Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Συγκινεί η κόρη του Ιλένια! «Ξέρω ότι είσαι ακόμα εδώ μπαμπά μου»

18:54 - 21/08/2022

Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς έφυγε από την ζωή σε ηλικία 73 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη όσους τον γνώριζαν.Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς έφυγε από την ζωή σε ηλικία 73 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη όσους τον γνώριζαν.Λίγες ώρες αργότερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η κόρη του αείμνηστου τραγουδιστή Ιλένια Ουίλιαμς θέλησε να πει με τον δικό της τρόπο το «αντίο» στον αγαπημένο πατέρα της. Πιο συγκεκριμένα, η Ιλένια Ουίλιαμς επέλεξε να […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Συγκινεί ο Λάκης Τζορντανέλλι – «Έφυγε ένα κομμάτι από πάνω μου»

Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών, κάνοντας φτωχότερη την ελληνική μουσική To άρθρο Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Συγκινεί ο Λάκης Τζορντανέλλι – «Έφυγε ένα κομμάτι από πάνω μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας