλοφώνου, τιμήθηκαν διεθνώς

Η Αλεξάνδρα Νίκα μιλά για πρώτη φορά μπροστά στις κάμερες για τον Αργυρό: «Τον εμπιστεύομαι απόλυτα»

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Δεν κάνω αυτή τη δουλειά για να βγάζω χρήματα ή για την υστεροφημία μου»

O George Clooney αποκαλύπτει τον «κανόνα» που έχει στον γάμο με την Amal